zie boven
Komen afspraken goed na
Erg fijne omgang met de bezorger, mooie spiegel met goede levering
Goede en snelle service
Levering ging zoals aangegeven. Glasplaat is zeer netjes neergelegd in overleg
Een exacte maat en past precies, netjes geleverd binnen afgesproken tijdvak! Wij zijn er blij mee!
Goede informatie tijdens de aanschaf. Keurig en op tijd geleverd. Heel blij met het product.
Wij zijn ontzettend tevreden over onze samenwerking met Glaswebwinkel. Briegitte en haar team pakken alles zeer professioneel en met oog voor detail op. De communicatie is snel en helder, en de kwaliteit van het werk is top. We voelen ons echt ontzorgd in het proces en dat is goud waard. Wat ons betreft is Glaswebwinkel dan ook een partij die we van harte aan iedereen kunnen aanbevelen.
Spijtig dat men bij de hoekafrondingen geen grotere straal kan ingeven zoals voor een tafelblad
Dag Walter, Bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer! We hebben je feedback bekeken en kunnen bevestigen dat de levertijd binnen de gestelde termijn viel. Je bestelling van gehard glas is op 31-08-2025 geplaatst en op 22-09-2025 geleverd, dus binnen 17 werkdagen. Voor dit maatwerkproduct geldt normaal een levertijd van 15–20 werkdagen. We begrijpen dat wachten nooit leuk is, maar dit is echt nodig voor het op maat maken en uitharden van het glas. Waar het sneller kan, zullen we dat natuurlijk altijd doen. Wat betreft de afgeronde hoeken: bij het bestellen kan hiervoor gekozen worden. In jouw bestelling stond aangegeven dat je géén afgeronde hoeken wilde, en daarom hebben we dit zo geproduceerd. Mocht je nog vragen hebben over het geleverde product, bel of mail ons gerust. We kijken graag met je mee. Nogmaals dank voor je bestelling en wie weet tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Levering is gedaan door vakbekwame chauffeur. Vooraf zijn we goed geïnformeerd over de procedure en leverdatum/tijd.
Dag Henk, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je goed bent geïnformeerd en dat de levering zo soepel is verlopen. We geven je complimenten zeker door aan onze chauffeur – dat zal hij erg waarderen. Geniet van je bestelling en wellicht tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Komt afspraken na en heeft snel en vakkundig geholpen. Goede informatie verstrekking per mail.
Dag Jos, Bedankt voor je mooie beoordeling en de 10! Super om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering, het product én onze communicatie. We vinden het belangrijk om afspraken na te komen en je goed te informeren, dus fijn dat dit zo is overgekomen. Veel plezier van je bestelling en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Prima bedrijf uitstekende service Goed bereikbaar
Dag Marcel, Bedankt voor je mooie beoordeling en woorden. Heel fijn dat je onze service en bereikbaarheid zo waardeert. We helpen je graag en zien je in de toekomst natuurlijk graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Het door ons bestelde glas was eerder bij het magazijn als vooraf aangegeven. Zo snel geregeld Bij het ophalen kreeg ik niet alleen hulp, de 2 grote ruiten werden zelfs in mijn aanhanger gezet. Wat een klasse service.
Dag Martin, Dank voor je mooie beoordeling. Erg fijn dat je tevreden bent over de levertijd en de algehele service. Daar waar mogelijk zullen wij de levertijden zeker versnellen. 👉 Let op: het helpen inladen is geen standaardservice, maar in dit geval was dat mogelijk en hebben we je graag geholpen :-). Nogmaals dank en we zien je graag een volgende keer terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Alles volgens afspraak .
termijn voor levering klopt prima. Verzenden is wel duur dus het loont alleen als je het glas zelf haalt
Dag Pim, Bedankt voor je mooie beoordeling en de hoge score! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze afspraken en levertijden. We snappen heel goed dat de verzendkosten soms hoog lijken. Glas is kwetsbaar en zwaar, waardoor het extra zorgvuldig vervoerd moet worden. Ons transport is daarop ingericht. Zo weet je zeker dat het veilig en gegarandeerd onbeschadigd bij je aankomt. Voor veel klanten loont bezorgen toch wél: het scheelt brandstof, tijd, gesjouw en het risico op breuk tijdens eigen vervoer. Maar natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom om je bestelling zelf op te halen en is dat bij kleinere formaten heel goed zelf te doen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en we helpen je graag weer bij een eventuele volgende bestelling. Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Glashelder en vriendelijke bezorger.
Glas besteld en op tijd geleverd, prima kwaliteit
Eerste bestelling via spiegelexpert.nl. Heldere bestelsite. Vlotte afhandeling en uitermate (klant)vriendelijke ophaalervaring. Aanrader.
Ik heb een enkelglas ruitje besteld. Het snijden van deze ruit heeft drie weken geduurd. Ik heb nog gebeld of dit ook met de post verzonden kon worden om kosten te besparen maar dit was niet mogelijk. Drie weken later kreeg ik pas de levertijd door en de melding dat het ruitje per post verstuurd zou worden. Kosten ruitje €16,98, verzendkosten met PostNL € 35,01. Volgende keer ga ik wel naar een lokale glashandel die dit meestal in 2 of 3 dagen klaar hebben.
Dag Edward, Bedankt voor je feedback. Wij hebben het ordertraject nagekeken en hebben vol verbazing gelezen hoe het is ervaren. Er zijn door jou eerder bestellingen bij ons geplaatst waarbij bepaalde items geen verrassing konden zijn. Jammer dat je ons een onvoldoende geeft, want wij hebben je bestelling gewoon binnen de afgesproken levertijd geleverd. Mogelijk haal je ons bedrijf door elkaar met een ander, want het snijden van jouw ruit heeft geen drie weken geduurd. Over de verzendkosten zijn we vanaf het begin duidelijk en transparant: je ziet deze direct bij het bestellen. Bovendien had je ervoor kunnen kiezen je bestelling gratis af te halen bij een afhaalpunt. We begrijpen dat je de kosten vergelijkt met een lokale glashandel, maar online bestellen werkt nu eenmaal anders. Juist daarom zorgen we dat je vooraf exact weet waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Mijn bestelling zag er goed uit en de bezorger had het voor mij goed op aanwijzing verpakt voor de deur gezet. De maten kloppen en het glas ziet er goed uit zoals besteld. Ik was niet thuis en heb wat dekens neergelegd , fijn dat het zo kon. Ik had een glasplaat voor mijn eettafel en voor tv kast , het ziet er nu luxer uit en makkelijk schoon te maken.
Paste redelijk goed alleen twee platen tegen elkaar de ene was afgerond en de ander had rechte hoeken dat was jammer maar verder prima glas. Mooi resultaat
Dag Kathleen, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en het eindresultaat. Jammer dat er een klein verschil zat in de afwerking van de platen, dat hadden we natuurlijk graag meteen voor je opgelost als we het wisten. In ieder goed te horen dat het alsnog een mooi resultaat geeft. Bedankt dat je dit aangeeft, we nemen het zeker mee voor de toekomst. Geniet van het mooie glas! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Nadat telefonisch vragen waren beantwoord heb ik gemakkelijk kunnen bestellen. Via mail op de hoogte gehouden over bestelling. Super.
Dag Agnes, Wat leuk om je enthousiaste reactie te lezen, bedankt daarvoor! 😊 Fijn dat je vragen telefonisch goed beantwoord zijn en dat het bestellen daarna zo makkelijk ging. We vinden het belangrijk dat je steeds goed op de hoogte blijft, dus mooi dat je dat zo hebt ervaren. Geniet van je bestelling en hopelijk tot snel weer! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert