Zondag besteld - maandagochtend ontvangen! SUPER!

Prima gegaan en supersnel! Bedankt!!!

Snelle levering en correcte bestelling

De bestelling en betaling gaat makkelijk. Ook de levering ging snel en de producten waren volgend verwachting.

Grote keuze dekbedovertrekken

Keurig ingepakte en snelle levering! Bedankt dat jullie Mickey Mouse dekbedovertrekken hebben die er ook leuk uitzien. Mijn zoon is er erg blij mee!

Keurig verzorgd!

Goed en snel

Goed product en super snelle levering.

Hele goede ervaring

Ik ben geweest en super ontvangen. Heel vriendelijk en behulpzaam. Top

perfecte service snel geleverd

cijfer zegt genoeg

Snel geregeld en geleverd

Product is snel besteld en geleverd

Perfect!

Alles heel vlot verlopen. Heel snelle levering! Top!

Blokker en partner Simbashop

Op de site van Blokker besteld. Kwam het artikel elders iets goedkoper tegen maar door de verzendkosten weer duurder. Keurig geregeld en afgeleverd door Simbashop.

Prefect

Klantvriendelijk, Super kwaliteit en top service.

Snelle levering, product zoals beschreven.

Zie bovenstaande.

Goede service en hele snelle levering

Goede service en hele snelle levering

Snelheid en kwaliteit is top!

Snelheid en kwaliteit is top!

Prima service en snelle levering, Top!

Snelle levering.

Top 👍🏾

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik zal bestellen

Product ok en levering ok

Nvt

vriendelijke personeel

Very good Shop. Staff is Client friendly and very helpful. Very good communication, information. We are already few years custommer and we like to come back once sometimes few times per year for a new products. There is good variety of products which are good quality with otfen nice price to go along. We wish you further success with your Shop.

Nijs

Pluspunten

Corecte behandeling

Pluspunten

Leuke collectie en betaalbaar

Post.NL was geen succes. (ik heb daarom een reactie naar Post.NL verzonden). Misschien eens aan een ander bezorgbedrijf denken.Er waren 3 volwassen mensen in huis en toch kregen we 'een niet thuisbericht' van Post NL. Ik woon 2 hoog maar heb met beneden goed contact via de intercom. Op deze manier kon ik 3 dagen later pas mijn pakje ophalen. Gemakzucht van de bezorger.

Pluspunten

Pluspunten

Niet duur, snelle levering. Goed verpakt

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.