très bien

très bien

Livraison rapide et produit conforme

Rapide, contrairement aux commentaires que j’ai pu lire. J’ai bien fait de tenter le coup. Produit commandé le 13 août et livré en France en point relais le 18 (tentative de livraison la veille mais le livreur n’aurai pas pu accéder au logement.. pas d’appel car «des centaines de colis à livrer et pas le temps d’appeler les clients». Certes. En tout cas rien à reprocher à Simbashop à part éventuellement les 9€ de frais de livraison. Je n’ai pas encore eu le produit en main mais d’après la vidéo faite par mon frère, tout semble nickel et conforme à la description. Je recommande donc.

Supersnel en accuraat

Wat tegenwoordig bijna nooit meer gebeurt, was het bestelde de volgende dag binnen!!! Aangezien het een cadeau is, kan ik inhoudelijk nog niet beoordelen

Goeie webshop

Na 16u had ik besteld en de volgende dag op het afgesproken uur kreeg ik mijn pakje

goede site

Product netjes verpakt en verstuurt. Helaas heeft postnl het niet afgeleverd op de afgesproken dag, dat was jammer maar helaas een vast gegeven bij postnl.

Tevreden

Heb vaker bij jullie gekocht en weet dat jullie een goede service geven. Ook dat jullie een super selectie beddengoed hebben. Toch kon ik geen leuke Barbie beddengoed vinden. Misschien komt dat?

• Prijs

Ik deed aan het begin van de avond mijn bestelling. Daar stond bij: vóór 5 uur besteld dezelfde dag verzonden. Dus ik rekende op een dag extra. Ik was toen ook blij verrast dat het toch al de volgende dag is huis was!

• Prijs

Super leuk rugtas, super snel geleverd!

• Prijs

Snelle goede service en kwaliteit

Zeer snelle en goede levering. Spullen zijn van goede kwaliteit.

Tot nu toe primz

Hebben een pakket terug gestuurd dus even afwachten hoe de afhandeling gaat

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, product voldoet aan verwachting

• Prijs

Makkelijk te bestellen, snelle levering!

Leuke merken

Heb hier een leuk merk ontdekt dat niet alleen voor kinderen leuk is, heb voor mezelf nl. een paraplu besteld :-) Levering was zoals beloofd (voor 17u besteld, volgende dag in huis). Alleen mag de website wel iets gebruiksvriendelijker.

Sehr gute Erfahrung

Sehr gute Qualität und schnelle Lieferung Bin total begeistert und das Preisleistungsverhältnis kann sich sehen lassen Einfach Super

Zeer snelle levering

Zeer snel geleverd! Top

• Prijs

Site ia erg overzichtelijk en snelle levering

Erg tevreden.

MAIL

je suis tres decu de ma reponse d'une de vos collegues. sur votre site vous mettez livraison martinique, pour qu'en suite dire que vous ne livrez pas en martinique. avant de commander j ai rempli un formulaire ou il y avait la martinique dans le derouleur.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Had op zaterdag besteld en er stond 1 a 2 werkdagen erbij. Maar hij was maandag al bezorgd. Dus de levering is goed en snel.

• Prijs

Rien a dire. Rapide et prix compétitif

Achat rapide et a un bon prix

Dekbed besteld, meteen bevestiging gekregen en al snel bericht van de pakketdienst dat het pakketje de dag erop er al zou zijn. Dit was ook zo, zoontje was heel blij met zijn nieuwe dekbed!!

Snelle levering keurig verpakt

Te dure verzendkosten!

Jullie lijken in eerste instantie goedkoper en daardoor interessanter. Totdat je moet betalen en dan komen er belachelijk hoge verzendkosten. Jammer. Ik bestel niet nog een keer.

• Prijs

Snelle levering en prima kwaliteit

Op de site had ik snel gevonden wat ik zocht. De door mij bestelde handdoeken werden snel geleverd. En de betaling via Klarna ging makkelijk en snel. De handdoeken die ik heb besteld zijn lekker zacht en mooi van kleur.

Snelle en goede service

Echte aanrader

Grote selectie, eenvoudig webshop, snelle levering. Super tevreden, zal zeker in toekomst nog gebruik maken. Dank u wel!

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.