Topper

Bedankt voor de snelle service

Al een paar keer iets besteld via Sport 2000 en zeer tevreden. Ooit een probleempje met een product en dat werd netjes opgelost. Prima service.

Levering en artikel zoals omschreven

Artikel zoals omschreven en snelle nette levering

goede kwaliteit snel geleverd

goede kwaliteit snel geleverd

Mooi gympen gekocht. Netjes verstuurd en mooi product

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd.

prima!

Ik heb goede ervaringen met de levering. Helaas was er eerst een verkeerde maat geleverd, maar op de pakbon stond het filiaal netjes vermeldt. Ik heb contact opgenomen en ze hebben de goede maat achteruit gelegd. Nadat de verkeerde binnen was bij het filiaal de nieuwe opgestuurd. Vriendelijk personeel in de winkel; netjes opgelost!

Slecht

Bestelling snel geleverd volgende dag retour gestuurd via PostNL Bleek het pakketje zoek te zijn Contact opgenomen met sport2000 Klantenservice ging het uitzoeken na 3 maal mail contact was het pakketje bij de winkelen aangekomen zodra er meer bekend was zou ik op de hoogte gesteld worden. Dat is nu 5 dagen geleden !!!!! Toch maar weer een mail gestuurd, maar helaas geen reactie

Slecht

Ik had een trui besteld maar toen ik hem binnenkreeg zat er al een vlek in en die wou er ook niet uit Vervolgens wouden ze er op de volgende bestelling 30%korting geven terwijl ik dan maar een nieuwe wou want het is zonde van me geld

Top shop!

Overzichtelijke webshop, goed assortiment, prettige filter opties en snelle levering!

Slechte ervaring, slechte klantenservice Kim

Een artikel besteld online, maar helaas deze retour gestuurd omdat die te groot was. Had een label gekregen met een antwoordnummer met het verzoek deze te gebruiken indien het pakketje retour moest. Netjes gebruikt, maar kreeg niet het volledige bedrag terug omdat ik het pakketje niet had retour moeten sturen maar want zo gaat dat. En Kim van de klantenservice was onbeschoft om mij aan de telefoon te zeggen dat het zo gaat nou eenmaal. En wat nog onbeschofter en asociaal was, was dat ze de verbinding verbrak wanneer ik zei dat ik er niet mee eens was. Waar plukken ze dit soort tuig vandaan? Dit is toch geen klantenservice, maar klanten zo snel mogelijk "afkappen en ophangen". Wat een asso. Spijt dat ik hier iets heb besteld, nooit meer..

Prima ervaring

Kut

Pakketje niet geleverd! Postnl de schuld geven en vervolgens geen oplossing zoeken! Of uberhaupt een antwoord terug geven. Sechte zaak!!

Top en snelle service

Redelijk

Product zoals omschreven, maar ontzettend rommelig verpakt en de doos was vol kreukels en scheuren.

Klantvriendelijk

Personeel help goed.

Goeie service

Netjes bezorgd, alleen niet volgende dag in huis

Product klopt helemaal als omschreven. Er stond niet bij dat er voor 22:00 besteld is volgende dag in huis maar persoonlijk vond ik het wel wat lang duren (zaterdag besteld en donderdag in huis)

Goede en snelle service

Super goede service en snelle levering Leuke aanbiedingen Super webwinkel

Ik heb een Black Bananas pak besteld. Alles was in orde; zeer snel ontvangen. Van harte aanbevolen.

Goede communicatie. Artikel goed afgeleverd

Zie boven. Alles correct gelopen

Juiste informatie, word goed op de hoogte gehouden over de levering

Bjzar slecht

Ik had online sportsokken beateld, (dat ging goed) en zou vanuit de winkel een bevestiging krijgen als deze aanwezig waren. Laat ik die bevestiging nou NOOIT gekregen hebben. Nar 3 weken ben ik zelf maar eens naar de winkel gegaan, bleken ze er al een dag later klaar te liggen. Dat noem ik nou een voorbeeld van slechte service.

Slecht

De door mij bestelde sokken waren in de winkel in Deventer gewoon op voorraad. Vervolgens heb ik 5 dagen moeten wachten omdat ze uit een ander filiaal moesten komen. Klantenservice reageert niet op mail. Zeer slechte ervaring met jullie webshop. Eens maar nooit weer,

Slechte communicatie en late levering

De 3 dagen levertijd werd bij 1,5 week levertijd. Geen communicatie over de verlate verzending. Op Vragen per mail werd niet geantwoord.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: