Zeer goed!

• Prijs

Mijn dochter is blij met haar honden thema rugtas. Voorzover van goede kwaliteit!

Top en super van prijs

Voor herhaling vatbaar

goede levering

uitstekende levering

• Prijs N.v.t.

Fijne webshop

Heel ruim assortiment schooltassen. Supersnelle levering en fijn contact gehad met klantenservice. Één klein minpuntje: als er dan toch iets is met je bestelling, eventuele retourkosten moet je zelf betalen. Desalniettemin ben ik fan.

1 woord is genoeg: uitstekend

Lakens besteld voor mijn zoon. Super kwaliteit, snelle levering. Niets op aan te merken

• Prijs

Bedrijf o.k. wel hoge terugzendkosten

Product is netjes en op tijd verstuurd, echter (het gaat over een kinderdekbed) nogal plastic aanvoelend (dat slaapt natuurlijk niet prettig). Ik begrijp wel dat we verwend zijn met gratis verzending en retour. Dat hoeft ook niet perse. Maar om 7,95 te betalen om je product terug te sturen, dat vind ik toch wel zonde. Het bericht dat het retour ontvangen was, was er snel. Betaling kan ik nog niet zeggen (is nu enkele dagen later).

• Prijs

Prima en Volgende Keer Weer.

Hele Goede Service en Snel het Pakket Ontvangen. En Daar Gaat Het Om.

STAMPA

BELLISSIMO PRODOTTO

Zeer snelle correcte levering

Gisteren besteld, vandaag al in huis. Precies zoals het hoort.

• Prijs

Vlotte verzending. Aankoop voldoet.

Een Back Up Emoji - Rugzak - 42 x 30 x 20 cm - Multi gekocht. Voldoet aan de beschrijving, lijkt een stevige rugzak voor school. Meerdere vakjes. Voldoende ruimte voor pennen en andere benodigdheden. Past een multimap in / A4-map.

Positief

En snelle levering, blij mee!

• Prijs

Gute product & sehr schneller versand

Gute qualitat producten und sehr schneller verstand.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super snelle levering en mooie koffer

Zoals op de afbeelding te zien was is het een geweldig mooie koffer. Ontzettend licht materiaal en toch stevig. Helaas geen TSA slot. Deze heb ik besteld op amazon en er zelf makkelijk op gemonteerd. Door zelf de liters uit te rekenen aan de hand van de afmetingen kom ik op zo'n 81 liter. Dat was voor mij de juiste maat. Echter op de specificatie sticker staat 101 liter en andere afmetingen, dus ik schrok even dat ik een te grote koffer had gekregen. Nadat il de koffer heb opgemeten was het toch die van 81 liter. Dit moet beter worden gecheckt door de verkoper.

Betrouwbaar bestellen

Goede service, snelle verzending.

super

snel geleverd,goed prij/kwaliteit.

snelle opvolging en levering

snelle opvolging en levering

Goede prijs, snel geleverd

Binnen 1 dag in huis. Super mooie stevige rugzak

Savonds besteld de volgende dag al in huis. Prima service en prima rugzak. Paar dochter is gelukkig.

• Prijs

Goed op tijd geleverd en was perfect verpakt.

snel en correct

prima verlopen levering zonder problemen.

• Prijs

Top service en top kwaliteit

Snelle levering en de kwaliteit is echt goed!

Heel snelle service

Heel snel ontvangen.

• Prijs

Top qualité et très rapide

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.