Mooie print, slechte afwerking

Kindersprei gekocht. Met mooie Frozen print. Warm gevoerd. Alleen de onderste rand was slecht afgewerkt met voering tussen de zoom doorstekend.

• Prijs

Fijn contact met klantenservice, meteen bereikbaar dus geen lange wachttijden! Probleem oplossen door mee te denken dat ik mijn bestelling nog voor 5 december krijg! Echt super! BEDANKT

• Prijs

Snelle levering en product voldoet aan verwachting!

• Prijs

Levert de producten snel en correct af.

Zeer goede follow up

Heb ctc gehad met Mirjam, heeft snel gereageerd en was zeer vriendelijk en probleem opgelost

• Prijs

Alles prima verlopen, van bestelling tot levering aan huis. Bestelde artikelen zoals verwacht, je krijgt wat je ziet.

Snel en goed

Prima ervaring. Netjes gemaild wanneer t bezorgd zou worden en ook precies op die datum bezorgd . Keurig

Contente

Ravie de mon achat article similaire à la photo, envoi rapide. Je recommande ce site

Vlotte en snelle bediening

Vlotte en snelle bediening

• Prijs

Al meerdere keren een bedrukt badlaken gekocht. Leuke opdruk en snel geleverd. Leuk om cadeau te geven.

Dekbedovertrekken

3 dekbedovertrekken besteld. Snel geleverd. 1 daarvan zaten gaatjes in, dus gebeld. Afgesproken werd dat snel een nieuw overtrek opgestuurd zou worden: Dat is gebeurd.

• Prijs N.v.t.

Goede service en product

Product komt overeen met beschrijving en geplaatste foto. Bestelling en bezorging zijn goed.

• Prijs

Prima service en kwaliteit. Heel mooi ook . Kids zijn er superblij mee.

Good quality, fast shipping

Paw Patrol Backpack best value against other webstores. Clean delivery within 2 days of purchase.

Slecht, zit geen retour formulier bij de zending en ik krijg geen reactie op mijn e-mail.

Ik heb een pakket ontvangen zonder retour-formulier, 4 dagen geleden heb ik een e-mail gestuurd met de vraag hoe ik moet retourneren. Helaas heb ik tot op heden geen reactie ontvangen.

• Prijs N.v.t.

Artikel had mooi opdruk en fijne kwaliteit

De bad poncho had mooie kleuren en fijne kwaliteit voor die prijs

Snel

Snelle levering en afhandeling

Uitstekende kwaliteit

Goede dekbed kwaliteit met leuke print!

Aan te bevelen!

Mooi dekbed van ariel, dochter is heel blij. Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Let op na het wassen geeft hij wel nog een paar paarse pluisjes af.

• Prijs

Leuke website met veel keuze en snelle levering.

• Prijs

Geweldige service en een top klantenservice, snelle verzending en levering

• Prijs

's middags besteld, direct bevestiging en factuur. Volgende dag in huis.

Erg goed

Mooie kwaliteit en snelle levering

• Prijs

Rugzak besteld voor kleinkind zorgvuldig verpakt en snelle levering.

Goeie kwaliteit!

Goeie service, jammer dat PostNL het niet heeft afgeleverd bij mij thuis en dat ik er zelf moet achterkomen waar mijn pakje ligt. Dit ligt uiteraard niet aan Simbashop, maar aan PostNL. Wij zullen goed slapen!

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.