uitstekend

Goed ontvangen

Super snel en goed

Bestelling snel en netjes binnen

• Prijs

Duidelijk en snelle levering!

Duidelijke site Snelle levering

• Prijs

Zeer behulpzame service en snel geleverd

Op de hoogte gehouden omtrent een artikel dat niet meer op voorraad was. Erg behulpzaam.

Super site je recommanderais

Livraison Super rapide , couette super belle. J'ai très apprécié les différents mails de suivie de la commande jusqu'à la livraison.

• N/A

Site très clair, commande traité très rapidement, pas de frais de port et livraison très rapide. Top

Le site est très clair, les descriptions des articles très détaillé. La prise en charge de ma commande a été très rapide. Je suis épatée par la rapidité de livraison de ma commande.

Keurig afgeleverd en snel

Goede beschrijving in verwerken

Snelle levering volgens afspraak

Duidelijke informatie over het tijdstip van levering en ook snel .

TOP !

Plateforme TOP . Enorme choix et qualité irréprochable. De plus avec des prix imbattables !!!

bestelde artikel voldoet aan de verwachtingen

prijs/kwaliteit uitstekend

SUPER SNEL EN GOED GELEVERD

is een hele goede webshop met snelle en goede levering

Snel levering!

Goede kwaliteit Hello Kitty etui!

• Prijs

Mooie producten voor een schappelijke prijs.

• Prijs

Snelle levering en dekbedhoes zat in bijpassend zakje!

Prima service!

Prima service en hele snelle levering!

Sumer snelle levering

Top! Heel snel!

Mijn bestelling savonds half 8 geplaatst en de volgende dag rond 2 uur smiddags werd het al bezorgd.

• Prijs

Door mij verkeerde maat besteld. Order gelijk geannuleerd. Prima service.

Alles snel gegaan

• Prijs

Goede communicatie, doen wat ze beloven! Ik zou er zo weer iets bestellen!

• Prijs N.v.t.

Bijzonder snelle service!

Bijzonder snelle service!

Perfect supper

Besteld volgende dag aan huis super winkel

• Prijs

Vandaag besteld voor... uur,morgen in huis is juist !

Wij zijn heel tevreden betreft deze firma. Ze maakt haar beloftes waar en dat vind ik toch wel zeer belangrijk !!! En het dekbedovertrek van paw patrol is zeer moii. Mijn kleindochter is er superblij mee.

• Prijs

Vlugge levering en juiste afhandeling van de aankoop! Doe verderop deze manier! Dikke pluim!

makkelijke bestelling

levering was een dag later dan gezegd, maar we werden hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.