In de winkel word ik altijd prima geholpen, deskundig en jullie denken mee. Online nu, mooi pak, letters er goed op. Keurig dus.

Super service en top levering

Goeie service snelle levering 100% tevreden.

Snel binnen

Snel binnen goed verpakt en de laarzen waren precies als afgebeeld

Bestelling is accuraat verwerkt.

Prima webshop

Mijn schaatsen zijn snel geleverd en heb een fijn schaatsweekend gehad.

1e keer online besteld, zeer goed bevallen

Binnen 2 dagen geleverd. Een retour was ook snel afgehandeld en terug betaald. Dus alleen maar positief!

snel geleverd met duidelijke communicatie. 1 item retour en heel snel geld terug. Zo hoort het!

Erg goed

Snelle levering, alles in orde

Goede ervaring

Snel en prima verzorgd en bezorgd.

Hele goede service

Zal zeker in de toekomst weer n aankoop bij jullie doen

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden

Goede service en heel tevreden

Ivm corona heb ik online voetbalschoenen besteld. De bezorging ging heel snel. De maat van de schoenen was perfect.

Goede handschoenen, snel geleverd. Dus alles prima! Alleen jammer dat betalen met Freebees lastig was ( weet niet of dat aan sport2000 of freebees ligt)

Goed geregeld!

Het bestellen van de schoenen ging gemakkelijk en we kregen ze snel. Toen de maat niet goed bleek te zijn, was ook het retourneren en opnieuw bestellen zo geregeld.

Goede communicatie

Duurde ietsje langer, maar je wordt goed op de hoogte gehouden.

Ik ben goed en snel geholpen

De voetbalschoenen waren te smal voor de voeten van mijn zoon. Ik heb ze daarom teruggestuurd en ging alles heel snel. Dank jullie wel! Ik vind het wel jammer dat je niet kan passen in de winkel maar ik begrijp het natuurlijk

Snelle levering en top product.

Het artikel wordt snel bezorgd. Mijn bestelling bestond uit meerdere maten van hetzelfde artikel, na het terugsturen was ook snel mijn geld weer op de rekening.

mijn bestelling vlot en goed geregeld

De bestelling van mijn nieuwe hardloopschoenen is goed verlopen. Snel geregeld. voorzien van retour etiketten en duidelijk instructie. Gelukkig heb ik daar geen gebruik van hoeven maken. Passen perfect, lopen heerlijk.

Snelle service en vriendelijk geholpen aan de telefoon. Meerdere bestellingen gedaan en ben erg tevreden. ga zo door!

Pakketje werd snel bezorgd ondanks de topdrukte in verband met corona en slecht weer op dat moment.

Prima en klantgericht

Er was een verkeerd artikel gestuurd door de betreffende Sport 2000 winkel. Hierover werd ik netjes benaderd en heb ik het verkeerde artikel teruggestuurd. Daarna opnieuw order geplaatst en de goede schoenen ontvangen.

Snelle correcte levering

De website is overzichtelijk, daardoor snel de schoenen gevonden die ik zocht. De prijs was lager dan elders. Bezorging snel en netjes verpakt.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: