Snelle correcte levering

• Prijs

Snelle en correcte levering van het bestelde product.

Geweldig!

Bestelling geplaatst op donderdag en meteen de volgende dag ontvangen! Super snel en netjes!

Snelle levering na bestelling

Zie boven

Korte levertijd,goed product prima

• Prijs

Netjes verpakt en keurig optijd binnen

voor het eerst bestelling gedaan. het werd snel geleverd en het was goed ingepakt. raad deze site voor andere mensen ook aan.

prima assortiment

Supersnelle service

Net besteld 2 dagen later al in huis. Producten voldoen ook aan de verwachting!

Amazing shop!

Super fast delivery, great products. Highly recommended!

2 portemonnees besteld. Ziet er super uit en werd nog snel geleverd ook.

• Prijs

Mooie rugzak voor mijn blije dochter

Rugzak ziet er goed uit. Kan de broodtrommel en drinkbeker(s) goed in

• Prijs

Alles klopt, vlotte levering, is niet de eerste keer dat ik hier bestel. Perfecte kwaliteit en vriendelijke mensen..

Makkelijke website, snelle verzending

Leuke plu

Leuke plu. Iets te duur vind ik, maar kind wilde Mickey

• Prijs

Ik vond de service en de levering meer dan oke !!

De 2e dubbele bestelling werd netjes geannuleerd en dag erna geld terug gestort. De zending was er ook super snel. Goed verpakt en toppie artikel !! Kortom heel tevreden klant. Bdw mochten jullie van Atletico de Madrid nog meer artikelen verkopen ( dan t assortiment dat jullie al hebben) dat kom ik vaker bij jullie shoppen !! Groetjes Therese Vlasveld.

Rapidité et efficacité

Prix correct, rapidité de li,produit conforme

Hypersnel en alles correct

Erg snel geleverd, nog dezelfde dag verzonden en voldoende updates over de track and trace.

Snelle verzorgde levering en kwaliteitsproducten

Snelle verzorgde levering en kwaliteitsproducten

• Prijs

Goed, zeer snel en vriendelijk geholpen.

Goed, zeer snel, vriendelijk en naar tevredenheid geholpen.

• Prijs

Snel geleverd zonder gedoe!

Een badjas besteld voor Moederdag en de dag erop geleverd. De badjas is van goede kwaliteit en wordt met plezier gedragen!

• Prijs

2 mooie kinder dekbedovertrekken gekocht beide goede kwaliteit en niet duur. Ook zijn ze makkelijk telefonisch bereikbaar en erg klant gericht en vriendelijk!

• Prijs

Zeer tevreden met de bestelde goederen en de zeer snelle levering.

• Prijs

Nadat de dekbedhoes in eerste instantie niet was bezorgd, heeft Simba er alles aan gedaan zodat wij

Nadat de dekbedhoes in eerste instantie niet was bezorgd is er door Simba alles aangedaan, zodat wij de hoes alsnog hebben ontvangen!

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.