Sneller dan verwacht

Sneller dan verwacht

Alles naar wens verlopen

Goede prijs en snelle verzending

Goed en snel geleverd .

Goede en snelle levering van mijn schoenen.

Allemaal goed geregeld

Heel snel mijn bestelling ontvangen

Heel snel en goed

Mijn schoenen waren snel en goed verpakt thuis.

Mijn schoenen waren snel en goed verpakt thuis. De informatie op de site was duidelijk en kwam overeen met de schoenen.

Fijn

Goede en snelle service.

Goed product, gekregen wat ik had verwacht. Wel jammer dat de levering 2 dagen na elkaar kwam.

Kwaliteit en snelle levering

Na bestelling werden mij snowboots binnen 3 dagen geleverd.

Netjes op tijd geleverd volgens verwachting

Super goed en snel!

Erg tevreden

Snelle levering en de goedkoopste

Snelle levering en de goedkoopste

Prima service nog even nagebeld omdat ik dacht dat ik verkeerd besteld had super vriendelijk geholpen

Super snelle service!!

Snel geleverd, juiste maat, valt perfect, mooie kwaliteit.

Snelle en correcte afhandeling

Nieuwe hardloopschoenen besteld die net een halve maat te klein waren. Zowel de retour als de correcte maat super snel geregeld en gecorrigeerd

goed assortiment, prima prijs en snelle levering

Running sportkleding besteld. Goed assortiment op de website tegen prima prijzen. Levering was netjes op tijd !

1 product ok, andere niet.

Bestelling kwam vanuit 2 winkels, de sporttas was de juiste en snel binnen, de hardloopsokken kwamen later aan en waren niet de juiste. Retour gestuurd, geen kerstcadeautje dus, wacht nog op de terugbetaling.

Netjes verpakt. Snelle levering zeker in deze drukke tijd.

Altijd goede ervaringen met sport 2000. Ik had nu een pakket laten bezorgen in de winkel. Dit ging super snel en was oké. Wat ik jammer vond is dat het een zonnebril was en deze niet heel veilig verpakt was. En zat ook geen hoesje bij of een zakje. De man waar ik het pakketje ophaalde in de winkel gaf mij een slechte ervaring. Hij liet mij niet uitpraten bij een vraag die ik stelde en was erg bot. Ondanks ik kan bedenken dat niet iedereen altijd een goede dag kan hebben, voelde ik mij hier echt aan de kant gezet en totaal niet gehoord of welkom. Het was een vraag of ze iets hadden. Halverwege werd ik onderbroken met "Hebben we niet, ga maar naar Hoorn, die is groter" Ik had eigenlijk mogen vragen of hij wel wist waar ik naar op zoek was. Helaas stond ik perplex en mochten ze het wel in een ander filiaal hebben gehad, zou ik door deze opmerking niet meer gaan. (plus ook de botte manier hoe hij de klanten voor mij en mij te woord stond)

Top service en vriendelijk

Iets besteld, ik werd een uurtje later gebeld dat ik het af kon halen bij de deur. Keurig ingepakt en uiterst vriendelijk. Echt iemand met hart voor de zaak!

Snelle service top

Goede informatie, snelle reactie via de klantenservice, top

Gewoon zoals het hoort

Prima overzichtelijke site, snelle en net verpakte levering.

Snel en snelle service

Bestellen online en ophalen in de winkel is goed te doen.

Perfect! Makkelijke website en zeer snelle levering!

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: