Perfect geregeld allemaal

Was allemaal snel en goed geregeld

• Afspraken nakomen

Zeer tevreden en netjes geleverd

Spiegel goed beschermd, netjes tot binnen geleverd.

• Afspraken nakomen

Bestelling in goede kwaliteit ontvangen

Levertijd perfect nagekomen

• Afspraken nakomen

correct en op tijd geleverd!

Goedkoopste van het net, levering sneller dan voorzien, vlotte communicatie. Nog geen idee of het ook kwalitatief glas is, het ziet er goed uit maar moet nog geïnstalleerd worden.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Goede service alleen jammer dat je moet betalen om een spiegel ingepakt geleverd te krijgen. Dit zou een evidentie moeten zijn.

• Afspraken nakomen

Duidelijke site voor bestellen. Goede communicatie via e-mail

Na de bestelling kreeg ik binnen een week bericht dat de bestelling klaar stond voor ophalen. Daar werd ik netjes geholpen met het aannemen van het materiaal.

Prima.

Prima levering en communicatie rondom levering.

• Afspraken nakomen

Goeie en duidelijke communicatie Werd goed op de hoogte gehouden en prijs kwaliteit is goed. Zal een volgende keer weer voor jullie kiezen.

• Afspraken nakomen

goede snelle service, goed product

top

• Afspraken nakomen

snelle levering en op tijd zeer vlugge antwoord op mail gewoon Super top

• Afspraken nakomen

Deskundige uitleg en perfecte levering

Om de detail vragen die ik gemaild had, heeft Uw medewerker mij deskundige uitleg gegeven via een telefoontje. Verder is de levering vlekkeloos verlopen met een vriendelijke chauffeur

Mooie spiegels, goede levering

De spiegels zijn naar verwachting, op maat en mooi afgewerkt. Onverpakt geleverd en geen beschadigingen. Met speciale spiegelkit (ook van deze site) aan houten schuifdeuren van een kastenwand bevestigd. Van de levering werden we goed op de hoogte gebracht en gehouden. Ik was op moment van levering nog onderweg naar huis, maar intussen was de spiegel al keurig op veilige wijze onder de overkapping gezet en kreeg direct een sms bericht dat de spiegels afgeleverd waren. Prijs voor op maat gemaakte spiegels in vergelijking met andere websites prima!

snelle reactie op vrage

levering zoals gepland

• Afspraken nakomen

Goede service, en bezorging top gecommuniceerd.

Goed product en goede service/communicatie

Goed geregeld

Klasse

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Gehele bestelling volgens afspraak.

Mooi kwaliteit

Ik kreeg een update over elke stap. Netjes en overzichtelijk

Gewoon prima

• Afspraken nakomen

Goed, snelle levering en geleverd volgens maatspecificatie.

• Afspraken nakomen

Netjes gemaakt en goed geleverd. Kortom Perfect.

Netjes gemaakt en goed geleverd. Kortom Perfect.

• Afspraken nakomen

Duidelijke website en goede service

Op de website ging het bestelproces zo eenvoudig dat ik de spouw breedte verkeerd had opgegeven. Dit kon ik eenvoudig via de e-mail doorgeven en ik hoefde de bestelling niet opnieuw in te dienen. Een vriendelijke en snelle reactie. Ophalen is wat lastiger, maar prima geregeld d.m.v. een bel bij de roldeur.

Zeer goede ervaring

De spiegel die erg snel geleverd kon worden is prachtig. Ook is het personeel van glaswebwinkel vriendelijk en behulpzaam.

• Afspraken nakomen

Onze 2de bestelling bij deze leverancier en alles is terug fantastisch verlopen.

We hebben ondertussen 2 bestellingen bij deze leverancier geplaatst. De eerste was een kleine bestelling, de tweede een grote. Beide bestellingen zijn perfect afgehandeld. We zijn steeds op de hoogte gebracht in het verloop van bestelling tot aflevering. Ook de bezorgers zijn heel fijne mensen. Hun producten voldoen aan alle verwachtingen. Top leverancier, zeker aan te raden.

• Afspraken nakomen

Duidelijke bestelprocedure, logistiek (afhalen) goed geregeld

Goed product, netjes geslepen, wat ik wel mis is de keuze van hoekafwerking (bijv. rond met verschillende radialen); is nu wel scherp (geen statische toepassing bij ons).

• Afspraken nakomen

Snelle afhandeling en prima aflevering.

De bestelling was gemakkelijk te regelen via de website die duidelijk aangaf welk soort glas nodig is voor een doel.

Aruba 13

7332 BJ Apeldoorn