Pluspunten
Duidelijke website en dito invulformulier
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Pluspunten
Quick and easy
VerbeterpuntenN/A
Geweldig, dank u wel voor deze topscore!
Pluspunten
zeer snelle afhandeling
Verbeterpuntenvan een aantal invulvelden was het lastig te begrijpen wat ingevuld moest worden. Met name bij tel nummers e.d.
Bedankt voor uw beoordeling, wij zullen uw feedback meenemen.
Een 10, kan niet beter. Dank u wel.
Bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
Supersnelle levering! En wat helemaal geweldig was dat ze mij attendeerden op een dubbele aanvraag en per direct het geld terugstortte
Wat fijn dat u zo tevreden bent en wij u goed van dienst hebben kunnen zijn, dit horen wij graag. Bedankt voor deze topscore.
Pluspunten
Duidelijk invulformulier en snelle afhandeling
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Bedankt voor uw hoge waardering.
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk formulier om in te vullen.
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
De levering was erg snel en het invullen effectief.
Verbeterpunten/
Bedankt voor deze positieve beoordeling.
Pluspunten
Ging wat mis in de pdf. Was niet compleet. Via de chatfunctie binnen 30 minuten geregeld
Fijn om te horen dat wij u zo snel hebben kunnen helpen. Bedankt voor deze 10!
Pluspunten
Wat is dit makkelijk invullen zeg, zeer makkelijke handleiding in onze eigen taal en waarschuwingen van te voren waar je op moet letten. Ik zal dit bij iedereen die naar de USA gaat promoten
Dit horen wij graag, fijn dat u zo tevreden bent over onze service en waardeert met een 10! Dank u wel.
Bedankt voor uw beoordeling.
Bedankt voor deze mooie waardering.
Bedankt voor uw mooie waardering.
Pluspunten
Zeer toegangkelijk en behulpzaam, ook via telefoon. Esta process was klaar binnen 3 uur in plaats van 72uur.
VerbeterpuntenGeen
Fijn dat wij u zo snel hebben kunnen helpen. Bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
Snelle aflevering maar helaas is de airline niet op de hoogte?
VerbeterpuntenDuidelijke communicatie over hoe te controleren of de gegevens zijn gedeeld met airilne
Wij hebben een aantal weken contact met u gehad en uitgelegd dat het niet online kunnen inchecken bij een vliegmaatschappij niet aan ons ligt, maar aan het vliegmaatschappij. U gaf aan dat te begrijpen. Ook gaf u aan dat u uw beoordeling zou aanpassen. Wij betreuren uw keuze dat u dit niet gedaan heeft. Met vriendelijke groet, Team eVisa Application Services
Pluspunten
Vriendelijk geholpen aan de telefoon
VerbeterpuntenSite werkt helaas niet met Safari op I Mac, jammer.
Bedankt voor uw beoordeling, wij zullen uw verbeterpunten meenemen.
Pluspunten
goed en snel en compleet
Verbeterpuntenniet direct.
Super een 10, dank u wel!
Bedankt voor deze topscore!
Ik vind heel jammer dat ik van mijn reisbureau hoorde dat ik er veels te veel voor heb betaald! Omdat het eigenlijk maar 14 dollar kost!
Wat vervelend dat u onze dienstverlening als veel te duur heeft ervaren. Wij controleren elke aanvraag handmatig en voeren controles uit op de meest cruciale gemaakte fouten. Zodat onze reiziger verzekerd van van een geaccepteerde Esta verklaring bij de douane. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om de aanvraag goedkoper te maken. Op onze website wordt dit ook duidelijk aangegeven en heeft u zelfs op de homepagina de mogelijkheid om via de aangegeven link uw Esta verklaring rechtstreeks in te dienen bij de U.S. Customs en Border Protection.
Een 10 dat kan niet beter, dank u wel!
De eerste maal contact en een vriendelijke hulp en goede uitleg , ga zo door
Dit horen wij graag, dat wij u goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijke site, alles heel duidelijk! Snelle verwerking. Top!
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor deze positieve feedback en ons deze topscore geeft.
Energiestraat 16
7442 DA Nijverdal