Stond levering binnen 3 werkdagen en het was er de volgende dag al

• Prijs

Bij blokker besteld netjes geholpen

De zimba baby dekovertrek was snel binnen vrijdag avond besteld en zaterdag bezorgd echt toppie

• Prijs

Top ...heel snel geleverd .

Wat ik besteld had , is prima en ook nog snel geleverd .

• Prijs N.v.t.

Zo een super snelle levering Toppers

Vlotte levering

• Prijs

Mooie kwaliteit snelle levering.

Supersnelle levering.

Miskoop!! Afmetingen kloppen totaal niet

Afmetingen kloppen totaal niet, beide kussenslopen zijn gigantisch! Kwaliteit is ook niet geweldig, rafelt.

• Prijs

Snelle verzending, artikelen zoals verwacht

• Prijs

Uitstekend ondanks een kleine hobbel.

Snelle levering, alleen jammer dat niet de hele bestelling op voorraad was, maar na een paar mailtjes al opgelost en binnen een dag het geld terug.

Positief verrast

Mooie spullen voor een leuke prijs. En super snel in huis. Helemaal top!

Prima webwinkel

Snel geleverd. Alles goed duidelijk. Updates via email.

• Prijs

Goede ervaring ik had zelf een fout adres nummer opgegeven. Na telefonisch contact goed geholpen en is het gelukt. Item is nu binnen

100 % tevreden

Beter kan niet.

• Prijs

Easy to order. Next day delivery. Perfect!

Schnelle Lieferung

Produkt so wie beschrieben. Bilder entsprachen der Realität.

Snelle levering mooi product

Mooi product heel snel geleverd. Lijkt een goede kwaliteit. Schijnt wel een klein beetje door dat is het enige negatieve

• Prijs

Heel snelle levering en mooie kwaliteit!

Heel tevreden

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Goede productinformatie, gemakkelijk bestellen en betalen. Volgende dag al in huis

Mooi dekbedovertrek

Mooi dekbed overtrek! Zoonlief is er blij mee!

koop nooit meer iets via (bij) Blokker

Zeer slecht

Alles was goed!

• Prijs N.v.t.

In eerste instantie had ik dit dekbedovertrek in een andere webshop gekocht maar hier bij Simbashop was de levertijd veel sneller en het product veel goedkoper. Dus ik ben zeer tevreden!

Super tevreden!

Heel veel keuze online, duidelijk overzicht, prijzen zijn niet duur en makkelijk om iets te bestellen. Speedy geleverd, reeds de volgende dag. Dekentje komt exact overeen met foto online. Wat wil je nog meer!!! Vandaar super tevreden.

Schnelle Lieferung, gute Qualität

Alles perfekt, würde wieder bei Simbashop bestellen!

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.