Goede prijs, snel geleverd en top kwaliteit. Erg blij met het dekbedovertrek.

• Prijs

Pakketje was net verpakt en snel geleverd.

• Prijs

Schlecht

Meine Bestellung immer noch nicht erhalten! Kein Rückmeldung keine Antwort auf meine Email.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede ervaring

Zeer goede communicatie

Prima en netjes geleverd

• Prijs

Leuke artikelen, goede prijs. Het bestelproces en de levering verliepen prima!

Parfait

Les produits sont top le prix est incroyable et c'est arrivé en 2 jours franchement c'est parfait

Voor herhaling vatbaar

Ik had een schooltas besteld voor mijn dochter. Levering iets langer dan 1 week en had geen track and trace ontvangen, maar toen ik belde lag het klaar. Eenmaal opgehaald op locatie zeer vriendelijke dame die ons goed adviseerde en mee zocht naar een andere tas (de bestelde was veel te groot). Ruim assortiment voor een mooie prijs! Zeker voor herhaling vatbaar!

Geweldig geholpen

Na vriendelijk telefonisch contact, door late levering post NL zelf op gaan halen.

goedemorgen snelle levering

• Prijs N.v.t.

geweldige service

Super fijne eigaaresse die meedenkt en helpt waar ze kan! Me dochter kreeg nog een stickervel bij haar rugtas omdat het via bol.com paar keer verkeerd was gegaan. Super bedankt me dochter kan maandag naar school met haar nieuwe rugtas!

Zeer klantvriendelijk

Mooi dekbedovertrek besteld, maar de levering verliep moeizaam. Hierop werd snel contact opgenomen door Simbashop en actie ondernomen. Hierover open en prettig contact gehad. Een prettig ,menselijk bedrijf in deze wereld van automatisering.

• Prijs

Snelle levering, geen enkel probleem ook niet met het bestelde artikel.

Goede ervaring. Ga zeker terug bestellen bij simbaschop.

• Prijs

Super rápido. Vendedor muito atencioso.

Vendedor muito atencioso, exclareceu todas as minhas dúvidas. Fez o envio super rápido. Chegou tudo direitinho. Recomendo

Onjuiste informatie over product

Had een katoenen dekbedovertrek besteld. Toen deze binnenkwam bleek hij van polyester te zijn. Bij navraag bleek het inderdaad onjuiste informatie te zijn. Kon een katoenen bestellen maar kostte wel 12 euro meer. Dat wel gedaan maar wel jammer! Een slechte review dus! Het nieuwe dekbed was vlot binnen en weer een dag later werd ik gebeld door Simbashop met excuses! Super netjes afgehandeld. Kreeg het verschil van de dekbedden terug! Dat noem ik service! Mijn review aangepast!

• Prijs N.v.t.

excellent

did an order from Italy on July 24th, received my package on July 25th ... mega mega fast. thanks a lot!

Ben zeer tevreden.

Mooi dekbedovertrek

Het dekbedovertrek dat ik wilde was hier het goedkoopst. Het werd goed verpakt en snel geleverd en ik kon achteraf betalen.

Superrrrr

Snel geleverd artikel, goedkoper dan sommige andere bedrijven

• Prijs

Aan alle verwachtingen voldaan.

Prima en snelle service

Cadeau gezocht en gevonden! Prima en snelle service. Heel mooi artikel, prachtige kwaliteit!

• Prijs

Bestelling is goed verpakt en het is het juiste product.

supersnelle levering!

Heel blij met de supersnelle levering.

Leuke webshop !!

Mooie dekbedden die echt goed passen, goede kwaliteit en snelle bezorging.

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.