Alles wordt snel en correct opgepakt. Offertes volgen snel en afhandeling van de order ook.
Ze hadden mijn verkeerde opgegeven maat terplekke gecorrigeerd.
Prima ervaring, alles volgens afspraak en product naar verwachting.
Zoals altijd goed geregeld. Afspraak netjes nagekomen , top. Prima prijs
Website duidelijk, duidelijke informarie, snelle en correcte aflevering
Klantvriendelijk, snelle levering, goeie kwaliteit spiegel
Duidelijke website en gebruiksvriendelijk. Goede kwaliteit. Goede en duidelijke communicatie tijdens afhandeling van order tot levering.
snel en goed volgens afspraak
Goede service, goede kwaliteit/prijsverhouding
Prachtige spiegel, nette levering!
Juiste en tijdige communicatie tijdens het moment van bestellen en ophalen.
Als terugkerende klant altijd weer verrast door de betrouwbaarheid van leveren en de ervaring en goede zorg voor veiligstellen van glas tot in je auto.
Dag Johan, Dank voor de genomen moeite om een beoordeling te plaatsen. Erg leuk om te horen dat je wederom tevreden bent. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet namens ons allemaal van Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Snelle levering, goede kwaliteit voor lage prijs
Op maat gemaakte spiegel is naar wens en snel gereed. Medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam bij het ophalen van de spiegel.
Dag Margot, Dank voor de geplaatste beoordeling. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het totaalplaatje. Wij zullen het compliment ook doorgeven aan de collega's in het magazijn. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Een zeer positieve ervaring door goed materiaal door een nette transporteur.
Dag Ad, Dank voor je beoordeling. Ontzettend leuk om te horen dat je een positieve ervaring met ons hebt gehad. Wij zullen het compliment ook doorgeven aan de betreffende chauffeur. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
positief
Als je besteld hebt krijg je netjes een bericht van je bestelling,je wordt op de hoogte gehouden wanneer het in productie gaat en je krijgt een e-mail wanneer je het in mijn geval op kon halen. Afhaal centrum makkelijk bereikbaar en ophalen ging super vlot. Korte voor herhaling vatbaar.
bestelling netjes uitgevoerd. volgens afgesproken tijd, goed geïnformeerd over levering. Heel nette bezorging.
Goede kwaliteit, goede voorbereiding op levering en vriendelijke bezorger. Spiegel ziet er zeer netjes uit!
Gemakkelijk bestellen en ophalen
Na het plaatsen van de bestelling, kreeg ik per mail de bevestiging met een indicatie van de levertijd. Toen het glas bij hun binnen was, ruim voor de aangegeven levertijd, kreeg ik een mail dat ik het kon ophalen. Prima afhandeling. Zeer tevreden!