uitstekend

5 sterren levering, 5 sterren product, geweldige website!

Ultiem

In alle opzichten een tien !!

geweldige service en levering

geweldige service! ik had mijn afmetingen per ongeluk vergeten in mm in te voeren....daarop kreeg ik eerst een bericht terug zelfs of de afmetingen klopten. helemaal top dus!

Prima bedrijf

Prijs/kwaliteit is goed. Levering netjes op tijd volgens afspraak. De levertijd is wel wat aan de lange kant, dit zou beter kunnen misschien!

• Afspraken nakomen

Adviserend, meedenkend en (glas)helder.

We hebben in het voortraject goede communicatie gehad om tot de juiste samenstelling te komen van het glas. De levering kon op de afgesproken dag niet doorgaan en dat werd op een eerlijke manier gecommuniceerd. Vervolgens op een juiste wijze opgelost door Glaswebwinkel. Toen bleek er ook nog een manco levering waar ook direct naar gehandeld werd. Er kunnen dingen in het proces mis gaan waardoor leveringen niet gaan zoals ze bedoeld zijn. Echter de wijze waarop Glaswebwinkel hier mee omgaat doet dat snel vergeten. Een fijne eerlijke partij. Bedankt! Johan

• Afspraken nakomen

Super service, goed meedenken, goed advies

Plezierige samenwerking

• Afspraken nakomen

Beste, Goede levering en een zeer mooie prijs. Precies zoals ik het wilde. Als ik in de toekomst weer iets van glas moet bestellen, bestel ik zeker weer bij jullie. Groeten van een tevreden klant.

snelle en correcte levering

• Afspraken nakomen

Prima service, bezorging en ook de nabezorging was heel goed

Goed advies en behulpzaam in he t meedenken.

Makkelijk bestellen, alles dúidelijk,

Goede service. Aanrader

Een webwinkel met een levertijd van 15 dagen is geen webwinkel

Het concept van een Glaswebwinkel is uitstekend. Glazen plaat van tafeltje gebroken! Binnen een paar dagen een nieuw plaatje in huis! Maar: De orderverwerking is niet op orde: die moet dezelfde werkdag een glasplaatje kunnen produceren. De verpakking is niet op orde: het plaatje moet zo verpakt worden dat het alle transport overleeft De logistiek is niet op orde: die moet de volgende dag een goed ingepakt glasplaatje thuis kunnen afleveren. Liefst via de gewone pakketbezorging. Overigens is de prijsstelling veel te laag: voor 50 euro meer was het plaatje ook gekocht!

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Goede communicatie en service uitstekend product

Goede website waar de gewenste artikelen eenvoudig konden worden besteld Goede communicatie over de werkwijze en levering van de goederen

• Afspraken nakomen

Prima service, snelle levering tegen 'n betaalbare prijs

Prima service, goede kwaliteit, tegen mooie concurrerende prijs

Goede communicatie en klantenservice

Ondanks vertraging in verband met corona maatregelen ben ik zeer tevreden over de manier waarop ik pro actief op de hoogte werd gehouden. Levering verliep soepel en glas ziet er mooi uit!

Goed en overzichtelijk

Duidelijk met opgeven maten glas goede levering

• Afspraken nakomen

helemaal volgens afspraak en een vriendelijke en behulpzame bezorger

Snelle leverantie

Snelle leverantie

• Afspraken nakomen

Top! Zeer klantvriendelijk, snel en accuraat

Makkelijk bestellen en snel geleverd ondanks de verwachte levertijd van 4-5 weken. Binnen één week geleverd.

uitstekende kwaliteit

Ik heb meer dan verwacht, de afwerking aan de zijkanten is schitterend en modern. 100% aanrader

Prima leverancier !

Netjes de glasplaatjes thuis in de garage afgeleverd, waar het veilig staat. Chauffeur belde keurig op dat hij voor het huis stond, heldere communicatie. En vriendelijk.

• Afspraken nakomen

Alles volgens afspraak goed geregeld.

Na de bestelling alles over de levering goed geïnformeerd en volgens informatie uitgevoerd.

Echt vakwerk zo’n spiegel😍

Makkelijke bestelsite, prima terugkoppeling via de mail, snelle levering van maatwerk spiegel en keurig bezorgd door vriendelijke bezorger.

Uitstekende levering

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit spiegels. Prachtig afgewerkt.

• Afspraken nakomen

Duidelijk , volgens afspraak en op tijd

• Afspraken nakomen

Levert conform afspraak en communiceerd goed

Betrouwbare leverancier. Levert conform afspraak

13 Aruba