Mijn ervaring met deze webshop was positief. De website is overzichtelijk en bevat veel informatie. Het bestelproces verliep soepel en ik werd tijdig op de hoogte gehouden over de levering. Daarnaast werd mijn bestelling snel geleverd. Het enige wat ik miste was informatie over het ophangen van de spiegel. De bijgeleverde instructies waren in het Duits en op we website kon ik daar onvoldoende informatie over vinden. Het fijnst zou zijn als er een filmpje zou zijn waarbij er een spiegel van groot formaat wordt opgehangen en alle stappen worden doorgenomen. Al met al een fijne winkelervaring waar ik zeker vaker zal bestellen.
Dag Noushin, Wat is het ontzettend mooi geworden. Dank je voor je beoordeling en het delen van het eindresultaat. Prachtig! Wat goed te horen dat je zo enthousiast bent over onze service en informatie. Wij hebben overigens een instructiefilmpje op onze site staan en op Youtube. Daar heb jij nu niets meer aan maar ik deel de link sowieso even, in het geval iemand het alsnog zou willen zien; https://www.glaswebwinkel.nl/p/spiegelmontage-set/ Uiteraard zijn wij ook altijd bereid het telefonisch of per mail toe te lichten. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Goede service en bereikbaarheid! Enig minpunt was dat spiegel niet wat ingepakt..
Dag Kalin, Dank voor de mooie beoordeling. Ik snap je aanvulling betreft het niet verpakken maar dat heeft een reden en willen wij graag toelichten; Wij leveren onze bestellingen met specifiek glastransport uit waarbij onze auto's erop zijn ingericht om deze kwetsbare producten te vervoeren. Verpakkingsmateriaal is hierdoor overbodig en hiermee dragen we tevens ons positieve steentje bij om de afvalberg te beperken. Als iets onverpakt is dan is het ook meteen zichtbaar bij het uitleveren of het product geen schade heeft. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging zijn ontstaan tijdens transport dan is dat volledig voor onze rekening. In ieder geval goed te horen dat je verder erg tevreden bent en dat het allemaal naar verwachting is verlopen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
2 glasdeuren op maat besteld en uitsparingen voor greep en plint. Perfect gemaakt volgens tekening. Snel geleverd en bij vragen telefonisch en per mail snel antwoord.
Heel blij met me nieuwe spiegel Mooier dan gedacht en goed geholpen door de bezorger !!
Duidelijke website met keuzes en omschrijving. Goede communicatie qua levering Nette levering.
Correct geleverd
De levering wordt keurig afgeleverd
Uitermate tevreden over 3 geleverde spiegels
Bestellen gaat gemakkelijk. Goed op de hoogte gehouden van wanneer levering. Lukt het niet dan ook soepel om aan te passen.
Snelle levering en goede prijs , had wel enigszins verpakt mogen worden
Dag Willem, Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling en je waardevolle feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelde product. We begrijpen dat het spannend kan zijn wanneer een kwetsbaar product zonder verpakking wordt geleverd. Zoals je hebt ervaren, is dit goed gegaan, en we willen graag toelichten waarom we hiervoor hebben gekozen. Wij maken gebruik van verschillende transportmethoden, waarbij we zorgvuldig bepalen welke het meest geschikt is voor het product. In dit geval hebben we gekozen voor levering via speciaal glastransport. Dit type transport is specifiek ontworpen voor het veilig vervoeren van glas zonder extra verpakking. De producten worden stevig en stabiel geplaatst in speciale transportrekken, waardoor ze beschermd blijven tijdens het vervoer. Extra verpakkingsmateriaal is dan niet nodig en zou in sommige gevallen zelfs nadelig kunnen zijn, omdat het de kans op schuiven of drukpunten kan vergroten. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je bij aflevering direct kunt zien of het product in perfecte staat is. Bovendien draagt deze aanpak bij aan het verminderen van onnodig verpakkingsmateriaal en daarmee aan een duurzamer milieu. Mocht er onverhoopt toch schade zijn, dan is dit direct zichtbaar en lost wij dit uiteraard op. Nogmaals dank en wij hopen je in de toekomst terug te zien. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel en Spiegelexpert
via bol.com alleen de standaard maten te leveren dus doorgeklikt en op eigen webpagina op de mm af de juiste formaten kunnen doorvoeren spiegel in facet geslepen past precies waar ik het voor bedoeld had. Top1
Gebeld met glasweb voor advies en ben goed geholpen! Bezorger erg klantvriendelijk en behulpzaam! Zeker aanrader en ben zeer blij met mij. Spiegel!
The delivery information was accurate, de driver very helpful and the mirror is just what we wanted. We recommend
Ik ben heel erg blij met mijn bronzen spiegel op maat gesneden. De bezorging was erg vriendelijk en dacht mee met mij. Hij legde ook van alles uit over het gebruik en ophangen. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen !
Keurig netjes geleverd en nog sneller dan verwacht! Uitstekende communicatie en ontvangst (bij ophalen). Hier is overduidelijk een TEAM aan het werk; echt super!
Dag Bart, Wat ontzettend leuk om te horen, dank je! Mooie verwoording en goed om te horen dat je als prettig hebt ervaren. Veel plezier van je bestelling en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goed geholpen bij het ophalen van het bestelde glas.
besteld en snel geleverd
Geen poespas: ophalen in Apeldoorn prima geregeld
Het glas werd voor 2.5 weken gemaakt. Het is sterk, dik en uitstekend isolerend. Ik ga nog een bestellen wanneer dat nodig is. Ik geniet van warme kamer! Heel erg bedankt! Trouwens de prijs is ook prima!
Goed product en nog kunnen aanpassen vóór levering
alls volgens afspraak
Mooie kwaliteit, super nette levering, zeer teveeden