Bestelling is eenvoudig gedaan. Levering onder duidelijke voorwaarden.

De levering van de bestelde spiegel gaat gepaard met duidelijke instructies. Deze blijken gelukkig vatbaar te zijn voor geringe aanpassingen. Dit wel na prettig overleg

Makkelijk bestellen

Rdelijk

Ruit was hoekje vanaf, valt niet direct op, toch aangenomen anders moet ik weer paar weken wachten. Was netter geweest wat korting of zo te geven. Verder maat en bezorging goed.

Optijd geleverd

lekker makkelijk

Het bestellen op de site is makkelijk. Ik mis alleen de instructie hoe je het beste de maat kunt opmeten. Hierdoor is het glas een 5 streep te groot en moeten we dat er afsnijden. Dus helaas geen foto van het resultaat ,voor de rest alles perfect. Bevestiging mail is duidelijke en overzichtelijk. Afhalen is ook in de mail duidelijk en overzichtelijk. Kwaliteit en prijs vind ik zeer goed Voor mij was dit een top ervaring en ik heb de site dan ook toegevoegd aan mijn favorieten.

Prima Service

Ik had glas nodig en toebehoren om mijn voordeur van dubbelglas te voorzien. Ik heb het zelf opgehaald. Alles stond keurig klaar en er werd netjes even geholpen om het in de auto te tillen. Zo hoort het!

Goede levering, duidelijke site en goed product

Goede levering, duidelijke site en goed product

zeer goed

goede communicatie, lecertijd zoals afspraak goede nette levering

• Afspraken nakomen

goede service en advies, snel geleverd

Bij het bezoeken van de site twijfelde ik toch nog welke dikte ik nodig had. Na het bellen wist ik het snel vanwege het advies die ik kreeg. Heel fijn, daarna snel geleverd en nu hebben we een prachtige spiegel in de gang!

• Afspraken nakomen

Betrouwbare levering voor een scherpe prijs!

Goede kwaliteit geleverd tegen een scherpe prijs. Bezorging volgens afspraak. Verbeterpunt zou kunnen zijn om de groot formaat glas/spiegel beter te verpakken/beschermen, zodat het na levering aan de deur veiliger verplaatst kan worden etc.

klantvriendelijk

Duidelijke website. De bestelling volgens afspraak prima afgeleverd.

• Prijs N.v.t.

Prettige communicatie,

• Afspraken nakomen

Makkelijk op maat te bestellen

Prima service.

• Afspraken nakomen

prima op tijd door beleefde bezorger die voorzichtig met materiaal omging

glas geleverd en spiegel is prima. levering ook prima

• Afspraken nakomen

Service in de zin van snelheid en aflevering was uitstekend.

Goede service en aflevering op tijd conform afspraak. Min puntje: Van mijn bestelde spiegels met een lengte van 180 cm bleek de een 179,4 en de ander 179,8 cm te zijn. Voor het verschil tussen beide spiegels maakt dat er nu aan de bovenkant een verschil is te zien. Jammer dus.

• Afspraken nakomen

Prima geregeld, duidelijk! Niet te duur.

Duidelijk service en afspraken

Goede afspraken

Correcte levering

Correcte levering Glas netjes facet geslepen Vriendelijke en behulpzame bezorger

Top bedrijf!

Leverin volkomen naar wens. Prima op tijd, zorgvuldige behandeling. Zeer tevreden

Spiegelruit prima verzorgd!

Keurig gecorrespondeerd wanneer de spiegel klaar zou zijn en wanneer bezorgd. Gewoon, zoals het eigenlijk hoort.

• Afspraken nakomen

Geleverd volgens afspraak, zonder op of aanmerkingem op t product

Ik vind de levertijd wel wat lang duren. Maar de heren waren perfect op tijd. Ik was voorbereid om te helpen maar dat was niet nodig. T glas werd op de paats gezet waar ik vroeg en werd met zorg behandeld. Ik ben tevreden!

• Afspraken nakomen

Keurig geholpen bij het afhalen op locatie.

• Afspraken nakomen

Voor de derde maal glas besteld. Alles helder en volgens afspraak.

Voor een 10 zou de levering iets meer in overleg mogen. Bv door het opgeven van verschillende bezorg data. Zodat je niet vastzit aan 1 data waarvan je voor bestelling niet weet wanneer dit word.

goede ervaring

wacht tijd mag korter, glas goede kwaliteit en juiste tijd geleverd

13 Aruba

Apeldoorn 7332 BJ