Site is heel overzichtelijk, goede prijs kwaliteit verhouding en een super snelle levering, wat wil een mens nog meer nu alles op slot zit!!

Mooie spullen, snelle levering

Super snelle levering. Spullen voldoen aan verwachting !

Snelle levering, weliswaar in 2 keer, omdatbdenproducten van verschillende filialen kwamen.

De beste De spullen voldeden aan de verwachtingen.

Prima webshop

Gunstige prijs. Vlotte afwikkeling.

Jammer van de afhandeling

Pakketje terug gestuurd. Duurde lange voordat order verwerkt was. Na 2 weken eindelijk gehoor, is de order maar voor de helft verwerkt. Nu weer wachten zodat ik eindelijk de betaling kan doen. Onnodig veel werk mee gehad.

Snel geleverd.

mijn ervaring is goed

mijn ervaring is goed ondanks de feestdagen was het snel geleverd

Goede site en snelle bezorging!

Top voor elkaar!!

Snelle levering!

Snelle levering, heldere site!!

Prima winkelen online

Overzichtelijke en goed functionerende website. Bestelproces en informatie over wanneer bestelling kon worden afgeleverd goed.

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie aanbieding en prachtige warme jas!

goede kwaliteit, en betaalbaar.

Levering binnen een paar dagen dus als je niet teveel haast hebt. Verder prima service (en een goede aanbieding).

Schoenen snel en netjes verpakt binnen.

Duidelijk proces

Alles wijst voor zich en de levering zoals beloofd.

1 paar Slippers zat in een doos, het andere paar in papier. Wel in 1 levering. Via de mail begreep ik dat de bestelling in 2 delen kon komen.

Mooie spullen en goede eerlijke prijzen

Mooie spullen en goede eerlijke prijzen! Werd snel geleverd en netjes ingepakt. Enig minpuntje is de mobiele website die niet helemaal fijn werkt op de iPhone, lastig overzicht.

Goed geregeld prima produkt

Ski sokken besteld prima kwaliteit en lekker warm

Snel en goed

Alle sportartikelen kwamen keurig na één dag. Kennelijk waren ze niet op één locatie voorradig, maar ze kwamen in twee pakketten keurig vanaf twee locaties op de dag na mijn bestelling.

Netjes, snel en goed geprijsd

Webwinkel: Netjes, snel en goed geprijsd !

Snelle levering, leuke prijzen! Retour wordt snel behandeld!

Snel en fijn dat ze bellen ook

Jas gekocht was 1 maat te klein retour gestuurd en nieuwe grotere gekocht. Ook die jas was snel binnen en na retour van de andere jas binnen paar daagjes geld weer op de rekening.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: