Je suis satisfaite de ma commande

Livraison très rapide Articles conformes, très bien emballés avec soin Frais de port élevé pour la France par contre

Einwandfrei, super schneller Versand nach Deutschland.

Bestellt, bezahlt und innerhalb von drei Werktagen geliefert. Alles Problemlos verlaufen und immer informiert über den Sendungsverlauf. Da können sich andere Lieferanten eine Scheibe von abschneiden. Einwandfreie Empfehlung, gerne wieder!

Perfect aan de afspraak gehouden

Besteld en de volgende dag in huis.

• Prijs

Goed product, snel geleverd!

Een dekbedovertrek en strandlaken besteld. Netjes de dag erna geleverd.

Makkelijk te bestellen Snelle levering

• Prijs

Bei Simbashop ist der Kunde König!

Meine Bestellung wurde sehr schnell mit der richtigen Adresse verschickt. (Konnte ich in der Sendungsverfolgung von Post NL sehen.) Dass das Paket nicht ankam, lag vermutlich am deutschen Paketdienst, der - warum auch immer - eine falsche Adresse hatte und mir nur sagte, ich müsse mich an den Absender wenden. Noch am selben Tag wurde ein zweites Paket an mich verschickt, das ich kurz darauf auch bekam. Fünf Sterne für Simbashop - hervorragender Kundenservice und gute Waren - besser geht's nicht.

Op zondag een tas besteld, maandag had ik hem al! Dus ontzettend snelle service en ook niet duur! Absoluut een aanrader.

Goed.

Het poster behang is compleet incl behang plaksel. Toen ik de doos open had gemaakt dacht ik eerst er is geen behang plaksel meegeleverd en gaf een minder goede recentie. Die zelfde dag werd ik nog gebeld vanuit Sinbashop met de vraag: Heeft u ook in de opgerolde rol poster behang gekeken? Dat had ik nog niet gedaan omdat ik het poster behang pas later ga gebruiken. Opgerold in de verpakking kwam ik het behangplaksel tegen. Conclusie: Eerst even bellen met de verkoper voordat je een minder goede recentie plaatst. Simba shop mijn fout en een compliment voor de snelle reactie.

• Prijs

Bestelling was een dag later al in huis

• Prijs

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snel geleverd!

• Prijs

Snelle service en mooie artikelen.

Super snelle levering en zeer tevreden over de artikelen.

Excellent

Leuke en snel service

Snel volgens beschrijving geleverd

product als afgebeeld en snelle verzending

Gewoon goed

Gewoon goed

• Prijs

Hele snelle service en goede kwaliteit

smiley serie

via zoekmachine kwam ik bij simbashop en ik zag smiley world beker, en aangezien dat ik smiley heet pas het echt bij mij.

• Prijs

Excellent! So pleased with the cushion

This was delivered within the time given, really pleased with quality, great value for money, I’m ordering another one

Zeer snel

Zeer snelle levering, alles correct.

• Prijs

Snelle levering en gewoon goed

snelle goede levering

Een snelle correcte levering en het product is was ik ervan verwacht had.

• Prijs N.v.t.

Snel

Levering snel. Bestelling verliep ook vlot op de site. Nog niet heel veel bestellingen gedaan op deze site.

• Prijs

Problemlos, schöne Ware, gerne wieder!

Sehr schnelle Post von NL nach D !!!

Je suis ravie et je commanderai à nouveau sur ce site

Produits conformes à la demande et la livraison prévue à la date annocée

Fijne ervaring

Een fijne ervaring

Super schnelle Lieferung, bestellte Ware perfekt

Das war meine erste Bestellung in Ihrem Shop. Alles lief reibungslos und die schnelle Lieferung hat mich überrascht. Vielen Dank, gerne wieder

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.