Super geregeld en op tijd top

Super geregeld en netjes op tijd goed product mvg freddy

Babolat racket, snel geleverd tegen een mooie aanbiedingsprijs

Mijn Babolat racket werd snel geleverd en goed verpakt in 2 plastic zakken. 1 minpuntje, de plastic bescherming om de handgreep was al verwijderd. Dus wel even gedesinfecteerd voor gebruik.

Snel en klantvriendelijk

Laatste maand hardloop schoenen en tennisschoenen gekocht. Hardloopschoenen werd ik echt top geholpen door Bart van Bart Langedijk uit Den Helder. Wat een topper is dat! Tennisschoenen besteld via een andere sport 2000 winkel en die had ik ook binnen 24 uur in huis.

super

duidelijke website, goedkoper dan elders, snelle verzending

Goed geslaagd

Ik had een berg aan sportsokken voor het gezin besteld. Sport 2000 Zaandam had alles prima geregeld en klaar liggen, zeer vriendelijke verkopers. Bij het online bestellen was alleen niet meteen duidelijk waar de click&collect button zat, maar met geduld is het gelukt.

Was in de winkel niet meer in voorraad dus via webwinkel besteld. Uiteindelijk uit andere winkel in de omgeving snel bezorgd

Betrouwbaar

goed product hoewel de prijs iets aan de hoge kant is, zelfde schoen was elders 25 euro goedkoper maar alleen niet in de goede maat.

geen opmerking

Fantastisch product goed en snel uitgeleverd!

Prima webshop. Werd goed op de hoogte gehouden van de snelle levering.

Matige snelheid van levering

De bestelling was op tijd klaar. Ik was in de veronderstelling dat ik bestelde bij de plaatstelijke leverancier, echter je komt uit bij een bedrijf in Veldhoven. Die levert het pakket naar de leverancier waar ik het ophaalde. Er staat geen naam vermeld op het pakket, wel een opdrachtnummer. Dat werk vertragend. Ook geen bericht gekregen dat het pakket bij het ophaalpunt was aangekomen. Al met al beter om het weer bij de plaatselijke leverancier te kopen nu dat weer kan.

Zeer snelle levering; goede informatie et goed product

Uiterst snelle levering, in vier dagen aan huis Frankrijk.

M'n skates snel binnen en goed advies om een maat groter te bestellen.

goed, snel duidelijk

goed en snel geleverd

Great

Product arrived as planned and easy pickup

Besteld en snel geleverd

Snelle levering van een super product!

De bestelde skeelers waren van hoge kwaliteit voor een acceptabele prijs. Heel erg bedankt!

Prima geregeld.

Goed product, snel geleverd.

Een goede ervaring met een super winkel

Het was een fijne ervaring, het pakket kwam wel te laat maar verder was het prima. Dat ‘te Laat’ lag aan de post, die bezorgd niet meer op de afgesproken tijd!

Overzichtelijke site en snelle verzending

Overzichtelijke site en product is snel verzonden.

Super service

Voor mijn dochter haar verjaardag bij een andere winkel skates besteld. Deze bleken helaas te klein. Toch nog dezelfde dag via sport 2000 goede skates kunnen kopen , en toen we aankwamen in de winkel in Voorburg werden wij bij binnenkomst gefeliciteerd en stonden de skates al ingepakt als cadeau klaar!

Prima service!

Werd prima geholpen, mooie spullen!

Heel snel ontvangen

Over Sport 2000 's Gravenzande ben ik dik tevreden.

Het bestellen e.d. ging makkelijk. De site is goed en overzichtelijk. En ik ben blij dat ik de artikelen zonder verzendkosten bij de winkel op kan halen. Vriendelijk personeel. Maar over de levering van postnl ben ik totaal niet te spreken. Zo werd er een dag eerder gezegd. Toen de dag erna 's ochtends en later weer 's middags. Later bleek dat het wel 's ochtends was bezorgd. Kortom voor de zoveelste keer maakte postnl er weer een zooitje van. Maar nogmaals, over Sport2000 ben ik dik tevreden.

Super goede service

Snel geleverd, goede producten en fijne service na een vraag. Aanrader hier te kopen!

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: