Pluspunten
Online geregeld zonder problemen. Gebruiksvriendelijke site. Ook niet teveel betaalf
VerbeterpuntenChapeau
Wat een geweldige pluspunten, dat doet ons goed!
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenDuidelijker uitleg wat je moet invullen bij verblijf plaats op locatie
Wij zullen uw verbeterpunt meenemen! Dank u wel!
Pluspunten
Effectief en snel
Verbeterpunten-
Heel fijn, dank u wel!
Uitgebreide vragenlijst waar niet altijd meteen zicht op is, bv. bij het maken van een rondreis moet het tel.nr. van het hotel opgegeven worden wat niet altijd bekend is, maar zonder tel.nr. kan je niet door gaan om uiteindelijk het bewijs te krijgen
Wanneer u op het informatie 'i' drukt, dan staat er dat u dan een aantal nullen kunt invullen wanneer er geen telefoonnummer bekend is. Ook wanneer het verblijfadres niet bekend is, kunt u er 'unknown' invullen.
Pluspunten
Volgens mij de goedkoopste prijs die ik kon vinden en je kunt met iDeal betalen.
VerbeterpuntenMisschien is het een optie om een soort statusbalk om te kunnen zien hoe het er met je aanvraag voor staat. Mijn reisgenote kreeg de hare namelijk binnen 20 min en bij mij duurde het langer dan een uur. Dat is op zich geen probleem, maar als ik had geweten tot hoe laat ik ongeveer moest wachten, had ik meer geduld gehad en had ik meteen door kunnen gaan met het plannen van de reis. Dus een seintje van X aantal uren (of min) wachten, kan misschien helpen. Het is maar een idee.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Helaas kunnen wij niet zoiets als een statusbalk toevoegen zodat klanten kunnen zien wat de status van hun aanvraag is, omdat de officiele instantie altijd 72 uur mag doen over de beoordeling van de aanvraag. Hiervan zijn wij afhankelijk en dus kan de verwerkingstijd verschillen per aanvraag.
Hartelijk dank voor het mooie cijfer!
Wow geweldige score, dank u wel!
Pluspunten
Snelle service, ze vragen het na indien iets niet duidelijk is. Ik moet nog wel gaan ervaren of idd alles klopt
Goed om te horen dat u zo positief bent over onze service en wij hopen dat uw ESTA helemaal klopt! Helaas zullen er altijd bepaalde dingen zijn die wij niet kunnen verifiëren.
Dank u wel voor dit mooie cijfer!
Dank u wel!
Heel erg bedankt voor de hoge score!
Pluspunten
Duidelijke uitleg
Goed om te horen dat de uitleg duidelijk was, dank u wel!
Wat een fantastische score, dank u wel!
Pluspunten
Snel en uitstekende service.
VerbeterpuntenWat ik niet correct vind is dat men pas aan het eind van de bestelling ziet wat de werkelijke kosten van de Esta verklaring zijn en welke kosten door eVisa in rekening worden gebracht.
Op onze homepage staat precies wat de kosten zijn van de aanvraag. Dit is per aangevraagd formulier. Wilt u de aanvraag ook per post ontvangen, geven wij precies aan welke kosten er overheen komen.
Pluspunten
Geen specifieke punten. Over het algemeen goed.
VerbeterpuntenGeen.
Top! Dank u!
Dank u wel!
VerbeterpuntenGeen! Top service.
Nou wat ontzettend fijn om te horen zeg, hartelijk dank!
Hartelijk dank!
Pluspunten
Supersnel en makkelijk
VerbeterpuntenPrijs aanpassen als de looptijd (door geldigheid paspoort) korter is.
Helaas is uw verbeterpunt niet mogelijk. Dit omdat wij de aanvraag indienen op de officiële website en zij passen hun prijzen hier ook niet op aan.
Heel mooi cijfer, dank u wel!
Meer opties voor invulling over (verleden) familieleden zou handig zijn.
Gaan we meenemen, dank u wel!
Pluspunten
Makkelijk de esta invullen in je eigen taal
VerbeterpuntenTarief zou wat lager migen
Dank u wel voor uw positieve beoordeling!
Wow, wat een geweldige score!
Dank u wel voor deze positieve beoordeling!
Hartelijke dank!
Energiestraat 16