Goede informatie, nette prijs en gemakkelijk op kunnen halen. Vriendelijke man die ons product heeft uitgeleverd.
Erg goed keuze menu, duidelijke communicatie, duidelijke verwachtingen. Tijdens het contact met personeel (Hans) erg vriendelijk geholpen, goede uitleg en tips gekregen. Erg prettig en ik raad jullie zeker aan.
Prima service!
Ik had een grote spiegel besteld. Vervolgens krijg ik netjes een mail om goed voorbereid te zijn en dat jullie tussen 2 en 4 komen. Ik zorg dat ik eerder stop met enthuis ben met hulp om kwart voor 2 en vervolgens komt jullie chauffeur om over 1! De de spiegel voor overhandigd aan mijn zwangere vrouw. Echt matig.
Dag Ruben, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wij vinden het spijtig dat je de levering als matig hebt ervaren en willen dan ook graag een toelichting geven; We geven altijd een tijdsvenster door zodat je je goed kunt voorbereiden. Het blijft echter een indicatie, omdat onze chauffeurs onderweg soms met onverwachte situaties te maken krijgen. We hebben deze levering intern nagevraagd: onze chauffeur was een kwartier eerder en heeft eerst aangebeld om te vragen of het uitkwam om al te leveren. Jouw vrouw gaf aan dat dit geen probleem was, ondanks haar zwangerschap. Ik begrijp heel goed dat dit voor jou anders heeft gevoeld, omdat je zelf op het afgesproken tijdstip thuis wilde zijn. Dat is natuurlijk vervelend, zeker als je daar je planning op hebt aangepast. Tegelijk willen we benadrukken dat onze chauffeur niet zonder overleg heeft geleverd en juist heeft geprobeerd rekening te houden met de situatie aan de deur. Mocht je nog vragen hebben of als we iets voor je kunnen betekenen, laat het ons gerust weten. Nogmaals bedankt voor je feedback — daarmee kunnen we onze service blijven verbeteren. We hopen dat jullie veel plezier hebben van de bestelling en wensen jullie alle goeds voor de komende geboorte. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
goede prijs, goede service
Makkelijk te bestellen, aardige bezorger, mooie speigel, helemaal goed.
Bestellen ging volt. Na 2 weken kon ik het glas ophalen in Apeldoorn waar ik woon. Ik werd uitstekend geholpen en het glas werd in de auto gelegd. Kon ter plekke ook nog kit meenemen die ik vergeten had te bestellen.
Snelle levering en zeer behulpzaam. Zou er zo weer glas bestellen.
goed product en nette levering
Ik voelde me goed gehoord en de afhandeling en bezorging waren precies volgens afspraak. Dank.
Chauffeur leverde het glas netjes op tijd af. Ramen zijn mooi op maat
Wordt keurig aan huis afgeleverd
zie boven
Komen afspraken goed na
Erg fijne omgang met de bezorger, mooie spiegel met goede levering
Goede en snelle service
Levering ging zoals aangegeven. Glasplaat is zeer netjes neergelegd in overleg
Een exacte maat en past precies, netjes geleverd binnen afgesproken tijdvak! Wij zijn er blij mee!
Goede informatie tijdens de aanschaf. Keurig en op tijd geleverd. Heel blij met het product.
Wij zijn ontzettend tevreden over onze samenwerking met Glaswebwinkel. Briegitte en haar team pakken alles zeer professioneel en met oog voor detail op. De communicatie is snel en helder, en de kwaliteit van het werk is top. We voelen ons echt ontzorgd in het proces en dat is goud waard. Wat ons betreft is Glaswebwinkel dan ook een partij die we van harte aan iedereen kunnen aanbevelen.
Spijtig dat men bij de hoekafrondingen geen grotere straal kan ingeven zoals voor een tafelblad
Dag Walter, Bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer! We hebben je feedback bekeken en kunnen bevestigen dat de levertijd binnen de gestelde termijn viel. Je bestelling van gehard glas is op 31-08-2025 geplaatst en op 22-09-2025 geleverd, dus binnen 17 werkdagen. Voor dit maatwerkproduct geldt normaal een levertijd van 15–20 werkdagen. We begrijpen dat wachten nooit leuk is, maar dit is echt nodig voor het op maat maken en uitharden van het glas. Waar het sneller kan, zullen we dat natuurlijk altijd doen. Wat betreft de afgeronde hoeken: bij het bestellen kan hiervoor gekozen worden. In jouw bestelling stond aangegeven dat je géén afgeronde hoeken wilde, en daarom hebben we dit zo geproduceerd. Mocht je nog vragen hebben over het geleverde product, bel of mail ons gerust. We kijken graag met je mee. Nogmaals dank voor je bestelling en wie weet tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert