....vanaf het verkoop gesprek tot en met het ophalen van de bestelling. Bij het plaatsen ven de bestelling kreeg ik tal van zinvolle overwegingen, de bestelling was ruim binnen de beloofde termijn klaar, en in de email die dat aankondigde stonden praktische tips als hoe de bestelling veilig te vervoeren en hoe te rijden indien er een rij zou staan voor de gemeentewerkplaats... Vanaf nu is deze ervaring mijn referentie !
Dag Ton, Dank voor je beoordeling. Ontzettend leuk om te lezen dat je ervaring met ons zo goed is bevallen. Wij proberen het inderdaad alle tips zo goed mogelijk weer te geven en dan is het extra leuk om te lezen dat dit als positief is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Een groot compliment voor de zeer vriendelijke en prima service. Onze bestelling voldeed zeker aan onze verwachtingen. Ook de levering was heel correct. Prijs kwaliteit was perfect Wij onthouden het adres en geven dit ook door aan onze vrienden die glas nodig hebben. Hartelijke dank! Lieve
Dag Lieve, Dank voor de mooie beoordeling. Er leuk om te horen dat de levering in België goed is verlopen en je ervaring met ons als positief is ervaren. Ook fijn om je horen dat je ons aan gaat bevelen in je kennissenkring. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
adviseren al bij de bestelling, aflevering binnen de afgesproken tijd
Snel bestel, ondanks vakantietijd ook snel geleverd,
Dag Liesbeth, Dank voor je beoordeling en het delen van het eindresultaat. Het ziet er prachtig uit. Mooie toepassing zo'n glazen tafelblad. Goed te horen dat je tevreden bent over de snelheid, kwaliteit en prijs. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede communicatie, nette levering
Antwoord e-mail vragen snel en bij ophalen vriendelijke bejegening.
Mooi op tijd en correct geleverd
goede en snelle levering volgens afspraak
Vlotte levering, goede prijs en perfecte uitvoering van opgegeven maatwerk van wandvullende smoke spiegel met uitgespaard lichtpunt.
idem
Levering op de afgesproken dag en tijd. Nette chauffeur. De glasplaat die ik besteld had is perfect en niet onbelangrijk goedkoper dan bij een concurrent in mijn eigen woonplaats waar ik de plaat zelf moest ophalen. Nu keurig bij mij afgeleverd. Ben er blij mee!
Alles netjes en op tijd geleverd
Snel, net als besteld
Fijne zaak, in Apeldoorn, goed geholpen, scherp geprijsd
Afspraken goed nagekomen en vriendelijke levering
bestellen met de software gaat goed. het wordt veel en gedetailleerd uitgelegd. Vragen per mail werden snel beantwoord. de medewerkers hebben gevoel voor humor, daar houd ik van. Telefonisch goed bereikbaar en telefonisch snel antwoord. Het ophalen van de goederen was eenvoudig, een medewerker was er met zijn kennis en hulp. zodat het glas veilig thuis kon worden gebracht. Nogmaals bedankt. de prijs-kwaliteitverhouding is goed.
Dag Ralf, Dank voor je beoordeling. Wat ontzettend leuk hoe je het omschrijft. Dit geeft een exacte weergave hoe wij het voor ogen hebben. Goed te horen dat dat is gelukt en je ervaring met ons je goed is bevallen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede service, goede prijs. Niks op aan te merken.
Goede kwaliteit voor een goede prijs. De gemelde levering verliep keurig zoals aangegeven. Kortom een aanrader.
Lieve mensen, heel behulpzaam, deze voor de levering maar ook voor het raadgeven bij de bestelling
heel goed geregeld bij hen. zelfs voor een kleine ruit (50x40cm) betaal je de glasprijs. geen toeslag voor een kleine order van soms wel € 35. ook geen bedrag voor het ophalen van soms € 15 wat ook voor komt. prima bedrijf. goed voor mond op mand reclame
Dag Jan, Dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je te spreken bent over onze service en je ervaring met ons goed was. Wij rekenen inderdaad geen extra kosten voor kleinere ruiten. Daarnaast vinden wij het ook niet nodig dat je bij ons een toeslag krijgt als je het glas zelf ophaalt. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Tot op de dag van vandaag snap ik niet hoe jullie een op maat gemaakte spiegel kunnen leveren voor minder geld dan standaard formaat spiegels die kleiner zijn bij andere winkels, maar ik klaag zeker niet! De spiegel hangt inmiddels twee weken en ik ben er super blij mee. Precies wat ik zocht (want op maat haha) en ook goeie kwaliteit. De prijs blijft mij echter nog steeds een mysterie... Maar ga vooral zo door!
Dag Joshua, Dank voor je beoordeling. Haha goed te horen dat je tevreden bent over de prijs en verdere service. Wij hoeven het niet onnodig duurder te maken dan noodzakelijk. Het totaalplaatje moet voor ons kloppend zijn; goede (A)kwaliteit, prijs en service. Zo te horen voldoen we daar aan en dat is precies waar we voor (willen) staan. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Spiegel besteld. Niet duur en snel klaar
Goed advies en uitleg gekregen , hebben verstand van zaken. Product is perfecte staat geleverd
Dag Marcel, Dank je voor je beoordeling. Fijn te horen dat wij je zo goed hebben kunnen helpen. Het is op afstand altijd lastig in te schatten hoe een situatie ter plekke is maar door de duidelijke uitleg die je hebt gegeven wat je voor ogen had, hebben wij je hierin het juiste advies kunnen geven t.a.v. je online bestelling bij ons. Opvolgend is het dan aan ons om de bestelling te produceren en uit te leveren. Onze chauffeurs zijn dan ook altijd bereid de nodige tips te geven op het moment de aflevering plaats gaat vinden. Fijn te horen dat we van A-Z hebben kunnen waarmaken wat we op voorhand hebben toegezegd. Heel fijn plezier van je bestelling en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel