Bedankt voor uw waardering!
Bedankt voor uw beoordeling.
Make it cheaper.
Bedankt voor uw beoordeling, goedkoper gaat helaas niet voor alle controles die wij uitvoeren en het verwerken en versturen van de Esta's.
Pluspunten
Binnen een uur bevestiging van mijn ESTA aanvraag en dat op een zondag, wat wil je nog meer.
Dit horen wij graag, bedankt voor uw positieve beoordeling en nog een tien ook, dat kan niet beter. Dank u wel!
Pluspunten
Duidelijk en zeer snel
Super een tien! Dank u wel.
Pluspunten
Geen problemen gehad.
VerbeterpuntenNiet
Bedankt voor deze 10! Dat kan niet beter.
Bedankt! Beter kan niet.
Pluspunten
snelle hulp
VerbeterpuntenIk heb nu nog geen feedback van mijn aanvraag, deze is nog niet goedgekeurd en dat klopt niet met het verhaal vooraf
Hier hebben wij zojuist telefonisch contact over gehad, en hebben de eerder naar u toegezonden mail nog een keer verzonden met daarin de goedgekeurde Esta verkaringen. Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
VerbeterpuntenGewoon zelf doen veel goedkoper
Wij hebben geprobeerd om contact met u te krijgen om uw ontevredenheid met u te kunnen bespreken en wellicht tot een oplossing te komen. Helaas hebben wij geen contact met u kunnen krijgen. Uiteraard kan iedereen de keus maken om wel of niet gebruik te maken van onze service. Het bevreemdt ons dan ook dat u achteraf een onvoldoende beoordeling geeft in verband met de prijs die wij hanteren. De prijs die wij hanteren is de laagste in de markt. Daarnaast heeft u de zekerheid dat uw ESTA juist is ingevuld en dat u niet voor verassingen komt te staan bij de douane en in het ergste geval uw vlucht kan missen door een verkeerd ingevuld formulier. Met vriendelijke groet, Team eVisa application services
Pluspunten
Het zou 72 uur duren maar ik heb sneller bericht gehad van goedkeuring. Aanvraag gedaan niet alleen digitaal maar ook per post. Was er ook binnen de vernoemde 72 uur
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor deze 10, beter kan niet.
Pluspunten
Invullen in het Nederlands is prettig!
Verbeterpuntenmeer dan 100% winst is toch wel erg gortig!
Pluspunten
Heldere instructie. Binnen 3 uur mijn Esta binnen.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Hoger kan niet, dank u wel!
Pluspunten
Zeer snel en alles heel duidelijk.
VerbeterpuntenTop, ga zo door!
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Makkelijk dat alles in het Nederlands kan
VerbeterpuntenDe kosten zijn in verhouding erg hoog. Ik had verwacht dat mijn aanvraag gecontroleerd zou worden of die volledig ingevuld was en of er geen dingen opvielen. Het voelt nu alles weinig meerwaarde dat ik het bij eVisa heb gedaan. Edit: Het blijkt dat het toch gecontroleerd wordt, dit na telefonisch contact met Evisa. Mocht je zelf het niet zien zitten om de aanvraag zelf te doen bied Evisa wil een meerwaarde.
Pluspunten
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Pluspunten
Zeer duidelijk aanvraagformulier. Naast het formulier een goede uitleg en aandachtspunten.
VerbeterpuntenBij het gedeelte waar je een Social Media link in moet voeren kreeg ik de melding dat ik geen aparte tekens mocht gebruiken. Hierbij werd óf de punt (.) óf werden de cijfers in mijn facebooklink als aparte tekens gezien. Ik heb uiteindelijk geen social media ingevuld om door te kunnen.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de duidelijkheid van het aanvraagformulier. Wij zullen uw aandachtspuntje meenemen. Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
snel en zonder problemen
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor deze positieve feedback en de 10, dat kan niet beter!
Bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
Wij kregen binnen een dag bericht. Dus enorm snel
Fijn dat u onze dienst als snel heeft ervaren. Bedankt voor deze waardering.
Bedankt voor uw hoge beoordeling, beter kan niet!
Pluspunten
Snelle afhandeling aanvraag. Redelijke prijs. Duidlijk formulier.
Bedankt voor deze topscore, fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service!
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Verbeterpuntennvt
Bedankt voor deze mooie beoordeling en de positieve feedback. Hier doen wij het voor.
Energiestraat 16
7442 DA Nijverdal