Let op wastemperatuur

Iets gekrompen na wassen

Top kwaliteit

Echt goede kwaliteit voor goede prijs

Très bonne

Qualité correspondant à mes attentes. Rapidité dans la livraison. Impeccable

makkelijk bestellen en goed op de hoogte gehouden

Makkelijk bestellen, goed overzicht. Wordt geinformeerd over de bestelling en levering. Prima

Super snelle levering

Was sneller dan verwacht geleverd

Snelle levering.

Vlot door de winkel kunnen scrollen. Artikel vlot in de winkelkar en vliegensvlug geleverd.

• Prijs

Snelle verzending en duidelijke communicatie.

• Prijs

Volgende dag geleverd, prima verpakt. Top!

• Prijs

Het gene dak besteld heb is zeer goed

• Prijs

Dekbedovertrek besteld. Dit kwam goed overeen met de afbeelding. Werd netjes en snel bezorgd.

Eerste ervaring. Meteen goed.

• Prijs

Snele bezorging en goede service

• Prijs

Super leuk en een snelle levering

Volgende keer weer bestelling doen

Goede shop

Sporttas besteld voor mijn zoon van Avengers. Mooie tas, snelle levering.

• Prijs

Mooie kwaliteit en snelle levering

• Prijs

leuk assortiment, snelle levering, het is een cadeautje dat nog gegeven moet worden dus over de kwaliteit van de producten kan ik nog niets zeggen.

Snelle perfecte levering

Zeer snelle levering en het product was zeer goed ingepakt ,super zeker aan te raden

Top!!

goede prijs! snel levering! Mijn dochter is helemaal blij met die Nieuwe school rugzak. Dank jullie wel mvg, Phatcharee

• Prijs N.v.t.

Werd al eerder geleverd dan verwacht, Correcte administratieve afhandeling.

Goede prijs, snelle levering

Het artikel was hier het goedkoopste. De levertijd was hier ook het kortst; uiteindelijk was het alsnog een dag eerder geleverd, supersnel! Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Goede service, snelle levering

Mooie producten! Ik had eerst de verkeerde maat besteld, telefonisch contact opgenomen en binnen enkele minuten was mijn bestelling geannuleerd. De juiste bestelling ontving ik gelijk de dag erop. Erg blij mee!

commande nickel arrivée vite

TRES BIEN

• N/A

zeer goed

mooi spul en super snel geleverd zaterdag avond besteld maandag in huis ga zo door

Goede en snelle service

Ik heb een schooltas voor mijn zoon besteld. Mooie kwaliteit en en stuk goedkoper dan op andere sites. En daarnaast werd het product ook snel geleverd. Ik ben zeer tevreden

• Prijs

Couette conforme à la description

Envoie rapide

• N/A

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.