Pluspunten
IK belde met een vraag en werd gelijk opgepakt, en wat ik wilde gebeurde ook gelijk gewoon perfect dus.
Fijn om te horen dat wij zo snel en goed hebben kunnen helpen, en dat u ons waardeert met deze 10! Dank u wel.
Bedankt voor dit mooie cijfer!
ZOU HET ECHT NIET WETEN
Dit horen wij graag, bedankt voor deze topscore!
Kan niet beter! Dank u wel!
Pluspunten
Alles duidelijk en snel
Fijn om te horen dat u tevreden bent en waardeert met deze topscore! Dank u wel.
Mogelijkheid tot het inzien van alle stappen/vragen, zodat je op voorhand alles klaar kan leggen voor de aanvraag.
Bedankt voor uw beoordeling, wij zullen uw feedback meenemen.
Pluspunten
Mooi snel
VerbeterpuntenJullie moeten echt je data gaan beveiligen over de mail, letterlijk al mijn persoonsgegevens staan daarin. Ik vond het schrikbarend om te zien dat de mail onveilig was.
Bedankt voor uw beoordeling en uw verbeterpunt. De e-mails worden altijd versleuteld verzonden. Wij begrijpen niet goed wat er volgens u onveilig aan de mail die wij verzenden.
Een tien super dat kan niet beter. Dank u wel!
Bedankt voor uw waardering!
Bedankt voor dit mooie cijfer.
Pluspunten
Makkelijk in te vullen formulier. Zeer snelle afhandeling en goede prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Pluspunten
erg snel
Verbeterpuntenvragen of de Amerikaanse site wat overzichtelijker kan. Ik vond het vervelend dat mijn naam verkeerd werd gekopieerd vanuit de site. Ik heb dat drie keer verbeterd en nog stond het er verkeerd in.
Bedankt voor uw beoordeling.
Hartelijk dank voor deze score, dit kan niet beter!
Pluspunten
xxxxx
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
Snelle uitslag
Fijn om te horen dat u snel reactie had op uw aanvraag, hier doen wij het voor. Bedankt voor deze tien!
Pluspunten
Goede en duidelijke uitleg!!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
Je hebt redelijk snel bericht van goedkeuring, niet zo snel als de Amerikaanse Esta-site, maar het nadeel daarvan is dat die site er langer over doet om de gegevens in te voeren en soms wat moeilijk doet...
VerbeterpuntenGeen. Deze site is een aanrader! Je bent iets meer geld kwijt, maar 't is de moeite waard.
Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer en positieve feedback, dit horen wij graag!
Bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
Snelle beordeling
Bedankt voor uw positieve beoordeling en dit mooie cijfer!
Pluspunten
Duidelijk invulformulier
Een tien beter kan niet, dank u wel!
Pluspunten
Snelle verwerking van de gegevens.
Bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
Buiten mijn minpunten voorderest goed
VerbeterpuntenSommige dingen zijn niet duidelijk zoals dat gedeelte door wie het ingevuld word ouders/kinderen
Bedankt voor uw beoordeling, wij zullen uw feedback meenemen.
afzetterij. Per ongeluk op deze site terecht gekomen. Via de Amerikaanse ESTA site $ 14,-. Hier € 25,-
Beste heer, Op onze homepage geven wij duidelijk aan dat wij een visumbureau zijn, wat de service-fee is en geven wij de link naar de officiële website waar men rechtstreeks de aanvraag kan indienen. Door gebruik te maken van onze service heeft u de zekerheid dat u zonder problemen de douane kunt passeren met uw ESTA. Wij voeren controles uit waarmee de meestgemaakte fouten worden voorkomen, daarnaast kunt u gebruikmaken van een Nederlands sprekende klantenservice en de mogelijkheid met iDEAL of Bancontact te betalen.
Pluspunten
Supersnel
VerbeterpuntenEen aantal punten in de esta aanvraag kunnen iets meer uitleg in een informatieknopje opnemen.
Bedankt voor deze topscore, wij zullen uw feedback meenemen.
Pluspunten
Goed gedaan
VerbeterpuntenNiets
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Energiestraat 16
7442 DA Nijverdal