uitstekend en doeltreffend

Overzichtelijk en goed verzorgd

Overzichtelijk

Overzichtelijk, duidelijk....handig, snel

Eenvoudiger heb ik nog niet meegemaakt

Zoals in de titel vermeld, eenvoudiger kan bijna niet. Ik was er binnen een paar minuten doorheen, en het geld wat ik er voor moest betalen was ook prima. Niets op aan te merken, zeker om aan te bevelen.

Snelle en profisionele dienstverlening

Zeer goed geholpen

zeer goed

aanvraag ingediend zelf een foutje gemaakt,een keurige reactie voor herstel.

snel en duidelijk

Zie hiervoor

Zeer eenvoudig en snel in te vullen formulier met duidelijke uitleg indien nodig.

Zeer eenvoudig en snel in te vullen formuLier met duidelijke uitleg indien nodig.

Ben zeer tevreden over deze service

Heb hier al eerder gebruik van gemaakt en ik ben hier erg tevreden over De site is makkelijk en overzichtelijk en duidelijk Daarna krijg je de formulieren zeer snel terug gestuurd

Gemakkelijk en snel geregeld

Klantvriendelijke benadering en duidelijke beschrijving. Ook een snelle afwikkeling.

Misschien van te voren alvast vragen door laten lezen. Ik was wat tijd kwijt met dingen opzoeken

Het was zo gepiept.

Duidelijke uitleg bij het invullen.

Duidelijk en snel geregeld.

Goede info aan de zijkant, daardoor is de lijst snel in te vullen. De Esta wordt snel in behandeling genomen en goedgekeurd.

TOP

Via de eVisa, heb ik mijn ESTA in kunnen vullen met een duidelijke uitleg, en binnen no time was het geregeld... ben dus zeer tevreden

Eerst onoverzichtelijk

Eerst onoverzichtelijk, toen via Google een voorbeeld voor invullen opgezocht.

Prima geregeld!

xxx

Super makkelijk

Makkelijk en duidelijke site. Binnen twee minuten de aanvraag gedaan en binnen 24 uur de esta binnen. Top!!!

Snel en duidelijk

Makkelijk invulbaar. Snelle reactie en het document ook heel snel.

Snelle goedkeuring, duidelijke website

Duidelijk, vlot en handig in te vullen

Het kost zowiezo veel tijd omdat de Amerikaanse autoriteiten dat willen weten. Maar binnen 24 uur had ik mijn esta goedgekeurd en wel in mijn mailbox. Dat is erg snel. Het is alleen wat duurder dan op de officiële site van de Amerikaanse overheid.

Makkelijk en duidelijk

De aanvraag was makkelijk in te vullen, o.a. door de extra toelichting en de tussentijdse controles.

Aanvraag snel verwerkt

Snel en prima geregeld

Snelle afronding Geen omkijken na

Gemakkelijk

Ging vrij vlot

Misschien wordt er iets teveel informatie gevraagd zoals naam ouders enz., mensen zijn soms al gestorven .

Energiestraat 16

7442 DA Nijverdal