Pluspunten
Snelle service, denken goed mee en een nette prijs.
Dag Margreet, Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
- goed bereikbaar - goede prijs/kwaliteit verhouding - snelle levering - uitstekende persoonlijke service
Dag Daphne, Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Tijdige levering en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenHet glas was niet op de juiste maat!!!!
Beste heer, Dank voor de beoordeling. Uiteraard vervelend dat het glas in de onjuiste maatvoering is uitgeleverd. Daar waar gewerkt wordt, worden helaas ook soms fouten gemaakt. Het mooie hiervan is ook weer dat deze fouten op te lossen zijn d.m.v. het herleveren van de juiste maatvoering. Inmiddels hebben wij hierover telefonisch contact gehad met u. Goed te horen dat de communicatie en levertijd verder naar wens is uitgevoerd. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Makkelijk bestellen, duidelijke site en goede klantenservice.
VerbeterpuntenMisschien wat tutorials op de site
Dag Jan Jaap, Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Hier gaan wij zeker iets meedoen Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd.Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Alleen maar. Snel geleverd, duidelijke website, vriendelijke en behulpzame glasbezorger. En niet onbelangrijk; het dubbelglas ziet er zeer goed uit. (heb wel anders meegemaakt)
VerbeterpuntenGeen.
Dag Jaap Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd.Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet,Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goed product, prettige afhandeling.
Dag, Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd.Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet,Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Bestelling prima verwerkt, op verzoek ook versneld geleverd, helemaal top, dik tevreden !!
Dag Golfsport Oosterhout Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd.Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Goed verzorgd, correct afgeleverd, conform afspraken.
Dag Harrie, Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd.Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet,Team Glaswebwinkel
Pluspunten
netjes en correct tijdens contacten en afhandeling goed
Verbeterpuntengeen
Dag Ed, Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd.Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
vriendelijk personeel, snelle reactie en heldere communicatie. Bij meerdere orders of wanneer de concurent lagere prijzen hanteerd is onderhandeling/overleg mogelijk.
Dag Peter, Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd.Veel plezier met de levering en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet,Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Ik kreeg netjes een sms met de leverdatum en tijd. Had van te voren gebeld of de chauffeur een half uur van te voren even een bel wou geven. Dat gebeurde ook netjes. Aardige mensen, snelle levering. En een mooie spiegel. Kortom top!
VerbeterpuntenZo door blijven gaan
Dag fam. Koole, Bedankt voor de prachtige beoordeling en aanvullende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel plezier met de spiegel op maat en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Snelle respons op vragen. Flexibel en klantvriendelijk. Komt afspraken na. Eigen bezorgdienst
VerbeterpuntenLange levertijd. De telefoon wordt opgepakt door een ondeskundig persoon (callcenter?) waarna er altijd teruggebeld moet worden.
Dag Peter, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Bij maatwerk producten hebben we met levertijden te maken omdat glas speciaal voor je op maat wordt gemaakt, waarbij de gemiddelde levertijd tussen de 10-15 werkdagen ligt. Daar waar het sneller kan, zullen wij het zeker nog eerder aanleveren. Een ander alternatief om het proces te versnellen, is door het zelf op te halen bij 1 van onze afhaallocaties. Bij specialistische vragen laten wij altijd terugbellen door de desbetreffende specialist om je te voorzien van de juiste productinfomatie. Nogmaals dank, goed te horen dat je ervaring met ons goed was, wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
prima levering; vragen adequaat per telefoon beantwoord
Dag, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat uw ervaring met ons als prettig is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Spiegel perfect ontvangen, goede communicatie en een hele vriendelijke chauffeur.
VerbeterpuntenHelemaal niks!
Dag, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren. We zullen het ook doorgeven aan de betreffende chauffeur. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Levering is volgens afspraak gedaan Nesteling via de website is makkelijk Telf contact gehad over de levering is prettig Oordeel positief
Dag Henk, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Dag Jos, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Heel goed en fijn contact met het bedrijf over vragen en levering. Ze denken echt met je mee. Kan niet beter
VerbeterpuntenDoordat ik bij de spiegel een flacon spiegellijm had besteld, betaalde ik extra verzendkosten die hoger waren dan de flacon spiegellijm zelf, terwijl de flacon gewoon door de bezorger van de spiegel werd afgegeven. Betaalde ipv 17,50 euro, ruim 26 euro aan verzendkosten. Niet netjes vind ik
Dag A, Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en aanvulling. Graag willen wij uitleggen hoe de bezorgkst. zijn opgebouwd. Op onze site staat hierover ook een uitleg maar lichten het uiteraard graag toe ;-) De standaard bezorgkst zijn € 26,21. Omdat er klanten zijn die alleen glas of artikelen bestellen, vinden wij het wel zo eerlijk om een onderverdeling in de kst te maken. Voor alleen artikelen (€ 8,71) of glas (€ 17,50). Als je beide bedragen bij elkaar optelt kom je op de standaardkst van € 26,21 bij een combi bestelling. Dan is er ook altijd nog de mogelijkheid om de bestelling zelf op te halen, waarbij de bezorgkst natuurlijk vervallen. Nogmaals dank en fijn te horen dat je tevreden bent. Hartelijke groet, Glaswebwinkel.nl
Pluspunten
Persoonlijke brengservice aan de deur. Er was een stukje van de spiegel afgebroken direct nadat ik hem na ontvangst op de grond zette. Ik had zonder verpakking besteld. Ik heb nog niet eerder zo’n geweldige service gehad ook al was het mijn fout, en ben geweldig tegemoet gekomen in goed overleg. Chapeau! En dat bij zo’n kleine order van 100 euro totaal. Ook de producten zijn prima van kwaliteit.
Pluspunten
Fijne communicatie. Goed product.
Dag Pauline, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie over bezorging.
Dag Karin, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Stipte levering Aardig personeel Degelijk product
VerbeterpuntenSnellere levering. Levering tot de ruimte waar product nodig is.
Dag, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Bij maatwerk producten hebben we met levertijden te maken omdat glas speciaal voor u op maat wordt gemaakt, waarbij de gemiddelde levertijd tussen de 10-15 werkdagen ligt. Daar waar het sneller kan, zullen wij het zeker nog eerder aanleveren. Een ander alternatief om het proces te versnellen, is door het zelf op te halen bij 1 van onze afhaallocaties. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
alle afspraken klopte, info via mail uitstekend
Verbeterpuntengeen
Dag Rob, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren. Voor nu alvast een fijne feestdagen en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Pluspunten
Levering was als verwacht, telefonisch contact was snel en behulpzaam. Indien ik meer glas nodig zou hebben zou ik zeker gebruik maken van dit bedrijf
VerbeterpuntenNee, ik vond het een erg prettige ervaring om samen te werken
Dag Patrick, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Goed te horen dat je ervaring met ons als prettig is ervaren.....daar doen we het voor :-) Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel