Snel geleverd. Heel netjes verpakt

• Prijs N.v.t.

Ik had besteld en ik kreeg geen bevestig. Dus nog maar dezelfde bestelling plaatsen. Weer geen bevestigings mail. Ik kreeg wel bericht dat het pakket onderweg was. Ik kreeg dus 2x hetzelfde pakket. Ik heb meteen gebeld en kreeg advies hoe ik het tweede pakket kan terug sturen. Dr uiteindelijke bevestigings mails stonden in mijn spam map; daar had ik niet gekeken.

• Prijs

Super snel geleverd en voordeliger dan andere aanbieders.

alles naar wens

alles is zeer vlot verlopen. in het weekend besteld en de maandag al geleverd! dus super ook artikelen volledig naar beschrijving geleverd!

Backpack "Flamingo" for 9 year old daughter

Thank you so much for the fast delivery! Now we are happy. In Germany, our homeland, we got a lot of bad luck with ordering the backpack with "flamingo" design. Two times ordered in different shops, but no delivery! Our daughter was so sad, because it was love at first sight: she only wanted exactly THAT backpack...so we searched for it always on. Found it in a trusted shop in the netherlands, the luck was on our side. Only three days after ordering, she hold it in her hands. Since then, going to school is really fun ;-) By the way: Her name is Marieke ... we always loved the netherlands ;-)

• Prijs

Snelle verzending, goeie after sale. te adviseren!

bestelling op tijd geleverd

Easy order quick delivery

Orderfriendly website; the next day i got the goods at home. Goods were perfect as was stated on the site.

Supersnelle kevering en heel fijn.. paypal... Dus supermakkelijk

Sehr zufrieden

Schöne Sachen, schnelle Lieferung

Fijne communicatie via de e-mail, heel snel geleverd en we zijn erg blij met het product.

Goede en snelle service

Tevreden

Super !!

Vlotte bestelling en hele snelle levering via Post.nl De bedovertrekken zijn supermooi. Love it :)

Zeer snelle levering

Leuke website, goede service en snelle levering.

• Prijs

Erg goede service en zeer vriendelijke mensen

• Prijs

Wat je ziet is wat je krijgt en snel ook!

probleemloos

snelle levering volgensafspraak

super

super tevreden

Alles in orde.

Vlot levarenciers, goede prijs.

• Prijs

Zeer snelle levering en super leuke franse bulldog artikelen ontvangen.

Snelle levering en leuke artikelen ontvangen alles met franse bulldog. In de doos was een vel stickers bijgesloten. Bedankt daarvoor.

• Prijs

Sac arrivé rapidement et très bien emballé !

Livraison rapide

super

dochter wou deze tas heel graag. s'avonds nog besteld en de volgende dag al in huis. top kwaliteit en een mooie prijs. niets dan lof

Tolle Artikel und blitzschneller Versand

Tolle Artikel und blitzschneller Versand nach Deutschland. Kann ich nur weiterempfehlen.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Alles perfekt !

Sehr einfache und schnelle Bestellung, die Produkte sehen wie beschrieben aus. Versand super schnell.

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.