!
Mooi op de juiste maat ,en het stond netjes klaar en zijn erg behulpzaam
Spiegels werden netje aan huis geleverd. Zelfs op een moment dat we er niet waren, maar helemaal volgens de afspraak. Helemaal geweldig is dat je effectief op maat kan bestellen en dat betekent ook erg duurzaam voor een eerlijke prijs.
Strak geprijsd, met prima aflevering van een drietal kleine ramen
Zeer tevreden over mijn spatplaat in kleur voor de keuken, En zeer netjes afgeleverd door hun bezorg dienst.
Glas plaat is netjes afgewerkt, afmetingen zoals besteld.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Je wordt goed op de hoogte gehouden van voortgang en levering
ziet er allemaal heel netjes uit
Goede service, instructie voor plaatsen etc was snel en duidelijk. Vriendelijke dames aan de telefoon.
Dag Peter, Wat ontzettend leuk je beoordeling. Erg attent van je! Goed te horen dat je zo tevreden bent over ons totaalplaatje. Altijd leuk om te horen. Wij zullen het compliment ook overbrengen aan de desbetreffende dames. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Spiegel perfect op maat, correcte levering. Alleen jammer van de hoge verzendkosten.
Dag Melissa, Dank voor je beoordeling. Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Helaas ontkomen wij niet aan verzendkosten om het maatwerk product op de plek van bestemming te krijgen. Deze kosten maken vooraf dan ook altijd kenbaar zodat je weet wat de kosten zijn en niet voor verrassingen komt te staan. Wellicht een tip voor een eventuele volgende bestelling; Bij het zelf ophalen van je bestelling rekenen wij uiteraard geen verzendkosten. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Waar andere leveranciers enorme wachttijden hebben, kon glaswebwinkel.nl mijn bestelling op maat binnen 3 weken leveren tegen een erg concurrerende prijs. Bezorging tot aan de deur door een erg vriendelijke bezorger. Kortom super.
Dag Marcel, Dank voor de attente beoordeling. Wat fijn te horen dat de levering in België succesvol heeft plaatsgevonden. Wij zullen het compliment ook zeker doorgeven aan de betreffende chauffeur. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Voldoet volledig aan de verwachtingen, correcte afmetingen en mooi afgewerkt.
Duidelijke website, zéér ruime keuze, makkelijk bestellen, duidelijke comunicatie via de mail over levering en alles wat je moet doen.
Doen wat ze zeggen, maten kloppen en is netjes afgewerkt.
Dag Jonathan, Dank voor je beoordeling. Wat fijn te horen dat we onze beloftes hebben nagekomen. Dat is ook inderdaad ons streven om ons serviceniveau op pijl te houden. Leuk om te zien wat het eindresultaat is geworden. Zo te zien is je huisgenoot er ook blij mee :-). Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Product geleverd volgens afspraak, prima service.
Geleverd volgens afspraak
Het is de eerste keer dat ik bij Glaswebwinkel.nl iets heb gekocht. En ik ben zeer tevreden over de aankoop. Maten kloppen, type glas en spouwvulling klopt. Niets mis mee. Ik zou Glaswebwinkel.nl bij iedereen, die naar mijn ervaringen zouden vragen, aanraden.
Dag, Wat ontzettend leuk om te horen en bedankt voor je beoordeling en toelichting. Goed te horen dat je eerste ervaring met ons positief is ervaren. Daarnaast ook dank voor je aanbeveling. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet en fijne dag, Team Glaswebwinkel
Gewoon goed, vriendelijke bediening.
Alles verliep naar wens, de chauffeur was wat te laat, maar nu woon ik ook niet op een makkelijke plek om te vinden! Keurige man overigens!
Dag Elise, Dank voor je beoordeling. Dat zal de betreffende chauffeur zeker leuk vinden om te horen, wij zullen het zeker aan hem doorgegeven. Het klopt inderdaad dat hij iets later dan gepland op de plek van bestemming was. Er kunnen onderweg altijd onvoorziene omstandigheden zijn waarbij de gecommuniceerde tijd niet haalbaar is. In zulke situaties zullen wij dit (zoals ook nu) telefonisch kenbaar maken. Nogmaals dank en heel veel plezier van je bestelling. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Super eenvoudig glas besteld en goede levering van het glas :))
Goede ervaring met een eerste bestelling
Prima op tijd, vriendelijke levering