Heb hem op donderdag besteld en vrijdag is hij bezorgd verder geen klachten vr Groet Mevr Doornbos

• Prijs

Netjes optijd geleverd en een goede kwaliteit

Correct en snel

Correct en snel

• Prijs

Top, van bestellen tot leveren.

Fijne website, makkelijk te bestellen. Snelle levering.

• Prijs

Snelle levering en prima product

Via de website van Leen Bakker een dekbedovertrek gekocht. Simba reageerde snel dat ze het verzonden hebben en de volgende dag was het al in huis.

Besteld en gekregen!

Had een handdoek (sonic) besteld volgende dag binnen! Snel en goed! Prijs was ook goed. Verzendkosten vielen mee. Dankjewel!

snelle correcte levering

alles verlopen volgens plan erg tevreden

Snelle bezorging.

Het artikel verkeerd besteld. Telefonisch contact met een vriendelijke medewerkster. Snelle afhandeling van de retourzending

Mooi dekbedovertrek, snel geleverd

Het dekbedovertrek is mooi, betaalbaar en snel geleverd.

• Prijs

Mooi kwalitatief bed, de 2 schroefgaten in het de lattenbodem mochten wel beter afgestemd zijn op de schroeven.

Correcte en snelle afwikkeling

Tijdige informatievoorziening

• Prijs N.v.t.

2e bestelling

Dit is al mijn 2e ervaring met hun en geen klachten. Alles perfect mooi verpakt aangekomen en tip top in orde

Amazing experience

It was a very good experience, I felt very good with the people who work in the shop, I loved the product and I would definitely buy again.

Snelle levering, makkelijk besteld

Aankoop liep soepel en bestelling was er snel. Top

Supersnel en mooi!

Ik had dekbedovertrek de volgende dag al in huis. Had er twee besteld om de kleur te vergelijken. De retour ging eveneens supersnel. Ongekend: direct geld terug binnen 2 werkdagen. Super!

Super goede ervaring

Snelle levering, word goed op de hoogte gehouden van bestelling

• Prijs

goede levering en product boven verwachting

Kwaliteit goed

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Prima bedrijf

Snel geleverd en goed verzorgd. Aflevering dood DHL schandalig. Ik ben invalide en woon in een flat 5 hoog. Buurman ontdekte dat de bezorger alle pakjes beneden in de hal had gelegd, gelukkig heeft hij dat van mij meegenomen, ik vind dit niet kunnen

Super site ! Bonne qualité et Livraison rapide

Nous recherchions une parure STITCH, il y avait très très peu de choix en magasin, puis nous avons decouvert sur ce site un grand choix de produits avec une bonne qualité. Point positif supplémentaire : livraison rapide avec possibilité de suivre la livraison. Je recommence Simbashop !

Snelle levering aardige bezorger

Snelle levering en bezorger was vriendelijk.

• Prijs N.v.t.

De paraplu die het eerst geleverd werd, had schade. Dit laten weten en direct werd een nieuwe paraplu verstuurd, nadat gecheckt was of deze in orde was. Twee dagen later al binnen. Goed product en goede service

snelle correcte verzending

zeer tevreden

Topbedrijf

Snelle levering. Waar voor je geld. Veel keus.

• Prijs

Snelle levering. Goed product.

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.