Goede ervaring vriendelijk bedrijf
Dag Hille, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Spiegel precies op maat gemaakt
Dag Harrie, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent over de spiegel en de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Zeer snelle en nette service en betaalbaar
Dag, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent over de prijs en de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Mooie spiegel!! Top service.
Dag Tom, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent over de spiegel en de algehele service. Veel plezier met de levering en wellicht tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Gewoon goed en correct geholpen
Ik ben via mail goed en snel geadviseerd en de order is volgens afspraak geleverd.
Eerste bestelling netjes op tijd geleverd, tweede bestelling ging fout maar wel netjes opgelost
Helemaal top
duidelijke communicatie en geode service
Vriendelijk aan de telefoon. Komt afspraken na
Dag Gijsbert, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wellicht tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Na de bestelling kon ik mijn bestelling volgen en precies zien wanneer ik de levering kreeg. Ook de bezorger van de winkel was zeer vriendelijk.. binnenkort ga ik hier een opdracht op maat uit geven
Dag Virinder, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. De betreffende chauffeur heeft inmiddels ook zijn compliment ontvangen :-). Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Transparante communicatie. Aflevering werd ruim van tevoren gecommuniceerd. Aflevering keurig op tijd en prima service. Product als verwacht, dus helemaal tevreden!
Dag Arjan, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
ondanks de vakantie toch een zeer korte levertijd 2 weken. de eventuele probleem punten voor het gratis leveren, werden netjes van te voren aangegeven per mail. ook nog een sms'je hoe laat de chauffeur kwam. de chauffeur was er zeer snel . tijdens uitladen heb ik hem geholpen en had de beste man ook nog een paar handschoenen voor mij. vriendelijk personeel. daarnaast waren de glazen platen ook nog eens de scherpe hoeken van het glas rond om lichtjes afgeschuind. zodat je je er niet meer aan kunt snijden. echt een aan rader.
Dag J.M.M. Peters, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. De betreffende chauffeur heeft inmiddels ook zijn compliment ontvangen :-). Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
In de drukke vakantietijd verschillende bedrijven benaderd, maar Glaswebwinkel was de enige die snel en goed heeft geleverd. Waren wel slechts twee kleine ruitjes, maar toch!
Dag Peter, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Vriendelijk
Dag J. Rinia, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
zie boven
Dag Mirjam, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Er wordt met je meegedacht wanneer je een grote spiegel besteld.
Dag Aliane, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Bestellen ging makkelijk en snel.
Dag Marcel, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent over het gehele proces. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
alles keurig geleverd binnen een redelijke termijn en in de juiste maten. chauffeur had wel hulp nodig
Dag Hans Pieters, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Prima service, kwaliteit en vlotte levering
Dag Kevin, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Zeer positief. Wanneer ik ooit weer een spiegel of glas nodig heb. Zal ik het 100 % bij de glas webwinkel bestellen. Een eerlijke prijs ook. De bezorger zeer vriendelijk. En gekomen in het begin van de tijdafspraak
Dag Kenneth, Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. De betreffende chauffeur heeft inmiddels ook zijn compliment ontvangen :-). Veel plezier met de levering en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Zeer tevreden. Goede communicatie. Attent. Levering helemaal ok. Mijn complimenten ook aan de jonge chauffeur en dus degene die het leverde. Zeer voorkomend en beleefd.
Dag Rosalie, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Wij zullen het compliment ook doorgeven aan de betreffende chauffeur. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Keurig op de aangegeven dag met een vriendelijke medewerker bezorgd. Tevreden!
Dag R. de Vries, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. De betreffende chauffeur zullen wij ook op de hoogte brengen van het compliment. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede service kwaliteit is goed en bezorging is snel en is goedkoop
Dag Lennert, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel