Website werkt niet naar behoren & te grote maat geleverd

Website werkt niet naar behoren & te grote maat geleverd

Een supersnelle levering, keurig verpakt en gemakkelijk te retourneren in geval het artikel niet goed is.

Super service en snelle levering

Geen negatieve punten te benoemen. Snelle levering en retourneren was ook geen enkel probleem.

Ik ben heel goed geholpen en mijn bestelling was mooi op tijd .

De mensen in de winkel zijn behulp saam en ze geven goed advies .

Van begin tot het eind TOP!

Niet alleen de bestelling was snel gedaan, maar ook snel geleverd. Ik had 2 artikels besteld, maar één daarvan paste niet en heb ik geretourneerd. Ik kreeg al snel een bevestiging, dat het artikel ontvangen was en even zo snel stond het geld weer op mijn rekening. Niets dan lof!

Prima gegaan, goed verpakt, snelle levering

Snelle levering. Was voor mijn man Ijn verjaardag,paste niet,hier bij ons andere. Maat gekocht,de bestelling terug gestuurd, 2 dagen later mail dat ze het ontvangen hadden en geld gingen overmaken,paar dagen later stond het geld erop. Dus TOP. Super bedankt

Helemaal

Het product is zoals ik mij wens

Helemaal tevreden

Snelle levering, mooie schoenen.

Via de site schoenen besteld en netjes op tijd geleverd

Goed geregeld.

Accuraat, Wel één ding als je verschillende artikelen besteld hebt komt het soms van verschillende vestigingen... Vandat ééne pakketje komt morgen en het andere overmorgen.... Je wordt er wel over ingelicht.

Product snel verzonden en duidelijke informatie

Goede en snelle service!

Volgende dag in huis!

Slecht

Dramatische website. Fijn dat ik moet zoeken tussen de dames en kinder kleding. Filter mischien een optie?

goede service

Netjes verzorgd en snel geleverd. Mooie prijs kwaliteit verhouding.

Mijn t-shirt werd direct de volgende dag geleverd. Ik had gekozen voor afhalen in de winkel bij mij in de buurt en ook daar lag hij klaar. Prima dus

Gewoon goed

Prima voor elkaar ..

Soepel in bestelling en retourzending

Prima service. Snel alles afgehandeld.

Netjes afgehandeld

top geholpen

snel geregeld en geleverd

Sneller ontvangen dan verwacht . Uitstekend verpakt.

Hele snelle levering en mooie schoenen!

Hele snelle levering en mooie schoenen!

Klote

Bestelling gedaan via webshop. Krijg bestelling binnen maar is niet compleet. Ik heb gebeld met de vraag waarom mijn bestelling niet compleet is. Blijkt dat de bestelling door verschillende winkels wordt geleverd. Dit is van tevoren niet medegedeeld. Kunnen verder niets doen met als reden/smoes dat het systeem eruit ligt. Hoor ik wel vaker bij webshops. Weigeren om terug te bellen wanneer de rest van de bestelling wordt geleverd. Zeer onprofessionele medewerkster. Stuur mijn bestelling retour en bestel nooit meer wat bij Sport2000.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: