Goede service en een snelle levering!!!!

Super service

Goede kwaliteit met persoonlijke aandacht!

Mijn ervaring was uitstekend!

Een snelle levering. Goede retour service ik was heel erg tevreden.

Gewoon goed

Snel besteld en snel gekregen, en dat in deze Covid periode..

Makkelijke website en de levering was snel.

Iets verlate levering, prima gecommuniceerd.

Gemakkelijke site, redelijk snelle levering, prima kwaliteit spullen en goed geprijsd

Goeie kwaliteit en hele snelle levering

Helemaal geweldig

Top winkel in Hilversum, het personeel is altijd vriendelijk en helpen jou goed:)

Snelle, correcte levering.

Snelle bezorging.

Perfecte en snelle levering

Product is wat je er van verwacht en snel geleverd.

Ik heb skates besteld en ze rijden fantastisch. Ze zijn sneller geleverd dan ik had verwacht en ik heb er nu al enorm veel plezier van. Ik zou hier zeker vaker wat bestellen. Dankjewel!

Goede service en overzichtelijke website .

Alles naar verwachting zoals je mag verwachten van een grote sportzaak.

Heel erg goed

Alles goed

Snelle levering met goede service

Snelle en vlugge levering Met eventuele service als nodig is

Wordt daar goed geholpen

Het was goede service en alles snel geregeld

Superservice bij van Neerven, zoals altijd!!

Altijd goed geholpen bij van Neerven!

Perfect.

Geen mening

Snel geleverd.

Snelle levering, ruime keuze in schoenen ect.

helemaal prima. Vlot geleverd en fijne website.

helemaal prima. Vlot geleverd en fijne website.

Snel en netjes

slecht, maar uiteindelijk oke opgelost

Ik heb bij sport 2000 besteld in de veronderstelling dat dit direct bij de lokale winkel binnen zou komen., Dit bleek niet het geval, maar door de 1e de beste winkel met de artikelen in het assortiment. Dit als gevolg dat het nog verzonden moest worden naar mijn lokale winkel. Na 4 werkdagen ben ik bij deze winkel gaan vragen of ze mijn bestelling al binnen hadden. Dan blijkt er op de binnen gekomen bestellingen geen naam en adres van degene die besteld heeft te staan dus de pakketjes enkel via een e-mail te controleren zijn. Ik heb nooit een mail ontvangen dat mijn pakket is verzonden of is afgeleverd bij de desbetreffende winkel. (Dus ook niet achteraf). Het is zo lief van het personeel; dat ze wilde voelen wat er ongeveer in het pakket zat. Ik kon aangeven wat ik had besteld. Dus uiteindelijk heb ik mijn spullen wel, met flinke medewerking van het lokale personeel van sport 2000. Maar ik zal niet meer snel iets van de site bestellen.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: