Zeer vriendelijke bezorger en goede service

Zeer goede ervaring pluimpje voor de bezorger

Uiterst tevreden

Totaal goed

Malosse@62

bonjour toujours en attente de mon colis un peu deçu

• Nous recommanderiez-vous? Non
  • N/A

Supersnel geleverd.

Très déçue !

J'ai commandé un article le 2 décembre 2020 et à ce jour, le 17/12/2020, je n'ai toujours rien reçu ! Avec des frais de livraison de 24.79€, je m'attendais à beaucoup mieux.

• Nous recommanderiez-vous? Non
  • N/A

Mooie site, mooie producten, snelle levering

Prima ervaring.

Veel keuze en snelle, correcte levering.

• Prijs

Ik zocht het hele internet af naar een dekbed met de afbeelding Blaze en de Monstertruck voor onze kleinzoon. En dan in de juiste maat overtrek. Na lang zoeken gevonden bij dit bedrijf. Maar heb eerst gebeld of het dekbedovertrek echt wel op voorraad was. Direct een vriendelijke dame aan de telefoon met de bevestiging dat het artikel op voorraad was. Super snel besteld en de volgende dag in huis en dat in deze drukke december 2020 maand. Dank voor de goede service

verkeerde bestelling gekregen

Ik heb een dekbedovertrek besteld 200/200 en gelijk afgerekend. Bij nazicht, heb ik een dekbed toegezonden gekregen 140/200. Hier kan ik niets mee doen. Ik hoop dat dit opgelost geraakt. Mvg

Goede en snelle service

Het dekbedovertrek wat ik besteld heb was snel geleverd en van goede kwaliteit

Parfait

Livraison rapide Article conforme Je recommande !

Superschnelle Lieferung!!!

Was ich wollte war schwer zu finden. Bei Simba habe ich es gefunden. Danke für die schnelle Lieferung. Bei Bedarf komme ich gerne wieder auf Ihren Shop zurück.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede ervaring mooi product.

Good

Good overall, english translation of the site is partly lacking which is bit frustrating.

Zeer positief.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Zeer snelle levering

Goede digitale communicatie en zeer snelle levering

Frans dekbedovertrek van brandweerman Sam

Logo voldoet niet aan het plaatje. Franse tekst staat er op.

Superervaring!

Vrijdag bestelling geplaatst en volgende dag in huis, zelfs op een zaterdag! Topservice!

Super snel en makkelijk!

Super snel en makkelijk

• Prijs

Eerste keer besteld, binnen een dag geleverd

Gezien de drukte deze dagen, verwachtte ik een langer dan gebruikelijke levertijd. Toch kreeg ik mijn pakket reeds na één werkdag, top!

Geleverd volgens afspraak chapeau

Problemlos und schnell

Bestellung und Versand problemlos und schnell. Die angegebnene Lieferzeit von einigen Tagen, da aus den Niederlanden nach Österreich verschickt wurde, stimmte mit dem tatsächlichen Lieferdatum überein. Ware wie beschrieben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Netjes geleverd

Mijn dochter is blij met de bestelde producten!!!

• Prijs N.v.t.

Producten netjes op tijd in huis en klopt met beschrijving

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.