Heldere communicatie, goede prijs, snelle levering en uitstekende service. Hier kom ik terug.
Gehard glas besteld. Afgehaald in Apeldoorn. Prima service en sneller geleverd dan verwacht
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij glaswebwinkel.nl. Het telefonisch contact was vriendelijk en de informatie over leveringsvoorwaarden en datum uitstekend. Wilt u glas? Glaswebwinkel. nl is een prima keuze
Heldere communicatie, prima prijs en product.
Heldere communicatie, prima prijs en product.
Vriendelijk advies en uitstekende informatie over levertijd etc.
Afleveradres was niet correct maar werd snel gecorrigeerd
Een webshop die het verstaat klantvriendelijk te zijn ! Vriendelijk telefonisch contact en uitstekende informatie over leveringsdatum en tijd via mail en SMS. Wij zijn zeer tevreden en mocht u glas nodig hebben kunt u met een gerust hart bij deze firma bestellen.