Pluspunten
Zeer snelle service en heel duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Fijn dat u onze service als snel en duidelijk heeft ervaren en dit waardeert met een 10! Dank u wel.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
meedenken en helpen helemaal top
Dit horen wij graag, bedankt voor deze 10!
Pluspunten
Snel, duidelijk en betrouwbaar
VerbeterpuntenEventueel klant te bellen voor meer duidelijkheid.
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Pluspunten
dat u de mail van de Visa heel snel verstuurd heeft, dat wij niet zo lang hoeven te wachten.
VerbeterpuntenWij zijn wel een tijdje bezig met de vragen te beantwoorden. Misschien kunnen de vragen minder zijn.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen het aantal vragen niet op voor de Esta aanvraag, dit wordt vastgesteld door het Amerikaanse CBP.
Bedankt voor deze topscore!
ESTA na een week nog niet binnen. Betaald, geen bericht maar wel de vraag of ik een beoordeling in kan vullen. Vanzelfsprekend dus deze slechte beoordeling. Ik hoop op beterschap en betere afhandeling van mijn aanvraag.
U heeft ons op 8 juli uw klacht gemaild, waar wij direct op hebben gereageerd en de reeds verzonden email d.d. 2 juli 2018 met u goedgekeurde ESTA nogmaals naar u gestuurd. Wellicht is onze e-mail in uw spambox terechtgekomen wat een enkele keer kan gebeuren. Direct na uw klacht heeft u ook een onvoldoende beoordeling verstuurd. U heeft ons dan ook niet de kans gegeven om u te helpen en direct een onvoldoende gegeven, wat wij betreuren. Hierna hebben wij nogmaals contact met u gezocht, maar helaas kunnen wij u niet bereiken. Wellicht kunt u alsnog uw onvoldoende beoordeling aanpassen. Met vriendelijke groet, Team eVisa
kan ik niet beoordelen na deze ene actie
Bedankt voor deze tien!
Pluspunten
snel en eenvoudig
Verbeterpuntengeen
Super een tien, dat kan niet beter. Dank u wel.
Pluspunten
Snel en duidelijk
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Pluspunten
Makkelijk in te vullen en snelle levering
VerbeterpuntenHet was mij niet direct duidelijk hoe en wanneer in het proces ik andere gezinsleden kon toevoegen. Misschien kan dit nog iets duidelijker aangegeven worden.
Bedankt voor uw beoordeling, wij zullen uw feedback meenemen.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag!
Fijn dat wij u zo snel hebben kunnen helpen.
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling! Goed keuring visum binnen 2uur via mail. Via post visum binnen 2dagen. Dit betreft visum voor the usa.
Dit horen wij graag. Bedankt voor deze positieve beoordeling.
Pluspunten
super snel, vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntennvt
Bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
Gebruiksvriendelijk invulformulier en snelle afhandeling.
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Pluspunten
Duidelijk formulier Snelle reactie
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Pluspunten
Supersnel en goede service
VerbeterpuntenGeen
Super een tien, dit kan niet beter. Dank u wel.
Pluspunten
It went really fast which was good n I appreciate it
VerbeterpuntenJust continue doing the best work possible n make more customers happier
Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit horen wij graag!
meer uitleg over en waarom
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Een 10 dank u wel!
Pluspunten
Snelle uitvoer van aanvraag
VerbeterpuntenFunctioneert prima
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Hier doen wij het voor, dank u wel!
Pluspunten
De aanvraag was supersnel afgehandeld.
Bedankt voor deze positieve beoordeling.
Energiestraat 16
7442 DA Nijverdal