Keurig op de aangegeven dag met een vriendelijke medewerker bezorgd. Tevreden!
Dag R. de Vries, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. De betreffende chauffeur zullen wij ook op de hoogte brengen van het compliment. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede service kwaliteit is goed en bezorging is snel en is goedkoop
Dag Lennert, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goed.
Dag Patrick, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Netjes afgeleverd tot binnen 6e verdieping geholpen door De zeer beleefde en behulpzaame chauffeur alleen Een min punt als ik betaal voor Veilige verpakking en het glas Wordt onbeschermd afgeleverd Noem ik diefstal
Dag Waldie, Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling en aanvullende informatie. Wij zullen het compliment ook zeker doorgeven aan de betreffende chauffeur. Daarnaast hebben wij nagekeken hoe het zit wat betreft het niet verpakken van de spiegel; de bestelde spiegel is boven de 2000 mm waarbij deze buiten de verpakkingsnorm valt. Deze informatie hebben wij ook op onze site staan dat dit niet mogelijk is. Mocht je dit onverhoopt niet hebben gezien en hiervoor is wel een betaling gedaan, geen probleem dan storten wij het na levering aan je terug! Het bedrag staat ook inderdaad al klaar om teruggestort te worden. Goed te horen dat je verder tevreden bent. Heel veel plezier met je aankoop en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
snelle levering, goede kwaliteit, behulpzaam personeel
Dag Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Wij zullen de betreffende medewerker ook informeren over het compliment. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Correct afgehandeld.
Dag Ton, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Glas werd op tijd geleverd en ziet wr goed uit. Geen krassen op het glas dus toppie! Alleen zo jammer dat er zo veel verzend- en administratiekosten bij komen, maar dat is bij elke webshop.
Dag Jessica, Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling en aanvullende informatie. Het uitleveren van glas gaat via glastransport waarbij wij inderdaad verzendkosten voor het transport in rekening brengen. Administratiekosten zijn bij onze webshop niet van toepassing. De totale verzendkosten zijn vooraf daardoor ook inzichtelijk zodat er achteraf bij het afrekenen van de bestelling geen verassingen zijn. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om de bestelling af te halen bij de ophaallocaties. Bij het zelf ophalen zou je de verzendkosten voor een eventuele volgende keer kunnen besparen. Goed te horen dat je verder tevreden bent over het geleverde glas. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet. Team Glaswebwinkel
Spiegels besteld , afmetingen klopten precies. Levertijd zou wat sneller mogen
Dag Robert, Ontzettend bedankt voor de positieve beoordeling en aanvullende informatie. Het aspect betreft de levertijd lichten wij graag nader aan je toe; Helaas ontkomen wij bij maatwerk producten niet aan een levertijd. Wij maken het nl speciaal op maat en zal ook op maat moeten worden uitgeleverd via glastransport (vanwege de kwetsbaarheid van de artikelen). Hier houden wij een gemiddelde levertijd van 10-15 werkdagen aan. Daar waar het sneller kan daar zullen wij het zeker niet nalaten ;-). Om het bovenstaande proces eventueel te versnellen is ook mogelijk om de bestelling zelf bij ons op te halen dat zal zeker schelen in de eerder genoemde levertermijn. Deze informatie hebben wij op onze site staan. Zover wij kunnen nagaan hebben wij deze bestelling kunnen binnen de gestelde termijn kunnen leveren (10 werkdagen). Goed te horen dat de afmetingen van de spiegels op maat volledig aan de wens voldoen. Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende bestelling, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede service en goed product
Dag Jasper, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Dank ook voor het delen van de foto van het geharde glas voor je douche, ziet er erg mooi uit. Goed te horen dat je tevreden bent over het glas en service. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
prima en snel
Goed!
Dag Marja, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Mooi om te zien hoe het geharde glas is toegepast als tafelblad. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goed materiaal, alles volgens afspraak geleverd
Dag Robert, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goed product, vriendelijke bezorger, wel een lange levertijd (aantal weken) voor 2 stukjes glas
Beste Mariken, Heel erg bedankt voor de geplaatste positieve beoordeling en aanvullende informatie. Uiteraard snappen wij dat als er een bestelling is geplaatst je het z.s.m. op de plek van bestemming zou willen hebben. Helaas ontkomen wij, bij maatwerk producten, niet aan een levertijd. Wij maken het nl speciaal op maat maar het zal ook op maat worden uitgeleverd. Hier houden wij een gemiddelde levertijd van 10-15 werkdagen aan. Het is eventueel ook mogelijk om de bestelling zelf bij ons op te halen dat zal zeker schelen in de eerder genoemde levertermijn. Deze informatie is eventueel vooraf ook terug te vinden op onze site. Zover wij kunnen nagaan hebben wij deze bestelling binnen de gestelde aflevertermijn bij je gebracht met een vriendelijke bezorger ;-). Uiteraard zullen wij dit ook aan onze bezorger doorgeven. Nogmaals dank en goed te horen dat je verder tevreden bent over de verdere service. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Good Experience
Dear Firas, Thank you for the compliments. Best regards Team Glaswebwinkel
Niets op aan te merken
Dag Jan, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Alles wat ik besteld heb heb ik op de gemaakte afspraak geleverd gekregen.
Dag Paul, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Nadat een kennis naar alle tevredenheid glas had besteld voor zijn inloopdouche durfde hij mij dit adres te adviseren. Ik heb alle meerdere keren glas besteld voor de nodige projecten. Altijd vriendelijk te woord gestaan, leveren een goede service en komen absoluut afspraken na.
Dag Ben, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de algehele service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Verder niets toe te voegen.
Dag Piet, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat de glasplaat aan je wens voldoet en je tevreden bent over onze service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Dag Nico, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent over onze snelle levertijd en verdere service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
!!!
Dag heer/mevrouw Manche, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je tevreden bent over onze snelle levertijd en verdere service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende online bestelling via onze webshop voor glas op maat. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Na bestelling, goed contact gehad. Prima levering, goede kwaliteit
Dag Patrick, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Dank ook voor het delen van de foto, ziet er erg mooi uit. Goed te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Materiaal geleverd zoals aangevraagd, altijd duidelijk geïnformeerd. Enige puntje, levertijd mag misschien wat korter.
Dag Corné, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Dank ook voor het delen van de foto, ziet er erg mooi uit. Goed te horen dat je tevreden bent over de service. Daar waar het kan proberen wij uiteraard nog sneller te leveren maar bij maatwerkbestellingen zitten we echt aan de gestelde levertijden. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Spiegel gekocht en deze werd keurig op afgesproken tijd voor heel net bedrag geleverd
Dag Eric, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Dank ook voor het delen van de foto, ziet er erg mooi uit. Goed te horen dat je tevreden bent over de prijs betreft de spiegel op maat bestelling. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Nette emails; goede service. Mooi product.
Dag Marian, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat de spiegel op maat aan je wens voldoet en je tevreden bent over onze service. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
goede service en op tijd geleverd zeker een aanrader.. en goedkoper als hier in de regio zelfs met de verzend kosten erbij . ga zo door.. gr jan van den berg
Dag Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Dank ook voor het delen van de foto, ziet er erg mooi uit. Goed te horen dat je tevreden bent over de prijs betreft je glas op maat bestelling. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel