Ze zijn Goedkoop,snel en vriendelijk Mijn ervaring was perfect met glas webwinkel Grt Mehmet gokkaya
Dag Mehmet, Ontzettend bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen dat we op alle vlakken hebben voldaan aan je verwachting. Wie weet tot een volgende keer, Groet, Team Glaswebwinkel
Alles was heel duidelijk. Je wist waar je op kon verwachten en hielden zich keurig aan de afspraken. Er word netjes en persoonlijk op je mail gereageerd. Super geregeld allemaal!
Dag Nathalie, Bedankt voor de beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat en aan je verwachting voldoet. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Vlotte bevesting van het bestelde en ook nog eens een snelle levering. Prima!
👍
Mooie kwaliteit geleverd.
Helaas niet de platen ontvangen dat ik wilde. Ongehard glazen platen i.p.v. gehard glas. Voor twee plaatjes van 30 bij 60 cm ongehard glas is blijkbaar de prijs 204,77 euro. Ik meen dat ik op de website gehard glas had besteld maar tijdens het bestellen toch een en ander mis gegaan. Dit denk ik dan. Helaas kon het bedrijf geen passende oplossing bieden. Hiervoor verdienen ze geen goede cijfer aangezien de service faalt. Jammer, nu heb ik een ondeugelijk minderwaardig product waar ik geen toepassing voor heb.
Dag Lisandra, Wij begrijpen de teleurstelling. Er is echter door ons telefonisch toegelicht hoe een bestelling via een webshop in zijn werk gaat. Wij leveren exact de maatwerkproducten conform de specificatie die je in je bestelling hebt opgegeven. Je hebt gekozen voor extra helder diamant glas met de daarbij behorende prijsstelling. Dat is exact het product wat wij bij je hebben geleverd. Na een geplaatste bestelling ontvang je altijd een bevestiging waarin de order is gespecificeerd zodat je altijd kan controleren of het klopt. Helaas hebben wij geen bericht van je gehad om het aan te passen in een geharde versie. Het is dan ook niet fair om de verwachting te hebben dat wij deze in een “geharde” versie zouden moeten leveren terwijl wij dit niet wisten en dit niet is besteld. Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Bestellen was eenvoudig en scherp geprijsd. Hierna was de communcatie over levering snel, duidelijk inclusief de reminders. De levering was op p tijd en zoals beschreven (ivm formaat zelf meehelpen) Zeer tevreden overall.
Dag RN, Bedankt voor de beoordeling en de foto. Ziet er prachtig uit. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat en aan je verwachting voldoet. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Dag Tim, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat en aan je verwachting voldoet. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Het glas stond na werktijd netjes op de plek waar zij het 's ochtends afgeleverd hebben. Het glas was schoon en kwalitatief in orde en kon zonder problemen worden geplaatst.
Dag Jelle, Bedankt voor de beoordeling en het delen van je foto. Ziet er mooi uit! Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat en aan je verwachting voldoet. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Door een wijziging in onze badkamer paste de reeds bestelde spiegel niet meer. Met 1 telefoontje is alles inwerking gezet om de maat alsnog aan te passen.
Dag Helga, Bedankt voor de beoordeling. Daar waar het kan, proberen wij mee te denken. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat en aan je verwachting voldoet. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Duidelijke afspraken
Dag Bert, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat en aan je verwachting voldoet. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Klein minpuntje: ik vond het alleen wel jammer dat we de spiegels zelf naar de locatie moesten brengen daar waar ze geplaatst moesten worden. De bezorger meldde dat hij dat niet deed. Zeker gezien de grootte van de spiegels was het voor ons een risico of ze wel heel zouden aankomen, omdat we dit niet gewend zijn.
Dag M, Dank voor de beoordeling en het delen van de foto zodat we het resultaat kunnen zien. Ziet er mooi uit! Wij leveren de bestelling af op de opgegeven afleverlocatie waarbij vooraf zichtbaar is hoe de aflevering plaats zal vinden. De afleverinformatie is eventueel ook vooraf terug te zien op onze site en in de aflevermail die is verzonden. Vanwege het kwetsbare maar prachtige product proberen wij hier alle zorg aan te geven die er nodig is. Nogmaals dank voor de aanvullende info en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Na contact snel terug gebeld door adviseur Telefonisch professioneel te woord gestaan en goed advies gekregen. Levertijd valt nog net binnen de marge.
Dag Maarten, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat en aan je verwachting voldoet. Aanvullend nog een tip t.a.v. de levertijd; bij het zelf ophalen bij 1 van de ophaallocaties is er de levertijd wat in te korten. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede website, telefonisch bereikbaar voor vragen en levering op afgesproken moment
Dag L. Lonk, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat en aan je verwachting voldoet. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
bestelprocedure is helder en vlot, aflevering super goed en zeer vriendelijk.Prijs ook goed!
Dag Claire, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat en aan je verwachting voldoet. Daar doen we het voor! Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede en duidelijke website Snelle levering Goed geholpen
Dag J, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat en aan je verwachting voldoet. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
prima communicatie en mooi product
Dag Peter, Bedankt voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalresultaat en aan je verwachting voldoet. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Op de aangegeven tijd geleverd.
Er zaten twee kleine krassen op het glas een aan iedere zijde. Aangezien ik het gebruik voor de productie van carbon platen geeft dit extra werk in de afwerking van de producten. Krassen zijn snel gemaakt en ook moeilijk te voorkomen tijdens transport. Plaat was wel mooi vlak.
Dag Harry, Dank voor je beoordeling en feedback. Juist door met glastransport te leveren zou de kans op beschadiging minder zijn. Uiteraard kan er natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor dit is ontstaan. Inmiddels hebben we telefonisch contact met je gezocht om tot een oplossing te komen want je hoort een product zonder schade te ontvangen. Goed te horen dat je verder tevreden bent over de algehele gang van zaken. Nogmaals dank en tot de volgende bestelling, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Ik had de verkeerde maat doorgegeven kreeg meteen mail of het wel correct was. Direct kon toen de juiste order geplaatst worden. Hartelijke dank hiervoor.
Telefonisch kreeg ik gelijk hele prettige hulp. Het bestellen ging makkelijk en de bezorging was prima door een behulpzame bezorger. Er werd alleen niet van te voren gevraagd of ik thuis was. Dat had de kers op de taart geweest
Dag Menno, Ontzettend bedankt voor de beoordeling en aanvullende woorden. Bij leveringen via glastransport maken wij het aflevermoment vooraf kenbaar. Uiteraard is er de mogelijkheid deze door te schuiven als het aflevermoment niet uitkomt. Wij zullen dit ook nog duidelijker in de aflevermail vermelden. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje en wij zullen het compliment ook doorgeven aan de betreffende chauffeur. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Bestellen ging vlot. Netjes een orderbevestiging. Heb gekozen voir afhalen, keurig een bericht. Fijn geholpen.
Dag Jan, Bedankt voor de beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel