Dekbed besteld en in goede staat en op tijd ontvangen.

Uitstekend, supersnel

Tegen de avond besteld en de volgende morgen al in huis

Livraison rapide

Articles conformes à ma commande et reçus très rapidement, je suis très satisfaite et recommanderai sans hésiter chez Simbashop.

De bestelling rond 22 uur geplaatst en de volgende dag al thuis! Super snelle levering! Ik heb ook cars lakens gekocht, deze hebben een ritssluiting! Ideaal!

• Prijs

Snelle levering, ga zekers nog een bestelling doen

Mijn kleindochter is blij, en ik ook dekbedovertrek is van mooi kwaliteit .zekers nog een bestelling binnenkort.

Ga zo door erg tevreden

Snelle levering, goeie prijs

Zie boven

Snelle levering.

Leuke dekbed overtrekken, Netjes op tijd geleverd.

Snel

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle service

• Prijs

Snelle levering, helaas scheur in dekbedovertrek.

Onlangs een dekbedovertrek van Frozen besteld. Super enthousiast met de snelle levering, helaas zat er een gat/scheur in het dekbedovertrek. Een mail gestuurd en toen hebben ze me goed geholpen met een oplossing naar keuze.

• Prijs N.v.t.

Leuk materiaal snelle levering

Ik heb twee hoeslakens besteld. 90 x 200 cm. Beiden zien er leuk uit (paw patrol en toy story) Levering was snel, communicatie er om heen duidelijk. Volgende keer bestel ik er weer voor de kids.

Goede en snelle service

Zeker de moeite waard om hier te bestellen!! Snelle en goede service en je word netjes op de hoogte gehouden van status van je bestelling!

Onderlaken besteld stond 90/200 op blijkt het maar 90/190 te zijn

Aflevering op tijd. Alleen de maat viel tegen.

• Prijs

Zeer klantvriendelijk en snelle service

Overzichtelijke website makkelijk te bestellen. Snel ontvangen. Prima service

Snelle service super

Prachtig dekbed en de volgende dag al bezorgd.

• Prijs

Duur product (was wel van Ferrari merk), maar wel snel geleverd, enige leverancier vh product en prima kwaliteit

Prima.

Prima, snelle reactie

Bevalt goed, je wordt goed op de hoogte gehouden en snelle levering

Super.

Besteld op een feestdag en in week-end al ontvangen en dit tijdens de corona cris waardoor normaal alles trager is. Bedankt voor de goede service.

Woww top service

Superleuke producten binnen gekregen. Alles goed geregeld. Volgende dag binnen. Nu hopen dat neefje de Spider-Man artikelen leuk vindt.

Snelle levering!

Snelle levering! Fijn dat je het ook in de buurt kon ophalen gratis. Vriendelijk personeel

Reuze echt top

Ik ben super tevreden ik heb mijn bestelling geplaatst op maandag en ik denk zelfs dinsdag en ik heb deze nu al thuis heerlijk echt waar en echt heel goede kwaliteit ik ben super tevreden en zal dit ook verder door vertellen .

Envoie rapide

envoie rapide et article bien protégé

Geweldig !

Snelle levering !

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.