Wij waren op zoek naar een oplossing achter de kookplaat in de keuken en kwamen uit bij glaswebwinkel. Voordat we bestelden hebben we eerst contact gezocht, omdat we een aantal vragen hadden. De bestelling en levering verliepen erg soepel, maar we waren verrast door het geleverde product. Wanneer we deze op de muur zouden bevestigen, zouden we de lijmkralen er doorheen gaan zien. Gelukkig, dankzij uitstekend advies van de aftersales hebben we nu een mooie glazen. achterwand achter onze kookplaat
Dag Pascal, Dankjewel voor je uitgebreide en mooie beoordeling! We vinden het belangrijk dat je vooraf goed wordt geïnformeerd, zodat je uiteindelijk precies het gewenste eindresultaat krijgt. Extra fijn dat je ons advies zo hebt gewaardeerd en nu kunt genieten van een mooie glazen achterwand achter de kookplaat. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Persoonlijk contact na bestelling. Goede kwaliteit en goede service. Zeer vriendelijk en professioneel.
Dag Onno, Dankjewel voor je mooie beoordeling én het delen van het eindresultaat! Leuk om ook je uitleg via de mail te mogen ontvangen over de montage. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk, dus het is fijn om te horen dat je onze service en kwaliteit zo hebt ervaren. Veel plezier met het eindresultaat en graag tot een volgende keer! Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Bestelling uitgevoerd als besteld en keurig geleverd. Alles klopt, blij mee.
Ik heb ze als heel aardig en mee denkend ervaren. Duidelijke instructies in de mail. Goed bereikbaar en reageren snel.
Eerst ben ik telefonisch heel prettig geholpen bij het bepalen wat ik zou kunnen gaan bestellen. De aflevering was keurig op tijd en de chauffeur heeft de spiegel in de schuur neergezet zoals ik had gevraagd. het kon allemaal niet beter. Ik ben blij en tevreden met de spiegel in mijn nieuwe kledingkast.
Dag Saskia, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Klantgericht werken staat bij ons echt voorop, dus het is extra fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent – van het telefonische advies tot de aflevering precies zoals gewenst. We vinden het belangrijk om écht met je mee te denken, dus deze bevestiging waarderen we enorm. Geniet van je nieuwe spiegel in de kledingkast, en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
De bestelde spiegel was initieel 6 cm te groot geleverd. Zonder kosten is de spiegel opgehaald en retour gebracht. Het resultaat is zoals verwacht. De spiegel past precies tussen het tegelwerk.
Dag Eddy, Dankjewel voor je mooie beoordeling en het delen van het eindresultaat! Het ziet er prachtig uit. Fijn dat het eindresultaat helemaal naar wens is en dat de spiegel nu perfect past. We kijken in elke situatie graag naar een passende oplossing wanneer er iets misgaat – en in jouw geval had je een onjuiste afmeting in bestelling geplaatst en hebben wij dat gelukkig snel op kunnen lossen. Blij dat je er tevreden op terugkijkt! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
De bedoeling was in een spiegel te plaatsen achter een overbodig raam. Hoewel er werkelijk niks op de spiegel en bezorging was aan te merken is het uiteindelijk resultaat niet helemaal wat ik verwacht had. Met de verlichting aan geeft het wel een extra dimensie.
Dag Robert, Bedankt voor je beoordeling en de complimenten over de spiegel en onze levering – fijn om te horen dat dat allemaal naar wens was. Uit je reactie maken we op dat het uiteindelijke effect anders is dan je had verwacht. Goed om te benoemen dat dit niet aan ons product ligt, maar te maken heeft met de situatie in de ruimte zelf. Helaas zijn dat omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. Gelukkig zorgt de verlichting nog voor een mooie extra dimensie. Hopelijk kun je er alsnog van genieten. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel en Spiegelexpert Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel en Spiegelexpert
Ik heb een glazen tafelblad heel eenvoudig via de overzichtelijke website kunnen bestellen. Deze is vervolgens binnen de aangegeven levertijd keurig bij mij bezorgd. Als echt perfect.
Snel, vriendelijk, handig, veel keus, flexibel, behulpzaam. Perfect! Lof voor de magazijn man. Ook lof voor de online klantenservice.
Dag Meine, Dankjewel voor de mooie woorden én de 10! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, zowel in het magazijn als online. We geven de complimenten met plezier door aan het team! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel en Spiegelexpert
Vanaf het eerste contact t/m de levering allemaal medewerkers met kennis en liefde voor het vak. Extra complimenten voor de bezorging. De chauffeur heeft veel tips gegeven over hoe te dragen en te draaien.
Dag Willem, Wat fijn om te horen – hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en je aanvullende woorden! We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, van het eerste contact tot en met de levering. Het is dan extra fijn dat dit ook tot zijn recht komt. Extra leuk dat onze chauffeur zo behulpzaam kon zijn met handige tips – dat geven we zeker aan hem door. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel en Spiegelexpert
Fijn en snel geregeld.
Goed contact, snelle reactie, nette prijzen
Mooie spiegel Snel gemaakt met zelfs nog een last minute wijziging(gelukkig kon dat nog) en netjes geleverd. Spiegel wordt als laatste geplaatst ..dus kan nog geen foto tonen maar het wordt mooi!
Hele goede service, erg blij mee en er werd goed rekening gehouden met onze wensen.
Makkelijk te bestellen en prima geleverd
2 glasplaatjes op maat laten maken voor mijn vitrine kast. Perfect op maat en mooi afgeronde hoeken. Vakmanschap !
Product en levering volgens afspraak. Degene die hem kwam leveren was een beetje chagrijnig. Moest de man helpen om de spiegel uit te laden, wat ook was afgesproken, echter kreeg ik commentaar dat ik de spiegel verkeerd had neergezet en dat zonder aanwijzingen van de chauffeur. Heb tegen de beste man gezegd dat hij dit ook wel even van tevoren tegen mij had kunnen zeggen, echter kreeg ik daar een onfatsoenlijk antwoord op.
Dag Andre, Bedankt voor je beoordeling en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het product en de levering verder volgens afspraak zijn verlopen. We vinden het jammer dat het contact met onze chauffeur niet prettig is verlopen. Dat is zeker niet hoe we willen dat onze service wordt ervaren. De betreffende chauffeur krijgt normaal gesproken juist veel positieve reacties op zijn klantvriendelijkheid, dus het lijkt erop dat je hem op een minder moment trof. Dat neemt natuurlijk niet weg dat duidelijke communicatie belangrijk blijft, zeker bij het uitladen van een product als een spiegel. We nemen je feedback serieus en gaan dit intern bespreken. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld – en jammer dat dit moment invloed had op je totaalbeoordeling, terwijl verder alles naar wens was. Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Levertijden worden gerealiseerd, communicatie gaat uitstekend en de prijs is niets op aan te merken. Overzichtelijke website maakt het mogelijk om tot de juiste keuzes te komen.
Mooi glas en precies op maat
Originele beoordeling
Mooi glas en precies op maat
Goed op de hoogte gehouden over de bestelling en perfecte levering. Vriendelijke medewerkers die ook met je meedenken in oplossingen! Goede telefonische bereikbaarheid van de service medewerkers. Goed product.
Dag René, Wat een fijne reactie, dankjewel! Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, de levering en de bereikbaarheid. We doen ons best om altijd met je mee te denken en je goed op de hoogte te houden, dus het is heel waardevol om te horen dat dat wordt gewaardeerd. Hopelijk tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Zeer snelle levering
Dag Ronald, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Super om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We vinden het belangrijk dat je je bestelling snel en goed ontvangt, dus het is fijn dat dat is gelukt. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Prima stukje glas voor een achterdeur, schappelijkerijs en snelle levering. Zelf opgehaald, vriendelijk personeel.
Dag Antonio, Wat leuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat het glas helemaal naar wens is en dat je tevreden bent over de prijs én onze service. We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt, ook bij het ophalen, dus mooi om te horen dat je ons personeel als vriendelijk hebt ervaren. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Ik heb de order afgehaald in Apeldoorn, zeer netjes en goed geholpen. Hier mag menig andere zaak een voorbeeld aannemen (dit was overigens de tweede positieve ervaring met GlasWebWinkel.nl
Dag, Wat een mooie woorden, dankjewel! Geweldig om te horen dat je opnieuw zo'n goede ervaring hebt gehad bij ons in Apeldoorn. We doen ons best om service, kwaliteit en vriendelijkheid te combineren – fijn dat dat ook zo wordt ervaren. En zo’n compliment (“hier mag menig andere zaak een voorbeeld aan nemen”) nemen we met een glimlach én vol trots in ontvangst. Graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert