Snelle levering, goed product, snelle reactie op gestelde vraag per e-mail.

• Prijs

Super snel en mooie schooltas met beker.

Hele vlotte bezorging en de tas met beker waren erg mooi. Ben zeeeeer tevreden 😀

• Prijs

Goede prijs en snel geleverd

Ondanks de Corona tijd werd de bestelling heel snel geleverd. Bedankt!!

Uitstekende service

Helaas was het dekbedovertrek dat wij hebben besteld, na enkele maanden gescheurd. De naad was niet correct gestikt, wat kan gebeuren. Na het toesturen van de foto's kreeg ik snel een reactie terug. Er wordt een nieuw dekbedovertrek toegestuurd. Fijne en snelle communicatie. Bedankt Myrthe en Mirjam!

• Prijs N.v.t.

het is een goede webshop

het is een goede en fijne webshop.

• Prijs

Sneller levering, goede prijs mooi dekbed

• Prijs

Goed kwaliteit en super snel!

• Prijs

Ik bestelde voor de verjaardag van een kind lakens van prinsessen. Gezien de corona-tijd zijn er geen winkels open. Maar de daf na mijn bestelling had ik de lakens in huis

• Prijs

Wat een goede service van dit bedrijf zeg. Ik vroeg of ze mijn spulletjes in konden pakken en of er een briefje bij kon omdat het in deze Corona tijd niet mogelijk is om naar kinder verjaardagen te gaan. Normaal gesproken was dit niet mogelijk, maar hadden toch nog een papiertje kunnen vinden. Ook hadden ze op een vel wat ook nog eens linkte naar het kado een brief erbij gedaan. Vond dit zo leuk, en echt een mooie service voor iets wat niet gebruikelijk was. Werd er echt blij van, en de verrassing was des te groter bij aankomst. Nogmaals bedankt en erg attent van jullie.

Supersnel!

De kinderen zijn blij met hun nieuwe dekbedovertrek. 1 van de twee zat zelfs in een leuke tas. Bedankt voor de snelle bezorging. Het was binnen 1 dag binnen. Mooie kleuren en het ziet er goed uit.

In 1 a 2 werkdagen mijn pakketje nog niet ontvangen

Dat de afspraak nog niet is nagekomen

Super service!

2 dekbedovertrekten besteld voor onze beide dochters, waarvan er 1 helaas niet op voorraad was en welke ook bij de volgende levering niet binnen kwam. Heb een zeer goed alternatief aangeboden gekregen en een bijpassend cadeautje voor beide kinderen voor het lange wachten..

• Prijs

Snelle levering en acceptabele kwaliteit.

Leuk dat het dekbed aan twee kanten bedrukt is. Alleen is de kussensloop wel een beetje aan de grote kant. Verder tevreden.

alles dik in orde

vlot bestellen goede communicatie vlotte levering

Alles was in orde

Mijn bestelling was in orde en mijn dochtertje was heel blij mee. Alles verliep heel snel en netjes

• Prijs

Erg behulpzaam en snelle actie

Ik ben erg tevreden

Première commande

C'est la première fois que je commandais et très bonne impression;colis au top,bonne qualité,reçu à la maison le lendemain....je recommande vivement

Snelle service!

Snelle service, goed product.

Goede service en producten

Kan niet beter

• Prijs

Livraison en un temps record!

Commandé le dimanche (livraison standard), reçu le lundi matin ! Du jamais vu. Et article tout à fait conforme. Merci!

Snelle levering, goede service en mooie product!

• Prijs

Snel netjes en goed afgeleverd

Weer fijn gewinkeld

Goeie service Komt afspraken na Goed koper dan als je via bol.com besteld om het rechtstreeks bij hun te doen

• Prijs

Alles goed ggn word en snel. Van bestellen tot bezorgen.top

• Prijs

Vrijdagavond voor 22u besteld en de zaterdag voor 16u, in perfecte staat ontvangen!

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.