Pluspunten

Goedkoop en goed! Glas ruim een half jaar klaar gestaan voor afhalen zonder problemen etc! Super

Pluspunten

Duidelijker op het glas aangeven wat de buitenkant van de ruit is. Met een sticker als: de sticker zit niet altijd aan de buitenkant. Is het knap lastig weten wat de buitenkant dan wel is

Pluspunten

je wordt keurig geinformeerd over de bezorgdatum, en netjes via de mail op de hoogte gehouden, keurig nette aflevering!

de levering mail kwam in de spam wat ik niet in de gaten had

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site om spullen te bestellen Aflevering ruim binnen de aangegeven termijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eenvoudig te bestellen glas voor een prima prijs

Een bericht vooraf met een verwachte leverdatum zou handig zijn. Inmiddels twee keer bij glaswebwinkel besteld, en beide keren was de levering onverwacht (en was het toeval dat ik thuis was)

Pluspunten

Ben zeer positief over dit bedrijf. Na een zeer slechte ervaring bij het bestellen van gehard glas en spiegels voor een etalagekast bij Glaskoning.nl (maten kloppen niet, late levering, onderdelen niet geleverd, geen/late reactie op klacht, beroepen zich op onduidelijke algemene voorwaarden die lijken te zijn gemaakt voor vensterglas, 250,-- Euro weggegooid) het glas opnieuw besteld bij Glaswebwinkel.nl Ik had vooraf geïnformeerd hoe het bij hun zat met maatvoering. Zij legden mij het productie proces uit en vertelden me dat de geleverde maten exact overeen zouden komen met de bestelde. Bestelling volgens afspraak binnen 14 dagen binnen. De maten kloppen exact, wat een prima bedrijf is dit. Complimenten

Pluspunten

stipte en correcte levering.na ruitbreuk razendsnelle nalevering.aanrader.

geen.

Pluspunten

Houden zich aan de afspraak. Betrouwbaar. Snelle levering. Kundig advies via mail en telefonisch. Scherpe prijs en goede kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tijdige levering, duidelijke afspraken en gemakkelijke manier van bestellen voor een goede prijs.

Pluspunten

Werd precies en snel en netjes afgeleverd

Pluspunten

We hebben 2 grote gelaagde glazen ruiten bij ons in de huiskamer laten installeren. Dit werd allemaal volgens verwachting geleverd en geinstalleerd. Dit was zeker geen makkelijke klus omdat het bij ons de trap op moest. Helaas bleek na het schoonmaken, dat bij 1 van de ruiten er streepjes in zaten. Waarschijnlijk een produktie fout. Gelukkig hebben ze deze ruit al snel kunnen vervangen. Alles is naar volle tevredenheid geinstalleerd en oplost. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Pluspunten

Snelle levering en netjes afgeleverd door leverancier / bezorger.

Indien mogelijk, een directe schatting voor de leverdatum zodra je glas besteld online.

Pluspunten

Snelheid van handelen en meedenken

Pluspunten

Correct en scherp

Groter web assorti

Pluspunten

Prima isolatieglas gekocht tegen een scherpe prijs. Snelle levering, aardige chauffeur

De website is nog niet responsive en daardoor moeilijk leesbaar op mijn telefoon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede website, correcte afhandeling opdracht.

van tevoren even emailen wanneer de levering zou plaatsvinden.

Graag vooraf een mailtje welke dag er bezorgd gaat worden,bij een eerdere bestelling stond de glasbezorging plotsklaps op de stoep.

Pluspunten

Goede communicatie en keurig geleverd. Product was prima

13 Aruba

Apeldoorn 7332 BJ