Snelle levering en goede producten. Erg tevreden.

• Prijs

vlugge en correcte verzending dank u

zeer goede ervaring,snelle levering

zeer goed

Ik had niet verwacht dat de bezorging zo snel zou gaan. Was verrast.

• Prijs

Sneller geleverd dan verwacht en de dekbedovertrekken zijn erg mooi

• Prijs

Prima service, goede afhandeling!

Makkelijk te bestellen van de site, niet duur kwaliteit van het product oogt goed. Snel afgehandeld en snel geleverd. Al met al een topervaring.

Snel en netjes

Snel en netjes verpakt

• Prijs

Hele snellle levering en goede kwaliteit

• Prijs

Livraison très rapide et objets conformes et moins chers qj ailleurs

not delivered

my parcel was not delivered

• Would you recommend us? No
  • N/A

Snelle correcte levering

Helemaal top

netjes en goede service

Mooie dekbedhoezen. 1 van de twee was iets mee ma direct top opgelost. oprecht netjes en keurig geholpen.

Magnifique

Excellent

Heel snel bezorgd

Via leen bakker besteld, maar alles wat via simbashop zou komen was er de volgende dag al.

• Prijs

Mooi product van goede kwaliteit en ondanks de drukte bij de postbezorging een enorm snelle levering.

Super levering

Super snelle levering, ondanks de drukte voor de bezorgdiensten! Dekbedovertrek super kwaliteit, en dochtertje helemaal Happy!!!

• Prijs

Ze hebben vrij snel geleverd. Ondanks dat het heel druk is.

• Prijs

Netjes en snel verzonden!

Groot aanbod. Bestelling is snel en netjes verzonden! Prijzen op de website zijn normaal; vergelijkbaar met andere sites.

Boven verwachting!

Mooie en leuke producten. Goede kwaliteit en netjes verpakt. Ook snelle levering. Erg tevreden.

Snel geleverd ondanks corona

Snel en discreet geleverd

Voor herhaling vatbaar!

Zeer correct en vlotte levering!

• Prijs

Top! Snel geleverd en prima kwaliteit

Veel keuze! Goede service, snel geleverd! En je wordt goed op de hoogte te houden over de levering.

• Prijs

Snelle levering. Product zoals omschreven. We waren bang dat het misschieb te laat zou komen maar enkele dagen later was het er al! Erg blij mee.

• Prijs

Everything good and quick, I really recommend

Everything good and quick, I really recommend.

Zeer makkelijk en duidelijk

Heel fijne goede uitleg, binnen 2 dagen thuis geleverd, kwaliteit.

prima afhandeling

Mij viel op dat hetzelfde artikel bij Bol.com € 4,75 duurder is, maar "gratis" verzonden wordt. Ik dacht bij Simbashop goedkoper uit te zijn, maar daar kwamen helaas de verzendkosten wel nog bij. Maar door een kortingcode viel het uiteindelijk wel mee. Het artikel was prima en snel bezorgd, volgens afspraak!

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.