Als je hier koopt, kopen via blokker

Feiten: Relatief duur omdat verzenden via bol.com gratis is. Via Blokker is terugsturen wel gratis Voor mij uiteindelijk acceptabel omdat verschil met bol.com Via Blokker teruggestort wordt onder coulance.

Livraison super rapide !

Parure de lit commandée le samedi 3/12 à 19h00, livrée le lundi 5/12 après-midi. Produit conforme, bonne qualité. Prix raisonnable avec code promo actif.

Livraison super rapide !

Super en snel

Vraag gesteld op website en binnen uur (in de avond) al antwoord. Vervolgens ook nog eens met 2 dagen binnen ondanks Sinterklaas drukte. Super ervaring dus.

Super en snel

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.