Ik heb de service van glaswebwinkel zeer aangenaam ervaren! Ik heb vaak gebeld met vragen en ben altijd heel snel teruggebeld. Ik kon al mijn vragen stellen en er werd tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en de stappen op de website met mij te doorlopen. Zeer aan te raden!!
Levering conform afspraak. Zeer vriendelijke medewerker die het glas kwam afleveren. Maatvoering correct. Prijstechnisch heel interessant.
Het product is niet duur en de service is goed. Mijn vader vond het contact met ophalen erg prettig. Aardige man.
Makkelijke website, duidelijk, prijzen zijn prima, thuis bezorgen ging ook goed, vriendelijke man. Dit bedrijf zou een voorbeeld kunnen zijn voor andere bedrijven!
Dag Rick, Dank je voor je mooie beoordeling. Wat een mooi compliment! Daar doen wij het voor :-). Wij zullen het compliment zeker doorgeven aan de betreffende chauffeur. Heel veel plezier met je geleverde bestelling en wie weet tot een volgende keer. Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Voor mijn nieuwe paskamers van mijn winkel zocht ik op maat gemaakte spiegels. Na wat rondzoeken ben ik gegaan voor Glaswebwinkel.nl. De spiegels die netjes binnen een snelle levertijd zijn geleverd zien er heel goed uit! Bedankt voor jullie fijne en snelle service!
Dag Ilse, Dank je voor je mooie beoordeling. Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo blij bent met de geleverde spiegels. Ook fijn dat je onze service benoemd want dat is waar wij voor staan. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
We hebben het geluk gehad dat we de spiegels gelijk konden plakken/monteren. Ze zijn zonder enige bescherming geleverd door de bezorger. Zat geen bescherming, papier of doos niks eromheen. Het zijn breekbare onderwerpen, dus het verbaasde mij toen ik de kale spiegels onder de carport zo zag staan. Heel eerlijk gezegd werd ik er ook wel een beetje boos over. Los van bovenstaande, waren de spiegels wel prachtig mooi!
Dag Fulya, Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je de spiegels zelf mooi vindt, daar doen we het voor 🙂. Ook dank voor het delen van het eindresultaat. We schrokken wel van je opmerking over de levering. Onze spiegels worden namelijk bewust zonder extra verpakkingsmateriaal vervoerd. Dit is geen gebrek aan bescherming, maar een speciale manier van glastransport die hier volledig op is ingericht. Zo verkleinen we het risico op schade én vermijden we onnodig verpakkingsafval, een keuze die we ook maken vanuit duurzaamheid. Omdat dit afwijkt van standaard pakketbezorging, communiceren we dit vooraf op meerdere momenten: op de website, tijdens het bestellen, in de aflevermail en via sms. We verwachten daarom ook dat deze informatie wordt gelezen, zodat de levering niet als verrassend of onzorgvuldig wordt ervaren. Zoals jezelf aangeeft gaat het om kwetsbare producten en niet om een kant en klaar product dus vandaar dat wij dit ook duidelijk hebben gecommuniceerd. Wij vragen ons dan ook af hoe wij je nog meer hadden kunnen informeren aangezien alle communicatiemiddelen zijn toegepast? Laat het ons gerust weten en mocht je hier nog vragen over hebben, dan denken we graag met je mee. Wij wensen je veel plezier met de spiegels en nogmaals dank voor je mooie cijfer van een 8! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Ordered a mirror. The mirror has a strange bend so my ceiling looks crooked. I tried to complain about this but they blamed it on the mirror not being installed correctly and that's why I got this strange bend. I would say the mirror is of poor quality. I installed the mirror on a flat OSB board with their mirror tape so I don't really understand what I should have done to make the mirror look the way it does.
Beste Sebastian, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Via de mail/telefonisch hebben wij hier vooraf reeds uitvoering contact gehad. Het spijt ons oprecht dat je niet tevreden bent met het resultaat van de spiegels. Zoals aangegeven hebben wij de door jou aangeleverde foto’s en informatie uitgebreid laten beoordelen door onze productieafdeling. De spiegels worden vóór verzending gecontroleerd op vlakheid en kwaliteit en kunnen vanuit productie geen vertekening in het spiegelbeeld veroorzaken. Wanneer er toch een vervorming zichtbaar is, wordt dit in de praktijk vrijwel altijd veroorzaakt door spanning op het glas, bijvoorbeeld door de ondergrond, montagewijze of drukpunten van tape. Iets waar wij helaas geen invloed op hebben zodra een product wordt geïnstalleerd. We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker na een renovatie waarbij je verwacht dat alles strak oogt. Daarom hebben we ook meegedacht over mogelijke oplossingen, zoals montage met spiegelkit, omdat tape op een OSB-ondergrond kleine spanningen kan geven die het spiegelbeeld beïnvloeden. Uiteraard denken we nog steeds graag met je mee om tot een passend resultaat te komen. Je mag altijd rechtstreeks contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken wat nog mogelijk is. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Vriendelijke en zorgvuldige service. Maatwerk met goede, gerichte vragen. Bij levering echt het gevoel dat er iets moois werd gebracht.
vlot geleverd
Goede technische assistentie en afstemming. Vriendelijke en correcte levering.
Werd goed geholpen
Is snel en netjes afgeleverd.. Bezorger uiterst vriendelijk. Glasplaat is heel mooi.
Dag Gea, Dank voor de genomen moeite om een beoordeling achter te laten. Wat een prachtige beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en wij zullen het compliment dan ook zeker doorgeven aan onze chauffeur. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
3 spiegels besteld waarvan 1 met een uitsparing. Miranda van Glaswebwinkel is heel vriendelijk en heeft goed meegedacht. Prijs was prima. Extra complimenten voor de aflevering. Werd gedaan met een schone en goed geoutilleerde bestel-/glaswagen. Chauffeur was ook heel deskundig en vriendelijk. Kortom alles helemaal Toppie!
Dag Maurice, Dank je wel voor deze fantastische beoordeling en de 10! Super om te lezen dat het hele traject, van offerte tot en met levering, zo positief is verlopen. Fijn dat Miranda goed met je heeft meegedacht en dat je dit ook zo hebt ervaren. De complimenten voor het meedenken en de aflevering door onze chauffeur Cor geven we zeker door — we vinden het belangrijk om niet alleen goed glas te leveren, maar ook zorg te dragen voor een nette en professionele bezorging. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! 😊 Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Handig als je een formaat nodig hebt wat dus niet standaard is. Snelle levering en goede communicatie.
Dag Annemarie, Dank je wel voor deze mooie beoordeling en de 10! Fijn om te horen dat de op maat gemaakte spiegels goed bevallen en dat je onze snelle levering en communicatie waardeert. Precies daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 😊 Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Keurig op tijd geleverd en precies de kwaliteit die je mag verwachten. Kortom: een aanrader
Dag Andre, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je goed bent geïnformeerd en dat de aflevering prettig is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Goed geïnformeerd en goed geholpen bij aflevering.
Glasplaten voor vitrinekast besteld. Eenvoudig, duidelijk te bestellen. Kwaliteit is goed. Of de prijs in verhouding staat tot de geleverde platen kan ik niet bepalen. Ik vond het prijzig. Maar ik had de ontbrekende platen nodig en ben daar content mee. Al met al prima in orde.
Dag Bert, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling. Maatwerk in combinatie met gehard glas kan inderdaad prijzig zijn, vanwege de extra bewerkingen die dit type glas vereist. Het voordeel van onze webshop is dat de prijzen direct inzichtelijk zijn, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Nogmaals dank voor het vertrouwen en veel plezier met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Ik heb de bestelling doorgegeven en ze gaan gelijk aan de slag en zijn duidelijk wat je kan verwachten qua levering en maken dit ook waar! Kan iedereen aanraden hier de bestelling te plaatsen. Je wordt fijn geholpen!
Dag Jeroen, Dank je wel voor deze mooie beoordeling en de mooie 10 score ! Super om te horen dat je onze snelle levering, duidelijke communicatie en de kwaliteit van het product zo waardeert. We vinden het belangrijk om meteen aan de slag te gaan met een bestelling en helder te zijn over wat je kunt verwachten, dus fijn dat we dit ook hebben waargemaakt. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling. Je bent van harte welkom bij een volgende bestelling! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Gewoon een prima glas winkel. Al meerdere keren iets besteld. Je wordt keurig geïnformeerd en afhalen is goed verzorgd.
Dag Diederik, Dank je wel voor deze geweldige beoordeling en de 10! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld. We doen ons best om je altijd goed te informeren en het afhalen zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus mooi dat dit zo wordt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en loyaliteit. Je bent altijd welkom bij ons! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Sinds een jaar of vijf bestel ik met enige regelmaat glas bij glaswebwinkel.nl Levering altijd conform opgave, de website is duidelijk, prima terugkoppelingen en als er een vraag is dan word je telefonisch ook beleefd en effectief geholpen. Ik zou willen dat iedere webwinkel zo is.
Dag Johan, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en het vertrouwen dat je ons al jarenlang geeft. Wat fijn om te lezen dat je onze duidelijke website, betrouwbare levering en persoonlijke service zo waardeert. Dit waarderen wij zeer en zijn wij trots op. We doen elke dag ons best om die kwaliteit en service te blijven bieden en dan is het extra leuk dat dit wordt gezien. Nogmaals dank en we zien je graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Site is goed benaderbaar, bestelling ging vlot, levertijd, zeker in deze periode was erg kort en de leverafspraak werd prompt nagekomen. De maten klopten, alles klopte gewoon. Helemaal chappeau.
Dag Jan, Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie woorden! Geweldig dat alles, van bestelling, prijs tot levering en maatvoering, helemaal naar wens is verlopen. We doen ons best om het bestelproces zo vlot en duidelijk mogelijk te maken, dus het is super om te horen dat je dat ook zo hebt ervaren. Nogmaals dank voor het vertrouwen en heel veel plezier met je aankoop! Hartelijke groet en wie weet tot een volgende keer, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Minor scratches on some glass element
Hello, Thank you very much for the great 10review and your positive comments about the price. We’re pleased to hear that you are satisfied with your order, and it’s great to see how the final result turned out. Regarding the minor scratches: we did not receive any prior notification about this by phone/email. If such an issue is reported to us, we are of course happy to review it together and always aim to find a suitable solution. If you would still like us to look into this, please let us know — we’d be happy to help. Kind regards, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
2 ramen besteld, had het op scherpe randen gelaten. Bij levering, was het alsnog afgevlakt. Hele fijne extra service. Gevraagd of het glas achterom geleverd kon worden, ook dit was geen probleem.