Snel en correct

• Prijs N.v.t.

Snel en mooie badmatten gekocht

De bezorging en de service zijn uitstekend

• Prijs

's Avonds besteld, 's morgens afgeleverd. Top!!

• Prijs

Toen ik de rugzak zag vond ik ze heel mooi.

Alle artikel die ik heb bij Simbashop gekockt tot nu toe ze zijn heel mooi en goed kwaliteit.

Goed product en snel geleverd

Prima webshop!

Duidelijke webshop, snelle levering

Duidelijke webshop, goed verpakt en snelle levering

• Prijs

Perfect en snel bezorgd. Super hoor.

Goed en netjes geleverd.

super snel bezorgd

Ik heb vrij laat op de avond een bestelling geplaatst. Tot mijn verbazing kreeg ik het pakket de volgende ochtend al geleverd. Alles netjes ingepakt. Super!

• Prijs

Zeer snelle levering. Producten nog niet uitgeprobeerd. Bij een eerdere bestelling, ging het product snel kapot. Dit werd zeer snel opgepakt en opgelost. Keurige service.

Super top!

Super! Snelle levering! Echt top!!

• Prijs

Mooie webshop met enorm veel keus

Hele fijne website met ruime keuze, en heel snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden van de status vd bestelling. Zo hoort een webshop te zijn, 5 sterren dik verdiend!!

Zee tevreden

Snelle levering, zoontje zeer tevreden met de Thomas de trein rugtas en dekentje.

• Prijs

Super snelle levering. En producten zijn top

Voor het eerst besteld bij simbashop. En zeer tevreden!

• Prijs

Alles goed snelle levering bedankt

Zeer snelle levering

Op vrijdag rond 17 uur besteld (met de vraag zsm levering ivm verjaardag) en zaterdag om 14 uur al thuis geleverd. Top zo snel!!

• Prijs

Arrived the day after I placed the order Exactly as described.

• Prijs

Wat een top aankoop! Ik geniet serieus van dit apparaat

Het is een goede hulp in huis

Leuke keuze

Mooi op thema geselecteerd.

Schnelle und unproblematische Lieferung

zügige vollständige Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Géniale

Envois rapide , commande traité de suite

Supersnel in huis!

Ik had niet verwacht dat het product zo snel geleverd zou worden. Chapeau!! Ook de prijzen zijn netjes.

Snelle levering product zoals verw8

Super goed!

Leuke schooltas en bijbehorende gymtas en broodtrommel gekocht! Super stevig en goede kwaliteit!

Super service

Ze adviseerde mij goed over de juiste maat rugzak voor mijn kleine neefje en deed er zelfs nog een persoonlijke boodschap voor mij bij. Dankjewel!

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.