Nemen geen verantwoordelijkheid
Maten ingevoerd voor spiegel: 1 zijde klopt de maar wel, maar lengte komt niet in de buurt. Contact opgenomen maar ze doen niets anders dan het afschuiven en zijn niet meedenkend in oplossing. Veel geld kwijt en sta met lege handen!
Prijs
Tina
Nes
Reactie van Glaswebwinkel.nl
Beste Berthina,
Jammer dat je onze dienstverlening met een 2 beoordeelt.
We vinden het belangrijk om voor andere lezers van deze review wel de volledige situatie toe te lichten.
Bij de bestelling zijn 2 spiegels van 167 mm × 515 mm ingevoerd. Deze afmetingen zijn exact zo door ons geproduceerd en geleverd. Op onze website staat duidelijk aangegeven dat de maten in millimeters moeten worden ingevoerd. Daarnaast wordt naast het invoerveld direct de omgerekende maat in centimeters weergegeven. Bij 167 mm staat dus zichtbaar 16,7 cm. Het invoeren van een punt of komma, zoals 1,67, is in het betreffende invoerveld bovendien niet mogelijk.
Na het plaatsen van de bestelling zijn de ingevoerde maten ook nogmaals vermeld in de orderbevestiging, zodat deze vóór productie gecontroleerd kunnen worden. Je hebt inmiddels zelf aangegeven dat je deze bevestiging niet goed hebt gecontroleerd.
Dat je eigenlijk spiegels van 1,67 meter wilde bestellen, begrijpen we inmiddels en we vinden het vervelend dat je hierbij een vergissing hebt gemaakt.
Dit betekent echter niet dat wij een verkeerde maat hebben geproduceerd of geleverd.
Onze spiegels worden volledig op maat geproduceerd volgens de door de klant opgegeven afmetingen.
Hierdoor kunnen maatwerkspiegels niet worden geretourneerd of omgeruild wanneer achteraf blijkt dat een onjuiste maat is ingevoerd.
Ook herkennen wij ons niet in de opmerking dat wij niet hebben meegedacht. We hebben uit coulance aangeboden om korting te geven op nieuwe spiegels in de gewenste maat. Daarnaast hebben we geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen om de situatie persoonlijk te bespreken, maar helaas kregen we je niet te pakken.
Wij nemen vanzelfsprekend verantwoordelijkheid wanneer er vanuit onze kant iets fout gaat. In dit geval zijn de spiegels echter geproduceerd conform de doorgegeven én bevestigde maatvoering. Omdat het om speciaal geproduceerd maatwerk gaat, kunnen wij deze daarom niet retour nemen of kosteloos vervangen wanneer achteraf blijkt dat een verkeerde maat is ingevoerd.
We vinden het vervelend dat deze situatie tot teleurstelling heeft geleid, maar hopen dat bovenstaande toelichting voor lezers duidelijk maakt hoe de bestelling tot stand is gekomen en welke oplossing wij hebben aangeboden.
Hartelijke groet,
Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert