Levering volgens afspraak

Product en levering volgens afspraak. Degene die hem kwam leveren was een beetje chagrijnig. Moest de man helpen om de spiegel uit te laden, wat ook was afgesproken, echter kreeg ik commentaar dat ik de spiegel verkeerd had neergezet en dat zonder aanwijzingen van de chauffeur. Heb tegen de beste man gezegd dat hij dit ook wel even van tevoren tegen mij had kunnen zeggen, echter kreeg ik daar een onfatsoenlijk antwoord op.

• Afspraken nakomen

scherpe prijzen en betrouwbaar in communicatie

Levertijden worden gerealiseerd, communicatie gaat uitstekend en de prijs is niets op aan te merken. Overzichtelijke website maakt het mogelijk om tot de juiste keuzes te komen.

• Afspraken nakomen

Mooi glas en precies op maat

• Afspraken nakomen

Geweldige service en levering!

Goed op de hoogte gehouden over de bestelling en perfecte levering. Vriendelijke medewerkers die ook met je meedenken in oplossingen! Goede telefonische bereikbaarheid van de service medewerkers. Goed product.

Zeer snelle levering

Helemaal prima

Prima stukje glas voor een achterdeur, schappelijkerijs en snelle levering. Zelf opgehaald, vriendelijk personeel.

• Afspraken nakomen

Goede service goede producten aardig personeel

Ik heb de order afgehaald in Apeldoorn, zeer netjes en goed geholpen. Hier mag menig andere zaak een voorbeeld aannemen (dit was overigens de tweede positieve ervaring met GlasWebWinkel.nl

Netjes geleverd

Geen bijzonderheden.

Prima webwinkel

Goede en overzichtelijk site. Na mijn bestelling heb ik nog verzocht om een aanpassing die eenvoudig tegen een kleine meerprijs werd gedaan. Aflevering van het bestelde liep vloeiend. Top en netjes

Snel en correct

Heldere communicatie, goede update status bestelling, nette prijs en correcte en vriendelijke medewerkers afhaalmagazijn.

• Afspraken nakomen

Ik had een op maat bestelde bronze spiegel besteld en ben enorm blij met het eindresultaat! Mijn ervaring met het bedrijf is goed! Ze reageerde snel! En het ophalen van de spiegel kon makkelijk geregeld worden!

Alles goed geregeld

Snelle communicatie.

Afmetingen kloppen Nette informatie over levering Redelijke prijzen

Goede communicatie

Helder

Helder en transparant

service is TOP

Makkelijk bestellen, goede communicatie en bij het ophalen snel en goed geholpen,

• Afspraken nakomen

De bezorger is netjes, aardig en behulpzaam!

Erg fijne online winkel. Keurige updated via de mail. Alles liep precies zoals beschreven. Ook de tijd van bezorgen wat perfect en nagekomen. Nu nog zelf de glasplaat plaatsen;-) hopen dat wij dat net zo goed kunnen als de service van dit bedrijf.

Klantvriendelijk

Goede communicatie, heldere uitleg, "what you see, you also get" Goede kwaliteit, de prijs waard.

prima ervaring

contact via mail liep prima, snelle reacties, en het geleverde product voldoet aan onze verwachtingen. Levering was binnen het afgesproken tijdslot. Vriendelijke chauffeur

• Afspraken nakomen

Goede service en geleverd zoals beloofd

Geleverd zoals beloofd precies op tijd en een vriendelijke chauffeur

Snel en eenvoudig besteld

Volgens afspraak geleverd en prima communicatie! Ik ben tevreden.

• Afspraken nakomen

Top, zou niet weren wat er beter kan.

Goede duidelijke website. Scherpe prijs. Alles volgens afspraak, dus top.

Uitsluitend

Helemaal goed!!!

Klantvriendelijk

Duidelijke informatie over bezorging. Op de afgesproken tijd bezorgd! Goede en vriendelijke ondersteuning voor de montage

uitstekend

super snel productie and verlevering. prima service

Aruba 13

7332 BJ Apeldoorn