mooi bedrijf

perfect geregeld ook duidelijke mail voor het afhalen

Spiegelverwarming

Voor een bestaande spiegel in onze badkamer (spiegel in een metalen lijst), hebben wij een verwarming aangebracht. Met z'n tweeën hebben we de plak strip op de achterkant van de spiegel geplakt. Klein gaatje geboord in de lijst (na het plaatsen dit gaatje met dicht gekit) , waarna we de draad door de lijst konden halen. Hierna aangesloten op de bestaande verlichting. Na het plaatsen en het testen, hebben we de draad met een kabelgoot weg kunnen werken. Wat een verschil, spiegel is nu altijd helder na het douchen. Glas winkel levert snel de spiegel verwarming met goede instructies.

• Afspraken nakomen

Makkelijk te bestellen en netjes tot in huis gebracht.

Lijkt lach spiegel

Onduidelijk wat levertijd was. Werd wel goed pas na de bestelling Het is totaal niet een rechte spiegel als je m opgehangen hebt

• Afspraken nakomen

Ik was vergeten lijm mee te bestellen voor de spiegel. Werd goed geholpen om dat alsnog te doen en kon nog mee met de bezorging een dag later.

• Afspraken nakomen

Mooie spiegel! Wel wat zwart kleverig spul moeten weghalen van de spiegel.

• Afspraken nakomen

Super geregeld, mooi op tijd en prachtig afgewerkt

Goede site, gemakkelijk in te vullen en te bestellen en de levering word keurig gemeld en uitgevoerd . Kortom goed bedrijf om je product te bestellen

• Afspraken nakomen

Alles verliep soepel, de bestelling en de aflevering. Het contact in het algemeen.

• Afspraken nakomen

Zeer goede en vriendelijke mensen

Product was goed en bij afhalen zeer vriendelijke en behulpzame medewerker

• Afspraken nakomen

Top, komt afspraken heel goed na!

Hele mooie spiegels precies op maat, op tijd bezorgd door de vriendelijke bezorger

Tevreden

Nette levering. Op verzoek een leverdatum af kunnen stemmen en vriendelijke chaufeur. Wel twee opmerkingen: -de 'buitenkant' sticker zat bij een raam aan de verkeerde kant -de factuur bevat geen 'meldcode' om eenvoudig subsidie aan te vragen.

• Kwaliteit N.v.t.

Kwaliteit

Netjes op tijd afgeleverd

Eenvoudig samenstellen, vlotte service

Het bestellen en op maat laten maken is heel eenvoudig. De afwikkeling en bezorging zijn vlot en goed.

Gewoon goed

Het was makkelijk bestellen. De levertijd was volgens afspraak. Bij het ophalen lag de bestelling netjes klaar en was de medewerker behulpzaam om te helpen inladen. Dus.... gewoon goed.

• Afspraken nakomen

Duidelijke communicatie en uitstekende service

Duidelijke communicatie en uitstekende serVice

• Afspraken nakomen

Mooie spiegel voor in de hal.

Keurige levering door een aardige meneer.

Super service

Meerdere keren glas bestelt. Lekker Vlot. Behulpzame mensen die niet te beroerd zijn om je te helpen met het inladen van glas.

Perfect Geleverd

Alles precies zoals besteld. Duidelijke medelingen m.b.t. levering.

Snelle levering, goede servive

Duidelijke info via de mail, snel geleverd, de bestelde ruit opgehaald in Apeldoorn, medewerker daar heeft de ruit netjes voor me in de auto gelegd. Top service!

• Afspraken nakomen

Heel positief over contact en uiteraard product!

Ik was op zoek naar een specifiek stuk glas dat precies moest passen in de nok van mijn huis. het is een 'raam' dat zelfstandig open te klappen is. De afmeting was bijzonder, geen zijde was gelijk. Ik had aanvankelijk via de website getracht maar voor maatwerk kan je contact opnemen met glaswebwinkel zelf. Het eerste contact via telefoon en daarna via email was heel professioneel en behulpzaam (pro-actief ook). Goede realistische tijdsplanning en voortgang van de opdracht. Lang verhaal kort ik heb precies gekregen wat ik nodig had, sterker nog, omdat het een driehoeksvorm had hebben ze er 2 geleverd. Hartelijk dank en ik kan jullie van harte aanbevelen! Maarten Bunnik

• Afspraken nakomen

goede produkten, prima service.

glas is prima, en wordt netjes geleverd door een super vriendelijke chauffeur. Klasse adres.

• Afspraken nakomen

Mooi op tijd glas is prachtig

Ben zeer tevreden

• Afspraken nakomen

Snelle levering en scherpe prijs

Goede kwaliteit spiegel en netjes afgewerkt. Levering door uiterst vriendelijke chauffeur!

Uitstekende service!

Een goede communicatie naar de klant toe. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen.

Prima spiegel

Mooi afgewerkt en binnen geplande levertijd

Aruba 13

7332 BJ Apeldoorn