Prima, top kwaliteit. Ben zeker tevreden ook levering was top, vriendelijke mensen....
Eenvoudig te bestellen. Korte levertijd. Bezorging goed gecommuniceerd.
Spiegel op maat. Ziet er goed uit. Netjes bezorgd.
Het was volgens de afspraak geleverd. Het glas is mooi en precies op maat.
Zie hierboven.
Goeie service, snelle levering, keurig afgewerkte spiegel.
De spiegels die ik bestelde zijn perfect op maat en goed van kwaliteit. Ook de levering was netjes en professioneel. Keurig!
Keurig afgeleverd op vooropgestelde datum. Doch 1 glasplaat niet mooi geslepen
Dag Dirk, Dank voor de geplaatste beoordeling en foto. Goed te horen je tevreden bent. Uiteraard hebben wij de bestelling erbij gezocht om te kijken wat er eventueel mis is gegaan. Wij zien dat er is gekozen voor glasplaten met ongeslepen randen. Bij ongeslepen randen mag er een oneffenheid aan de rand zitten aangezien er hierbij vanuit wordt gegaan dat de randen wegvallen in een profiel. Mochten de randen niet wegvallen in een profiel dan is het advies om te kiezen voor plat polygeslepen randen zodat er geen kans op oneffenheid is. Wij zullen vandaag nog contact met je opnemen om het bovenstaande toe te lichten en te kijken naar een oplossing. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Ik was mooi verrast dat ons ruit zo snel geleverd was, bedankt voor het goede zorg
Product ok, excellente levering zonder verpakking
Fijn geholpen en extra hun best gedaan om op tijd en in de afgesproken lever week mijn glas binnen te hebben
Heb diverse ramen besteld , band en kit en alles zag er netjes uit en werd keurig op de afgesproken tijd geleverd.
Heb een losse mail gestuurd met foto's
prima service, goede kwaliteit
Zeer prettig netjes en correct
Spiegel besteld bij Glaswebwinkel. Snel geleverd en super aardige bezorger! Zeker een aanrader.
Prima geholpen telefonisch en daarna met de hulp van de Glaswinkel.nl medewerker een bestelling online kunnen plaatsen. Alles is snel en effectief afgehandeld.
Vlot besteld en geleverd in perfecte toestand.
Superservice, mooi produkt en eerlijke goede communicatie.... Prijs kwaliteit verhouding perfect
Goeie service van dag 1 af Levering perfect Danku
Dag Emiel, Dank voor de beoordeling. Goed te horen dat de ervaringen bij bestellingen in België als positief zijn ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel