Pluspunten
Deze esta aanvraag was snel gefixt. Top!!
VerbeterpuntenGeen
Wow, hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling!
Fantastisch! Dank u!
Bedankt voor het geweldige cijfer!
Pluspunten
ESTA aangevraagd en de volgende dag alles mooi en netjes geregeld!
Nou wat fijn om te horen dat u zo positief bent over onze service!
Pluspunten
Handig dat het in het Nederlands is en ik kreeg mijn esta snel
VerbeterpuntenGeen
Heel goed om te horen, dank u wel!
Top score, bedankt!
Pluspunten
aanvraag was makkelijk en overzichtelijk om te doen en de uitslag was snel bekend
Wat fijn dat u zo positief bent over ons aanvraagformulier, dank u wel!
Pluspunten
Bij deze wil ik rechtzetten mijn vorige beoordeling, ik heb nu netjes mijn Esta binnen ik werd heel vriendelijk gebeld door Mariska, en probleem is opgelost! blijkbaar een mail foutje geweest...
Wat ontzettend fijn om te horen dat het probleem is opgelost en u toch tevreden bent over onze service, dank u wel!
Pluspunten
Duidelijk, betrouwbaar en snel.
VerbeterpuntenGeen
Geweldige score, dank u wel!
Geweldig, dank u!
Pluspunten
Duidelijk... Helder
Goed om te horen, dank u wel!
Pluspunten
Prima service.
VerbeterpuntenGeen.
Hartelijk dank voor deze positieve feedback!
Dank u wel!
Pluspunten
Overzichtelijk en snel geregeld
Fijn om te horen, hartelijk dank!
Pluspunten
Snel en deudelijk
VerbeterpuntenIk heb aangegeven dat ik wil graag ook per post mijn visum ontvangen, ook €3 p.p betaalt voor, maar het is al 9 dagen geleden , nog niks ontvangen!!!
Dat is vreemd, want deze is al wel verstuurd. Kan zijn dat er iets mis is gegaan bij de post, of klopt het opgegeven adres niet. Als u uw visum nog steeds niet heeft ontvangen, wilt u dan even contact met ons opnemen? Dan sturen wij u deze namelijk opnieuw per post toe!
Wat een fantastische score, dank u wel!
Pluspunten
duidelijke site, snelle reactie
Verbeterpuntengeen
Dat vinden wij erg fijn om te horen, dank u wel voor deze positieve feedback!
Dank u wel voor dit geweldige cijfer!
Pluspunten
Super snel geregeld
Fijn dat u uw aanvraag zo snel heeft mogen ontvangen!
Pluspunten
Duidelijke site en snelle reactie op de aanvraag
Goed om te horen dat u onze website als duidelijk heeft ervaren en u uw aanvraag snel heeft mogen ontvangen!
Pluspunten
het Nederlands talig formulier snelheid van afhandelen
Wat een fantastische score en een geweldige feedback! Dank u!
Pluspunten
Snelle verwerking van aanvraag, snelle reactie op je vraag oftewel via email als chat.
VerbeterpuntenJa, was beetje lastig tijdens invullen van aanvraag, die dubbele regels, in eerste instantie had ik helemaal niks in de gaten en zag het ook niet, pas later merkte ik het op.
Wat vervelend dat u dubbele regels kreeg tijdens het invullen van de aanvraag. Dit hebben wij nog niet eerder gehoord, maar wij zullen dit bij onze ICT afdeling neerleggen!
Wat een fantastische score!
Geweldig! Dank u!
Pluspunten
Ze helpen je online ,en telefonisch wordt gelijk opgenomen .Ze doen wat ze zeggen
Nou wat fijn om te horen zeg! Dat u zo'n positieve ervaring gehad heeft met onze klantenservice!
Energiestraat 16
7442 DA Nijverdal