Pluspunten
snelle afhandeling van aanvraag ,
Verbeterpuntenhelaas zitten aan deze snelle afhandeling hoge kosten 50 euro voor 2 personen . kan ook voor 14 dollar per persoon wat snelheid betreft kan ik jullie aanbevelen , ivm de kosten zal ik ook vermelden dat het goedkoper kan
Bedank voor uw beoorderling. Wat spijtig om te horen dat u onze service als duur heeft ervaren, aangezien wij extra controles uitvoeren op de cruciale punten.
Pluspunten
Snelle afwikkeling
Super een 10, dit kan niet hoger. Dank u wel!
Pluspunten
makkelijk en vlot in te vullen.
Fijn om te horen dat u onze site als makkelijk heeft ervaren. Bedankt voor deze hoge waardering!
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs in verhouding met andere bedrijven. Én ik kon betalen met ideal, wat in mijn geval een uitkomst was.
Wij fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service die wij bieden. Bedankt voor deze 10!
Pluspunten
Duidelijke website. Erg klantvriendelijk met bij de vragen een duidelijke toelichting. Snelle levering!
Dit horen wij graag! Bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
VerbeterpuntenEr zat een fout in de datum van mijn paspoort, hierdoor was mijn paspoort op dag van aanvraag verlopen en had ik geen toegang tot USA Het kantoor is pas om 10:00 bereikbaar.
Pluspunten
Ken heel het bedrijf niet, maar heb via google naar esta formulieren gezocht en deze kwam naar boven voor de goedkoopste prijs. Prima geregeld en snel geleverd.
Bedankt voor uw positieve feedback en deze topscore!
Een tien, super dank u wel!
Super een tien, dank u wel!
Bedankt voor dit hoge cijfer!
Pluspunten
Snel duidelijk en s, Avonds telefonisch bereikbaar.
VerbeterpuntenGeen
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service die wij bieden, dit horen wij graag. Bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
duidelijk en snel, geen verassingen
Bedankt voor uw positieve feedback en deze hoge waardering!
Bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
Duidelijkheid
Een tien, kan niet beter. Dank u wel!
geen
Bedankt voor dit hoge cijfer!
Pluspunten
Snel
Fijn om te horen dat u onze service snel vond, en dit waardeert met dit hoge cijfer!
Pluspunten
Eenmaal afgerond verloopt het snel m.b.t. respons
VerbeterpuntenMoest meerdere malen invullen. Moeilijk systeem vind ik zelf.
Wij vinden het jammer om te lezen dat u moeite had met het invullen van de aanvraag, jammer dat u geen contact met ons heeft gezocht zodat wij u hierbij konden helpen.
Bedankt voor deze hoge waardering!
Pluspunten
Duidelijk en snel
Bedankt voor deze topscore!
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Pluspunten
Een heel snelle toezegging.
Super een 10! dank u wel.
Pluspunten
Overzichtelijke, duidelijke site en snel!
Fijn om te lezen dat u onze service als duidelijk en snel heeft ervaren. Bedankt voor deze topscore!
Pluspunten
duidelijke taal en overzichtelijk
Energiestraat 16
7442 DA Nijverdal